2010 Şubat Anneleri

selam tahmın ettiğiniz gibi kızımlayım..
11,02,2010 perşembe kontrole diye gitmiştim sezeryan olmak zorunda kaldım bana bile süpriz oldu detayları bir ara yazarım allah herkese nasıp etsin harıka bir duygu... kızım 4 kg 51 cm doğdu ve tıpkı ben...

ben de bugün istiyorum meleksen
ama hayırlısı tabiki bakalım bugün kim başarabilecek doğurmayı :roflol:

Selam kızlar. Bugün doğurmayı ben de isterim ama ne o kadar sancım var ne de anormal bir durumÇok üzgünüm çoook

zemuszemus dogum belgesini sevk kagıdıyla goturecektk...

hayırlısı olsunnn allah sağlıkla kavuştursun ebbeğine..:CüvCüv:

Ebruli, Esma, Berrin kızlar gözleriniz aydın. Allah analı babalı büyütsün meleklerinizi. Darısı başımıza inşallah. Ben de yarın gidiyorum kısmetse. Duruma göre normal ya da sezeryan karar verilecek. ınşallah doğum gerçekleşir yarın.

Hadiiiiii yok mu sevgililer günü bebeği opuyorumnanaktan

Esra dün göremeyince seni doğurdun sandım..

Artık herkes sabırsız ama bizim veletler pek sabırlı maşallahkaydirigubbakcemile3
Profilime oğlumun odasının resimlerini koydum kızlar bi ara bakarsınız.

Sağol Esracım ben de senin böyle bir şey söylediğini hatırlıyorum emin olayım dedim malum yaklaştı artık :)

srrp cnm merhaba profilinde oglunun odasini goremedim baktim cicilerinize cok guzeler allah saglikla giyimeyi nasip etsin

Hadiiiiii yok mu sevgililer günü bebeği opuyorumnanaktan

Esra dün göremeyince seni doğurdun sandım..
nerde en son amcamlar annemler yatıya gelio demiştim ya ancak lafladık oturduk yedik içtik fırsat olmadı girmeye... ben daha doguramam ama bence senin yarın kesin artık hayırlısı olsun cnm.. ben 40 gelmeden dogurayım istiyorum...
Sağol Esracım ben de senin böyle bir şey söylediğini hatırlıyorum emin olayım dedim malum yaklaştı artık :)
rica eder
m cnmm.. babamın kitiyle şeeker ölçtük açlık 69 çıktı tokluk 136 limitleri 70-120 değilmiydi?? cok gibi geldi bana aradaki fark. şekerim mi var yoksa aklıma takıldı..

ebru kız hayırlı olsun bebeğinnnn!!! sonunda desene.. neyse o yazmak istemediğinn cok merak ettim!!

Esracım şekeri takma canım. Malum hormonlar alt üst bizim. Kan tahlili olmadan ciddiye alma. Ayrıca çok da yüksek değil.

selam kızlar
mevlüdümüzü yaptık çok güzel geçti çok şükür
canbaharcım 27 günlük olduk biz yarı kırkımızıda geçtik artık
ebrucum gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

gunaydin merhabalarr nasilsiniz kizlar surda kaldik bi avuc doguramayan canbahar cnm 1 haftamiz kaldi kaydirigubbakcemile5 insallah bi haftaya kadar dogururuz ben bugun dogurmak istiyorummmm esime hediye olsun ama kizimdan tik yokkkmafoldumben
bence de bu hafta olsa iyi olur.Bakalım önce hangimiz.

Ne güzel canım ya sen atlattın ve kızın kollarında.Darısı başımıza.Sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah bebeğini.Resimlerini de unutma lütfen.
İnşallah canım hayırlısıyla.Bizi habersiz bırakma canım.
Artık herkes sabırsız ama bizim veletler pek sabırlı maşallahkaydirigubbakcemile3
Profilime oğlumun odasının resimlerini koydum kızlar bi ara bakarsınız.
odanın resimleri görünmüyor canım bi kontrol et istersen.

Allah kabul etsin canım.Güzel günler göresiniz inşallah.

Kızlar bizim doktor kontrolümüz yarındı ama ben bugün hastanedeydim.Aşağıya bayağı basınç yapıyordu ve beni oturtmuyordu ve malum yer çok ağrıyordu hala da ağrıyor.Wc ye gittim çamaşırımda da hafif ıslaklık vardı beklemek istemedim yarını,gittik.Çatala yattık gene.Açılma yok hala 1 cm.Usg ye girdim kızım da iyi ama suyun sınırda dedi son haftada azalması normalmiş.3300 gr olmuş.bi de nst ye gir bakalım dedi,ona da girdik herşey normal.Bakalım beklicez bu basınçla.

canbahar sağol canım
hadi hayırlısı az kalmış gelmesine aşağıya basınç varsa az kalmıştır

Yalnız kızlar ilk defa nst ye doğumhane de bağlandım.Pek istemedim ama haftasonu öyleymiş.Neyse girdim heyecanla,çok değişik hayal etmiştim niyeyse.Bir odaya soktular.Çok büyük olmayan bir oda,ortada bir çatal ,iki-üç makine ve bebek yatağı.Doğumhane orasıymış yani korkulacak bir görüntü yoktu.Siz girmişmiydiniz daha önce doğumhaneye???ılk kez anne olacaklara soruyorum.

Merhaba kızlar, ben evdeyim ve haber getirdim snm2008 beklediginden erken kavustu yavrusuna, 13 subat cmtesi 11.22 de oglunu kucakladı, aynı hastaneedeydik, 2760 gr 47 cm dogmus, listeye eklerseniz sevinirim,

herkese selamlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…