selam kızlar
artık doğuran gelmez oldu topiğe kismecikler kalmamış
yarın bizim mevlüdümüz var darısı sizin başınıza inş.
daha sanki dün gibi doğum yapcaz diyoduk şimdi bıcırıklar büydüde mevlütleri olucak
Allah isteyen herkese yaşatsın bu heyecanları
amin canım çok sağolAllah şimdiden kabule tsin dualarınızı canım. biz daha doğuramadık. Bekliyoz böyle
Ay ne güzel mevlütü de mi olacakmış küçük hanımın Allah kabul etsinopuyorumnanaktan Cicilibicili resimlerini bekliyoruz artık Ecrin hanımın.
Hepiniz başka topiklere gittiniz öksüz kaldık buralarda:sinifsinif:
Selam kızlar nasılsınız bİ bakayım dedİm havva hala beklİyormusun sen
bu arada kızlar esma be berrİnde dÜn doĞurdular esma normal berrİn sezaryan olmuŞ haberİnz olsunn ama esma Çok zorlanmıŞ
evet canım hala bekliyorum maalesef mafoldumbenmafoldumben
Sen nasılsın. Prensesimiz nasıl...
Selam kızlar nasılsınız bİ bakayım dedİm havva hala beklİyormusun sen
bu arada kızlar esma be berrİnde dÜn doĞurdular esma normal berrİn sezaryan olmuŞ haberİnz olsunn ama esma Çok zorlanmıŞ
Allah hayırlı ömür versin...mydarling kullanıcısından alıntı
Selam kızlar nasılsınız bı bakayım dedım havva hala beklıyormusun sen
bu arada kızlar esma be berrınde dÜn doĞurdular esma normal berrın sezaryan olmuŞ haberınz olsunn ama esma Çok zorlanmıŞ
Havvacım dün hiç giremedim.Ama seni çok merak ettim.Maşallah Esra kızımıza.Senin kız gerçekten sabırlı çıktı,tutmadı bizim tarih canım.Pazartesi yoksun demek ki.Kızlar günaydın herkese iyi hafta sonları...
Anladığınız üzere daha doğum yok. Açılma yok sancı yok. Bu durumda sunni sancı veremem dedi dr. Bebiş de maşallah 3900 olmuş. Nasıl doğurcam ben bu kızı diye korkmaya başladım. Eşimle konuştuk. P.tesi ye kadar bekleyelim dedik. Son şans. P. tesi duruma göre sezer ya da normal kesin doğuruyom Allah izin verirse.
Geçmiş oldu inşallah canım.Allah azaltsın acılarını.herkese slm kızlar
henuz dogum yamamıs arkadaslar allah kolaylık versın dıyorum
uzun zamandır gıremıyorum
30 ocakta dogurmustum ılk hafta ewımde kaldım annem baktı bana
ıkıncı hafta kucuk kardesımın okulu acıldıgı ıcın annem ewe gıtmek zorunda kaldı fakat ben hala oturamıyodum bakıma muhtactım
ıkıncı haftada kaynanama gıttım sagolsun o baktı bana
bugun ewıme geldım 15 gun oldu melegıme kavusalı daha henuz yenı oturabılıyorum anlayın artık ne kadar kotu bı dogum gecırdıgımıallah boyle bı dogumu dusmanımın basına bıle vermesın onada yazık yanı dogum hıkayemı yazmak ıstıyorum ama hıc hos bır dogum hıkayem yok
oyuzden yazmaya elım varmıyo
heınız allaha emanet olun bebegımden fırsat bulursam bır ara gırer yazarım
allah yardımcımız olsun
Vallaa şurda kaç kişi kaldık.Sen de doğurdun ha.Allah analı babalı büyütsün canım.slm kızlar naber.12,02,2010 itibariyle 3.200 gr 51cm sabah 9da normal doğumla bi oğluşum daha oldu.çok mutluyum.Allah tüm bebiş bekleyenlere de nasip etsin.hepinizi öpüyorum.fırsat bulunca doğum hikayemi yazıcam.
esmadan da haberlerim var onun yakışıklısıda dün doğmuş.
Ne güzel haberler,Ortalık prens ile prensesle doldu.Sağlıkla büyütsünler inşallah.slm kızlar berrinden haber getirdim dün ipeğimiz doğdu.
fatolina,o kadar zaman geçti mi canım ya.Mevlüte kadar geldin mi sen???Erken mi yapıyorsun???selam kızlar
artık doğuran gelmez oldu topiğe kismecikler kalmamış
yarın bizim mevlüdümüz var darısı sizin başınıza inş.
daha sanki dün gibi doğum yapcaz diyoduk şimdi bıcırıklar büydüde mevlütleri olucak
Allah isteyen herkese yaşatsın bu heyecanları
aisee,hangi hastaneye gittin canım???Eskisine mi???Allah hayırlı ömür versin...
bende cuma doktordaydım, doktor gününü doldurmadan doğmayacak gibi dedi, beni görenlerde daha 7-8 aylık hamile sanıyo zaten, bende son güne kadar bekliycem galiba... Allah hayırlısını versin...
Yazık değil mi bana yaa??Kendi kendime yazıyorum burda.Ne hallere düştük Allah'ımmm....
günaydın canım tek değilsin merak etme.bende bebişten fırsat bulup bi bakayım dedim.tabi annem görmeden.oturmama izin vermiyo.malum dikişli olduğum için.nasılsınz.biraz geçmişi okudum.inş herkes bebeğine en kısa zamanda kauşur.öptüm.
slm herkese, sonunda bende aldım meleğimi kucağıma. nete girmeyeli amma çok doğum olmuş. tek tek hepinizin gözü aydın.
minik kızım artık evimizde, yarın doktor teyzemize gidicez. ayrıntıları yazarım bi ara. şu ara çok yorgunumm ama anne olmak çoook güzeel bi duyguuu. allah herkese tattırsın.
gunaydin merhabalarr nasilsiniz kizlar surda kaldik bi avuc doguramayan canbahar cnm 1 haftamiz kaldi kaydirigubbakcemile5 insallah bi haftaya kadar dogururuz ben bugun dogurmak istiyorummmm esime hediye olsun ama kizimdan tik yokkkmafoldumben