2010 Şubat Anneleri

ayy hülicimde doğurmuş gözü aydın olsun
Allah analı babalı büyütsün kuzusunu

merhaba kızlar...
pek sık buraya gıremıyorum artık. nasılsınız herkesler ıyımı?
cok ozledım sızlerle sohbet etmeyı evdekı duzen yerıne oturunca daha rahat bır arada oluruz sanırım...

escoscum mart nisan artık Allah ne verdiyse delikafadulden
srpp inşallah doğum sancılarındır tatlım, ve inşallah bize de uğrar :1rolleyes:
meleksen nasılsın? dün gece sancın mı vardı?

escoscum mart nisan artık Allah ne verdiyse delikafadulden
srpp inşallah doğum sancılarındır tatlım, ve inşallah bize de uğrar :1rolleyes:
meleksen nasılsın? dün gece sancın mı vardı?

Ay canım uğramasın yatıya kalsın artık bu sancılar uğrayıp kaçıyorsempatiksalakcinni

Kızlar biz geldik. Çarşıya çıktık. o kadar zor yürüdüm ve nefes nefese kaldım ki. Dün daha çok yürümüştüm ve yorulmamıştım bile. Biraz dinleneyim sıcak suyla duşa gireceğim...
Serap inşallah doğum sancılarıdır...

İnşallah öyledir canımopuyorumnanaktan
Yorulsan da iyi yapmışsın yürümek iyi açılma da kolaylaşır belki hayırlısıyla. Sen yarın gidiyordun di mi doktora?

Evet canım yarın gidiyorum. ınşallah açılma olmuştur da yatış verir. lmazsa da sunni sancı versin. Daha da bekleyemem yaaa. Miyadı doldu çünkü

Evet canım yarın gidiyorum. İnşallah açılma olmuştur da yatış verir. lmazsa da sunni sancı versin. Daha da bekleyemem yaaa. Miyadı doldu çünkü

İnşallah açılma vardır canım yaa:Saruboceq:
Çarşamba bakacak benim de doktor açılma varsa suni sancı dedi ama ben korkuyorum suni sancıdan:sinifsinif:

serap canım ben bir ebeye sormuştum suni sancı vucutta doğum için gereken hormonmuş
yani vucudumuzdaki o hormonu artırıyorlar ki açılma olsun bebek doğsun
yani zaten o sancıları beklesek de kendi çekecek demişti biz suni sancıyla sadece bu işi hızlandırıyoruz demişti...
havvacım sen niye yeşilsin sempatiksalakcinni

Merhaba Rüvetdacım... Ben bayağıdır yeşilim canım. Bölüm editörü yapmışlaar beni. Haberim yok. Bir sabah kalktım yeşermişim :))

aman iyi marslı falan olma da :roflol:
kk kart alanlar kırmızı oluyo onu biliydum da yeşil görünce merak ettim canım yerimseniben
eee sancılar ne alemde bir değişiklik var mı?

Yok canım yaaa sancı falan ama kasılmaların süresi çok uzadı
sancı ne kasılma ne ben hiçbiinden anlamıyorum yaa sanırım bende hiçbiri yok.. sadece 2-3 gundur akşamları acayip akıntım oluyor..normalmidir bilmem...sizde devarmı..

escoscum sen de gel mart anneleri topiğine :roflol:
biz bu gidişle şubatta doğuramayacağız
hele senin haline daha bi güldüm
"sancı ne kasılma ne" diyor yaaaaaaa :roflol:
şaka yapıyorum sakın üzülme günü gelince nasıl öğrenirsin sancıyı kasılmayı :jeyyar: yakışıklı oğlun öğretir sana
bu sırada akıntı uzun süredir var bende hem de bol bol her tuvalette değiştiriyorum günlük ped

hepinize selam kızlar nasılsınız bakalım
ben günlerdir gelemedim bütün doğum yapan annelen gibi biraz kızımın ağlamaları biraz sobalı evin azizliğinden dolayı
bizim bilgisayar salonda sobasız yerde yani loğusayım üşütmemem gerekiyomuş ondan ama ikimizde iyiyiz allaha şükür kızımda bende iyiyim inşalylah henüz doğurmayanları da allah kurtarsın sağlıcakla şimdoilik bu kadar hoşçakalın

Caneylom aman üşütme canım... Çok zor olur üşütünce.
Kızlar benim yarın dr kontrolüm var. ınşallah yatış verir. Topiğe girmemişsem bilin ki yatış verdi.
Haber vereyim dedim. Dua edin nolur. Doğsun artık bu sıpa...

çok özlicez seni ama sağlıkla kavuşursun hayırlısı olsun cnaım inşallahzemuszemus

ühüühüü çok kötüsün ya.... gtcm dogurcm valla yaaa bu ne..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…