Kızlar Hulen 3430 gr lık bir melek dünyaya getirmiş. Suni sancı verilmiş ancak 7 cm den daha fazla açılma olmadığı için genel anesteziyle sezeryana alınmış. Herkese selamı var. Ancak kendime gelebildim dedi.
escoscum mart nisan artık Allah ne verdiyse delikafadulden
srpp inşallah doğum sancılarındır tatlım, ve inşallah bize de uğrar :1rolleyes:
meleksen nasılsın? dün gece sancın mı vardı?
Kızlar biz geldik. Çarşıya çıktık. o kadar zor yürüdüm ve nefes nefese kaldım ki. Dün daha çok yürümüştüm ve yorulmamıştım bile. Biraz dinleneyim sıcak suyla duşa gireceğim...
Serap inşallah doğum sancılarıdır...
Evet canım yarın gidiyorum. İnşallah açılma olmuştur da yatış verir. lmazsa da sunni sancı versin. Daha da bekleyemem yaaa. Miyadı doldu çünkü
İnşallah Serapçım. Sen neden korkuyosun sunni sancıdan
sancı ne kasılma ne ben hiçbiinden anlamıyorum yaa sanırım bende hiçbiri yok.. sadece 2-3 gundur akşamları acayip akıntım oluyor..normalmidir bilmem...sizde devarmı..Yok canım yaaa sancı falan ama kasılmaların süresi çok uzadı
çok özlicez seni ama sağlıkla kavuşursun hayırlısı olsun cnaım inşallahzemuszemusCaneylom aman üşütme canım... Çok zor olur üşütünce.
Kızlar benim yarın dr kontrolüm var. İnşallah yatış verir. Topiğe girmemişsem bilin ki yatış verdi.
Haber vereyim dedim. Dua edin nolur. Doğsun artık bu sıpa...
ühüühüü çok kötüsün ya.... gtcm dogurcm valla yaaa bu ne..mafoldumbenescoscum sen de gel mart anneleri topiğine :roflol:
biz bu gidişle şubatta doğuramayacağız
hele senin haline daha bi güldüm
"sancı ne kasılma ne" diyor yaaaaaaa :roflol:
şaka yapıyorum sakın üzülme günü gelince nasıl öğrenirsin sancıyı kasılmayı :jeyyar: yakışıklı oğlun öğretir sana
bu sırada akıntı uzun süredir var bende hem de bol bol her tuvalette değiştiriyorum günlük ped