http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=11067&pictureid=75028 sekerlerımız kızlar tam yuzel cekmedım mıknatızlar kururken cektım seker isimizde biti allaha sukur
DOKTORDAN GELENLER, ZEH,,,ÖZLEM ZAFER, ZEYNEP DERİN DEREN.... vala alıntı nasıl yapılyo bilmiom nese....eksik yotur işşalah maşşallah kuzulara büyütmüşsünüz....ne güsel normal doğumunuz işallah sorunsuz ve basit geçer işallah
kızlar halen aranızda elevit içen varmı.....ben 3 gündür içmiyom ...kötü kokyo pek içesim yok
kızlar selam... masallah bugun herkesler doktordaymıs herkesın mınıgıde buyumus serpılmıs
bende doktordaydım bugun. doktorumu degıstırmeyı dusunuyodum yenı yere bı gıdıyım kendımı gosterıyım dedım kaydirigubbakcemile2
bebegım normalde bugun 29+6 yanı 30 haftayı bıtırıyor ama ultrasonda 30+5 cıktı yanı 31 ı bıtırıyor olarak gorunuyor. 40 cm olmus boyumus. kılomuz da 1.630 gr
dogum seklını almıs bızım cadı ama plesenta basından ondeymıs yanı kanala kafadan once plesenta yerlesıcek sekılde kafasının onunde duruyormus... bu durumda kendını sezeryana hazırlasan ıyı olur su an boyle gıderse normal dıyemıyorum sezeryan fıkrınıde kabullen dedı doktor. sonradan duzelırmı plesentanın seklı??? kasıklarımdakı acının sebebıde buymus meger...
gelısım onde gıttıkce dogum tarıhımızde erkene kayıyor ya bakalım hayırlısı
saglık durumumuz gayet ıyı butun gun kıpır kıpırdı ıpek hanım
kızlar halen aranızda elevit içen varmı.....ben 3 gündür içmiyom ...kötü kokyo pek içesim yok
bende hala elevit ,osteocare , EFA daily ,gynoferrosanol ve mg kullanmaya devam ediyorum doğumdan sonra daha 6 ay bunlar kullanılıyor
ayrıca ben 1 hafta önce h1n1 aşısı oldum daha öncede normal grip aşısı olmuştum
günaydın arkadaşlar canım bende seninle aynı durumdayım benimde plesanta rahim ağzını kapatmış durumda o yüzsden normal doğumlarda kan kaybı çok oluyormuş bu yüzden doktorum sezaryen dedi ben sağlıklı çocuğu riske atmam dedi sende iyi düşün hayırlısı neyse olsun benimde normalde 23 şubat ama 10 şubat gibi alıcaz dedi
bende hala elevit ,osteocare , EFA daily ,gynoferrosanol ve mg kullanmaya devam ediyorum doğumdan sonra daha 6 ay bunlar kullanılıyor
ayrıca ben 1 hafta önce h1n1 aşısı oldum daha öncede normal grip aşısı olmuştum
günaydın a.s.fatoş bu günde yok acaba ne kadar kalacak hastanedeCADIARZU
yanlış hatırlamıyosam 32. haftayı bitiriyor 1-2 güne kadar
dineva şu anda benikide ters ve plasenta önde sizdenim yani...ama döner diyolar bilmiom
canım benim 16 . haftadan beri böyle önce doktor yukarı çıkabilir ilerleyen zamnda dedi bekledik ama artık bundan sonra zor diyo bende şu anda 30+2 deyim