2010 Şubat Anneleri

iyi geceler kızlar insallah herkez cok iyidir herkez agırlastı artık canımız bisiler yapmak istemiyo vala 35 haftadan sonra her halde yerımden sahsen ben kalkamıcam :kedi:

günaydın kızlar.

zeynepcim maşallah İpeğe, büyümüş zilli..o da bir an evvel büyüyüp annesine erken kavuşmak istiyor demekki :asigim:

meleksen yastık ve şekerler süper olmuş canım, eline sağlık.

kızlar ayten (akarahan) izne mi çıktı, hiç görünmüyor.

Günaydın kızlar nasılsınız , ben artık izne çıktım fakat bu hafta sonuna kadar gelicem cumartesiden sonra evde olucam inşallah...

Melekcim yastığınız çok cici çok güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşım güzel günlerde kullanın inşallahhh...

DOKTORDAN GELENLER, ZEH,,,ÖZLEM ZAFER, ZEYNEP DERİN DEREN.... vala alıntı nasıl yapılyo bilmiom nese....eksik yotur işşalah maşşallah kuzulara büyütmüşsünüz....ne güsel normal doğumunuz işallah sorunsuz ve basit geçer işallah

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=11067&pictureid=75028 sekerlerımız kızlar tam yuzel cekmedım mıknatızlar kururken cektım seker isimizde biti allaha sukur

yastık harika ...ya ne güsel kendin biliyon ....ben terziye 2 gün önce sipariş verdim ama normal pamuk yastık ikide kılıf dedim bu gün alcam bakalım .....süslü istedim ama adam bin dereden laf getirdi salak kenarları fırfırlı olsun dedim yok kırışır mırışır sanane yaaaa....ah kendim yapabilseydim:hulya:

kızlar halen aranızda elevit içen varmı.....ben 3 gündür içmiyom ...kötü kokyo pek içesim yok

Sağol canım teşekkür ederiz hepimizinki büyüdü artık dahada büyüyecekler ve en sonunda kollarımızda olacaklar hayırlısı ile Allahım hepimize saglıklı sıhatlı yavrularımıza kavusmayı nasıp etsin inşallah...

Günaydın hepinize kızlar.

Zeynepçim maşallah kuzucuğa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğum şekli ikinci planda.

Meleksencim çok güzel olmuş şekerlerin de yastığında. Ellerine sağlık.

kızlar halen aranızda elevit içen varmı.....ben 3 gündür içmiyom ...kötü kokyo pek içesim yok

Günaydın canım. Doktor doğuma kadar devam dedi bana o yüzden içiyorum hala.

günaydın arkadaşlar canım bende seninle aynı durumdayım benimde plesanta rahim ağzını kapatmış durumda o yüzsden normal doğumlarda kan kaybı çok oluyormuş bu yüzden doktorum sezaryen dedi ben sağlıklı çocuğu riske atmam dedi sende iyi düşün hayırlısı neyse olsun benimde normalde 23 şubat ama 10 şubat gibi alıcaz dedi

bende hala elevit ,osteocare , EFA daily ,gynoferrosanol ve mg kullanmaya devam ediyorum doğumdan sonra daha 6 ay bunlar kullanılıyor
ayrıca ben 1 hafta önce h1n1 aşısı oldum daha öncede normal grip aşısı olmuştum

günaydın a.s.fatoş bu günde yok acaba ne kadar kalacak hastanedeCADIARZU
yanlış hatırlamıyosam 32. haftayı bitiriyor 1-2 güne kadar

Aman Allahım ne çok ilaç içiyosun........ben bi tek gyno ferro sanol içiyorum ve elevitide 3 gündür sallıyom valla bıktım ilaç içmeyi hiç sevmiyom...daha doğrusu midemi bulandırıyo

dineva şu anda benikide ters ve plasenta önde sizdenim yani...ama döner diyolar bilmiom

Aaa aşı oldun demek. Ben de olucam büyük ihtimalle ama etkisiz haberlerinden sonra tereddütlüyüm.

günaydın a.s.fatoş bu günde yok acaba ne kadar kalacak hastanedeCADIARZU
yanlış hatırlamıyosam 32. haftayı bitiriyor 1-2 güne kadar

Günaydın canım. Fatoşla dün Serap konuşmuş yatıyormuş hala, Fatoş benden 4 gün önce işte 32. haftanın içinde.

dineva şu anda benikide ters ve plasenta önde sizdenim yani...ama döner diyolar bilmiom

canım benim 16 . haftadan beri böyle önce doktor yukarı çıkabilir ilerleyen zamnda dedi bekledik ama artık bundan sonra zor diyo bende şu anda 30+2 deyim

canım benim 16 . haftadan beri böyle önce doktor yukarı çıkabilir ilerleyen zamnda dedi bekledik ama artık bundan sonra zor diyo bende şu anda 30+2 deyim

canım...sanırım benim de öle baştan beridir aşagıda ama herkes çıkar diyoda bilmem...sanki bi ara çıktı gibiydi ama sanırım en son gittiğimizde yine aşağı inmiş...bende 29+4 üm değişirmiki yürüyünce düzelir diyolar ne kadar doğru bilemezsin

esma kısss aşağıda gördüm seni iyileştinmi...merak ettim ne yaptı bu kıs gripmisin ne oldu...geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…