2010 Şubat Anneleri

canım öle ama hepimiz korkuyoruz ama insan ne kadar korkarsa cesaretsiz oluyo sakin ol tatlım bende korkuyorum mesela ama diyorumki bi şekilde çıkıcak içerde kalmıycak herşeyin hayırlısı

sakin olmaya çalışıyorum işallah becerecem......diş çektirmekte zor diyorum mesela ama çektiriyorum dimi.....öle sakinliyom.....bide fıstık kızım tombişim Durumu düşünüyorum artık onu sarıp kokluycam diyorum öle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ferahlıyorum işallah hepimiz için herşe yolunda gider işşallah

gülşah geçmiş olsun canım grip bol bol sıvı c vitamini al tatlım terleyip atmaya çalış dikkat et kendine

Ben korkmuyorum ama mümkünse geçerken benim oğlumu da alsın getirsin:dance:

Günaydın canım.

Ay ne yağmur yağdı sabahtan beri hava karanlık içini sıkıyor insanın yaa

olur canım seninkinide getirsinkaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine inş.biran önce düzelirsin....

Gülşahçım geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk atlatırsın. Hediyenizi de güle güle kullanın mümkünse resmini koy da görelim.

gülşah canım geçmiş olsun.bizde seni özledik kız arada bir gir merak ediyoruz..

gülşah geçmiş olsun canım grip bol bol sıvı c vitamini al tatlım terleyip atmaya çalış dikkat et kendine

saolun kızlar
hediyemizin resmini eklicem en kısa zamanda

aynen öle de bak iş başa düşünce nasıl yapılıyo dişinide çektiriyosun yeri geliyo başka şeyde kızını düşün sen bir anne oluyosun artık güçlü olmalısınki kızınada o korkuyu verme cesaretli olsun

CAMDANKALP çok geçmiş olsun canım bol yeşillik ve mandalin portakal...beslenmeye çok dikkat et dün akşam doktorlar öle dedi eğer aşı olmayacaksanız...gebeler için yani beslenmenizi çok sıkı yapın dedi.....çorba yap kendine bu gün bol limon sık iç kendine iyi bak....

QUOTE=mydarling;10495009]aynen öle de bak iş başa düşünce nasıl yapılıyo dişinide çektiriyosun yeri geliyo başka şeyde kızını düşün sen bir anne oluyosun artık güçlü olmalısınki kızınada o korkuyu verme cesaretli olsun[/QUOTE]

vereliniortakvereliniortakvereliniortak........................işallah güselim ahhh bi tanısan beni bu yazdıklarımı hiiiç yadırgamazdın nese .....olcak işşşalah

neyse kızlar ben çıkyom kahvaltı yapayım şöle güzel sonrada topla hazırlan derken öğlen olur doktora gidicem bugün dua edin canlarım.... çatı matı yapmaz inş... :))))) öpüyorum hepiiniziii

zehracım iyi haberler getir bize. kız bu sefer olmasa sonraki sefere olcak çatı. kaçış yok..hheee zeynepi saymazsak ilk çatı muayenesini de sen olcan aramızda sırnaşık şey

canım endişelenme bence. bende de 1-2 defa oldu, böyle tansiyonum düşüyo gibi, bayılacak gibi oldum. yorgunluktan olabilir. dinlenmeye bak sen. akşamları falan yat sadece. geçer korkma. eğer sağlık ocağı hemşiresi ise, hiiiçç dediklerini kafana takma, ben onlara zerre kadar güvenmiyorum valla. daha olmadı ara kendi doktoruna sor. için rahatlar.aklına da kötü şeyler getirme. şurda ne kaldı ki. hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız inş.

geçmiş olsun canım. inş kısa zamanda atlatırsın. annişin bakar sana, hemencecik iyileşirsin hediyenizi de güle güle kullanın..

ya benim de şu gribim tam bitseydi bi, gidip aşı olucam,gözüm korktu iyice..

bazılarınız için öğle oldu ama yine de günaydınnn. umarım herkes iyidir.

gülşahcım geçmiş olsun güzelim, acil şifalar...

fatoş ve esmadan haber var mıı??

vereliniortakvereliniortakvereliniortak........................işallah güselim ahhh bi tanısan beni bu yazdıklarımı hiiiç yadırgamazdın nese .....olcak işşşalah[/QUOTE]

CANIM YANLIŞ ANLAMA YADIRGAMIYORUM SENİN İYİLİĞİN İÇİN SÖYLÜYORUM NEDEN YADIRGIYAYIMKİ

vereliniortakvereliniortakvereliniortak........................işallah güselim ahhh bi tanısan beni bu yazdıklarımı hiiiç yadırgamazdın nese .....olcak işşşalah

CANIM YANLIŞ ANLAMA YADIRGAMIYORUM SENİN İYİLİĞİN İÇİN SÖYLÜYORUM NEDEN YADIRGIYAYIMKİ[/QUOTE]

sağol güselim bende kendimi panikleyip sizide tedirgin ediyorum kusura bakmayın......işallah hayırlısıyla çocuklarımızın ne yediğini ne içtiğini neler yaptıkları günleride yazarız işallah

HÜLENCıMGünaydıııııın ...uyuyan güsel yenimi kalktın kısss.....ah burda bi yuağmur varya gökyüzü kapkaranlık ......

HÜLENCİMGünaydıııııın ...uyuyan güsel yenimi kalktın kısss.....ah burda bi yuağmur varya gökyüzü kapkaranlık ......

günaydın lafın gelişiydi canım. uyuyabiliyor muyum ki: yeni kalkayım. :bbo:
burda da hava kapalı, çok sıkıcı bi hava var.

ee sende ne var ne yok, görüşemiyoruz ne zamandır?

GÜnaydın kızlar hoŞgeldınız papatya hulen fatolına baŞka gÖrmedıĞım varsa hoŞgeldınızzz

ya benim de şu gribim tam bitseydi bi, gidip aşı olucam,gözüm korktu iyice..

Dün akşam yine haberlerde hamilelerde çok tehlikeli mutlaka aşı olun haberleri vardı daha bi strese sokuyorlar insanları. Sabah radyo haberlerinde de Türkiyeye de Fransadan gelen H1N1 aşılarının yapılan testlerde adjuvansız aşıların etkisiz olduğu belirlendi diyordu. Kafam allak bullak oldu:uhm:

slm kızlar nasılsınız havvacım gecmıs olsun cnm dıkkat et kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…