canım öle ama hepimiz korkuyoruz ama insan ne kadar korkarsa cesaretsiz oluyo sakin ol tatlım bende korkuyorum mesela ama diyorumki bi şekilde çıkıcak içerde kalmıycak herşeyin hayırlısı
herkese merhabaa...
özlüyorum ben sizi yaa bi kaç gün giremedim aklım hep burdaydı...
Umarım herkes iyidir..
Ben hastayım malesef en sonunda yakalandım ağır bi grip geçiriyorum doktora gitmedim henüz dışarı çıkmaya bile korkuyorum inş hemen atlatırım...bide risk grubunda olduğumuz için endişeleniyorum...
Bu arada esra teyzemiz hediyemizi göndermiş dün aldık ve çookk beğendik çok tşk ederiz ellerine sağlık esracım...
Ben korkmuyorum ama mümkünse geçerken benim oğlumu da alsın getirsin:dance:
Günaydın canım.
Ay ne yağmur yağdı sabahtan beri hava karanlık içini sıkıyor insanın yaa
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine inş.biran önce düzelirsin....
Gülşahçım geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk atlatırsın. Hediyenizi de güle güle kullanın mümkünse resmini koy da görelim.
gülşah canım geçmiş olsun.bizde seni özledik kız arada bir gir merak ediyoruz..
gülşah geçmiş olsun canım grip bol bol sıvı c vitamini al tatlım terleyip atmaya çalış dikkat et kendine
sakin olmaya çalışıyorum işallah becerecem......diş çektirmekte zor diyorum mesela ama çektiriyorum dimi.....öle sakinliyom.....bide fıstık kızım tombişim durumu düşünüyorum artık onu sarıp kokluycam diyorum öle:saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq: Ferahlıyorum işallah hepimiz için herşe yolunda gider işşallah
neyse kızlar ben çıkyom kahvaltı yapayım şöle güzel sonrada topla hazırlan derken öğlen olur doktora gidicem bugün dua edin canlarım.... çatı matı yapmaz inş... :))))) öpüyorum hepiiniziii
Herkese günaydın kızlar... Umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim. Dünkü gibi fena oldum yine. tansiyon vs her şey normal de neden oluyo anlamadım. Sanki tansiyonum düşmüş gibi oluyo elim ayağım kesiliyo. anlatması zor bir durum kızlar.. Bi de hemşiremiz de korkuttu beni. Ayyy ağlıyorum deminden beri. Allahtan minişim tekmeledi şimdi de içim rahatladı...Allah acılarını göstermesin kızlar....
Bülbülcüm son haftaya kadar bile dönebiliyolarmış endişelenme...
herkese merhabaa...
özlüyorum ben sizi yaa bi kaç gün giremedim aklım hep burdaydı...
umarım herkes iyidir..
ben hastayım malesef en sonunda yakalandım ağır bi grip geçiriyorum doktora gitmedim henüz dışarı çıkmaya bile korkuyorum inş hemen atlatırım...bide risk grubunda olduğumuz için endişeleniyorum...
bu arada ESRA teyzemiz hediyemizi göndermiş dün aldık ve çookk beğendik çok tşk ederiz ellerine sağlık esracım...
QUOTE=mydarling;10495009]aynen öle de bak iş başa düşünce nasıl yapılıyo dişinide çektiriyosun yeri geliyo başka şeyde kızını düşün sen bir anne oluyosun artık güçlü olmalısınki kızınada o korkuyu verme cesaretli olsun
vereliniortakvereliniortakvereliniortak........................işallah güselim ahhh bi tanısan beni bu yazdıklarımı hiiiç yadırgamazdın nese .....olcak işşşalah
ya benim de şu gribim tam bitseydi bi, gidip aşı olucam,gözüm korktu iyice..
HÜLENCİMGünaydıııııın ...uyuyan güsel yenimi kalktın kısss.....ah burda bi yuağmur varya gökyüzü kapkaranlık ......
ya benim de şu gribim tam bitseydi bi, gidip aşı olucam,gözüm korktu iyice..