Kan şekerim düşüyor olamaz canım yaaaa...Yazmasam daha iyi sizi de endişelendirmek istemiyorum plajcım. ama aklımıza getirmek istemediğimiz en kötü şey anla artık.
Ya kızlar doktor bana cuma günü bebek ters duruyo makattan gelecek eğer dönmezse ve bu durumda da sezeryan yapmak durumundayız dedi. Hep kasıklarımı tekmeleyip duruyordu zaten. Ama sanırım şimdi yan döndü. Geceden beri sağ tarafıma vurup duruyor. Hele şimdi tamemen coşmuş durumda. Acaip rahatsız ediyor beni. Karnımın içinde yere parelel bir şekilde yatıyor olmalı.
yani bu halsizlikten yani şu an hissettiğin şeyden dolayımı kötü konuştu......canım bendede benzeri varda ondan sordum...bende endişe yaptımda
canım çok geçmiş olsun üzülme herşeyde bir hayır vardır 34.haftaya kadar bebişinde 2500 gr a ulaşır dikkat etmekte fayda var tabii çok geçmiş olsun tekrardan
yarencim çok güldüm sabah sabah kendime geldim valla,kız istediğin kek olsun ayıpsın kız yoksa doğurcammı hee ağaçlı falansa iyidir hayır olsun canımm
plajcım valla bu kadar korkma korktuğun şey başına gelir rahat ol biraz o an ne gerekiyosa o olsun hepimiz de bi tedirginlik falan var ama elimizden gelen bişey olmuyo dua edicez artık allah hayırlı doğumlar versinn
Canım korkma diyeceğima ma ben de çok korkuyoken saçma olacak. Akciğerlere ve diyaframa bebeğin baskısından olabilir dedi. sabah bi de şekeri fazla kaçırdım yükselmiş de olabilir.
Canım korkma diyeceğima ma ben de çok korkuyoken saçma olacak. Akciğerlere ve diyaframa bebeğin baskısından olabilir dedi. sabah bi de şekeri fazla kaçırdım yükselmiş de olabilir.
aman dikkat et kız senide alıp götürmesin lodos kaydirigubbakcemile3...sende a.e.ol canımaklınıza kötü şeyler getirmeyin kızlar.
hepimiz a.emanetiz .
hepiniz k.iii bakın bizim burda acayip lodos var elktirikler
çok gidiyor..neti kapatmam gerekiyor a.e.olun annişler
a.s.
Hadi afiyet olsun, güzel haberlerle gel canım.
Başka yöntem kalmadı kızkaydirigubbakcemile Bir şekilde çıkacak o sen takma kafana fazla.
Canım geçmiş olsun. Ne dedi hemşire? Gidebiliyorsan kendi doktoruna bir görünsen ya.
SRPPPleylek getircek benim kızımı
canlarım hepinize günaydın...
kıssssss ne diyon sen ...korktuğun şe başına gelir falan .......allah korusun...benim aklıma bişi gelmiyo sadece korkuyorum.....ben iğne olurkende çok korkuyorum ne yapayım benim huyum böle allah kahretsin...cesaret yoksununuyum
herkese merhabaa...
özlüyorum ben sizi yaa bi kaç gün giremedim aklım hep burdaydı...
umarım herkes iyidir..
ben hastayım malesef en sonunda yakalandım ağır bi grip geçiriyorum doktora gitmedim henüz dışarı çıkmaya bile korkuyorum inş hemen atlatırım...bide risk grubunda olduğumuz için endişeleniyorum...
bu arada ESRA teyzemiz hediyemizi göndermiş dün aldık ve çookk beğendik çok tşk ederiz ellerine sağlık esracım...
herkese merhabaa...
özlüyorum ben sizi yaa bi kaç gün giremedim aklım hep burdaydı...
umarım herkes iyidir..
ben hastayım malesef en sonunda yakalandım ağır bi grip geçiriyorum doktora gitmedim henüz dışarı çıkmaya bile korkuyorum inş hemen atlatırım...bide risk grubunda olduğumuz için endişeleniyorum...
bu arada ESRA teyzemiz hediyemizi göndermiş dün aldık ve çookk beğendik çok tşk ederiz ellerine sağlık esracım...