2010 Şubat Anneleri

Kan şekerim düşüyor olamaz canım yaaaa...Yazmasam daha iyi sizi de endişelendirmek istemiyorum plajcım. ama aklımıza getirmek istemediğimiz en kötü şey anla artık.

yani bu halsizlikten yani şu an hissettiğin şeyden dolayımı kötü konuştu......canım bendede benzeri varda ondan sordum...bende endişe yaptımda

benim oğlumda öyle duruyor canım sankim belimden çıkacak diyorum bazen
bende normal doğu çok istiyoru ama hayırlısı neyse o olsun

HAVAESEN çok geçmiş olsun canım Alllah şifa versin
bol bol dinlen ve telaş yapma olurmu en kısa zamanda atlatırsın inş.

Havvacım Çok geÇmıŞ olsun canım dınlenmeye bak dıcem ama mÜmkÜn olmucak sanırımm

yani bu halsizlikten yani şu an hissettiğin şeyden dolayımı kötü konuştu......canım bendede benzeri varda ondan sordum...bende endişe yaptımda

Canım korkma diyeceğima ma ben de çok korkuyoken saçma olacak. Akciğerlere ve diyaframa bebeğin baskısından olabilir dedi. sabah bi de şekeri fazla kaçırdım yükselmiş de olabilir.

kıssssss ne diyon sen ...korktuğun şe başına gelir falan .......Allah korusun...benim aklıma bişi gelmiyo sadece korkuyorum.....ben iğne olurkende çok korkuyorum ne yapayım benim huyum böle Allah kahretsin...cesaret yoksununuyum

Canım korkma diyeceğima ma ben de çok korkuyoken saçma olacak. Akciğerlere ve diyaframa bebeğin baskısından olabilir dedi. sabah bi de şekeri fazla kaçırdım yükselmiş de olabilir.

aklınıza kötü şeyler getirmeyin kızlar.
hepimiz a.emanetiz .
hepiniz k.iii bakın bizim burda acayip lodos var elktirikler
çok gidiyor..neti kapatmam gerekiyor a.e.olun annişler
a.s.

canım inan bende diet falan yapamıyom doğru düzgün...zaten kansızlık var.....ne yadin reçel falanmı yedin ....dikkat et tuıt kendini güselim az kaldı doğum dan sora kutu kutu kola içcem çoook özlediim..buzzz gibi böle:içelim:

ay valla çıkıp takıldım topiğe gene güya çıkıyodum :)))
Havvacım kötü düşünme lütfen çok geçmiş olsun canım

aklınıza kötü şeyler getirmeyin kızlar.
hepimiz a.emanetiz .
hepiniz k.iii bakın bizim burda acayip lodos var elktirikler
çok gidiyor..neti kapatmam gerekiyor a.e.olun annişler
a.s.
aman dikkat et kız senide alıp götürmesin lodos kaydirigubbakcemile3...sende a.e.ol canım

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü.............

herkese merhabaa...
özlüyorum ben sizi yaa bi kaç gün giremedim aklım hep burdaydı...
umarım herkes iyidir..
ben hastayım malesef en sonunda yakalandım ağır bi grip geçiriyorum doktora gitmedim henüz dışarı çıkmaya bile korkuyorum inş hemen atlatırım...bide risk grubunda olduğumuz için endişeleniyorum...
bu arada ESRA teyzemiz hediyemizi göndermiş dün aldık ve çookk beğendik çok tşk ederiz ellerine sağlık esracım...

canım öle ama hepimiz korkuyoruz ama insan ne kadar korkarsa cesaretsiz oluyo sakin ol tatlım bende korkuyorum mesela ama diyorumki bi şekilde çıkıcak içerde kalmıycak herşeyin hayırlısı

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine inş.biran önce düzelirsin....

Gülşahçım geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk atlatırsın. Hediyenizi de güle güle kullanın mümkünse resmini koy da görelim.

gülşah canım geçmiş olsun.bizde seni özledik kız arada bir gir merak ediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…