2010 Şubat Anneleri

neyse kızlar ben çıkyom kahvaltı yapayım şöle güzel sonrada topla hazırlan derken öğlen olur doktora gidicem bugün dua edin canlarım.... çatı matı yapmaz inş... :))))) öpüyorum hepiiniziii

her iki doğumda korkunç yaaaaa......ikiside kesili....yapcak bişi yok
canım korkunç diye tabir etmeyelim yani zati herkesde bi tedirginlik dokuz doğurucaz böle giderse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güle güle.........çatı muayenesi 36.hafta yapılıo.....sen normal yapcan....mecburi bakcaklar dediim hafta ama

Herkese günaydın kızlar... Umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim. Dünkü gibi fena oldum yine. tansiyon vs her şey normal de neden oluyo anlamadım. Sanki tansiyonum düşmüş gibi oluyo elim ayağım kesiliyo. anlatması zor bir durum kızlar.. Bi de hemşiremiz de korkuttu beni. Ayyy ağlıyorum deminden beri. Allahtan minişim tekmeledi şimdi de içim rahatladı...Allah acılarını göstermesin kızlar....
Bülbülcüm son haftaya kadar bile dönebiliyolarmış endişelenme...

canım korkunç diye tabir etmeyelim yani zati herkesde bi tedirginlik dokuz doğurucaz böle giderse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...........................................ben doğuryom ya napim korkuyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakannehir

Herkese günaydın kızlar... Umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim. Dünkü gibi fena oldum yine. tansiyon vs her şey normal de neden oluyo anlamadım. Sanki tansiyonum düşmüş gibi oluyo elim ayağım kesiliyo. anlatması zor bir durum kızlar.. Bi de hemşiremiz de korkuttu beni. Ayyy ağlıyorum deminden beri. Allahtan minişim tekmeledi şimdi de içim rahatladı...Allah acılarını göstermesin kızlar....
Bülbülcüm son haftaya kadar bile dönebiliyolarmış endişelenme...

geçmiş olsun canım .......o baygınlık hissi bendede var kısss.....böle tansiyonum düşmüş gibi takatım yoook...........ne dedi hemşire merak ettim yazsana

tansıyonunu olcturdunmu? bırde ayaklarını yukarı bır yere kaldır ve bes dakkika beklet bırde tatlı bır seyler yemeyı dene kan sekerı dusmesınde de aynı belırtıler oluyora ınsallah en kısa zamanda ıyılesırsın

Kan şekerim düşüyor olamaz canım yaaaa...Yazmasam daha iyi sizi de endişelendirmek istemiyorum plajcım. ama aklımıza getirmek istemediğimiz en kötü şey anla artık.

neyse kızlar ben çıkyom kahvaltı yapayım şöle güzel sonrada topla hazırlan derken öğlen olur doktora gidicem bugün dua edin canlarım.... çatı matı yapmaz inş... :))))) öpüyorum hepiiniziii

Hadi afiyet olsun, güzel haberlerle gel canım.

hep sezeryan dedim şimdide ondanda tırsyom

Başka yöntem kalmadı kızkaydirigubbakcemile Bir şekilde çıkacak o sen takma kafana fazla.

Canım geçmiş olsun. Ne dedi hemşire? Gidebiliyorsan kendi doktoruna bir görünsen ya.

Ölçtürdüm canım 10 a 6 çıktı. Ayaklarımı da uzattım. iyi geldi. Derin derin nefes alıp veriyorum arada bir açıldım şimdi. Bebişim de hareketlendi çok şükür. İki gün üstüste olması korkuttu beni...

canım çok geçmiş olsun üzülme herşeyde bir hayır vardır 34.haftaya kadar bebişinde 2500 gr a ulaşır dikkat etmekte fayda var tabii çok geçmiş olsun tekrardan

yarencim çok güldüm sabah sabah kendime geldim valla,kız istediğin kek olsun ayıpsın kız yoksa doğurcammı hee ağaçlı falansa iyidir hayır olsun canımm

hep sezeryan dedim şimdide ondanda tırsyom

plajcım valla bu kadar korkma korktuğun şey başına gelir rahat ol biraz o an ne gerekiyosa o olsun hepimiz de bi tedirginlik falan var ama elimizden gelen bişey olmuyo dua edicez artık allah hayırlı doğumlar versinn

Kızlar sezeryandan korkmayın benim ilk çocuğum sezeryandı çok rahattım 3 günlükken altını bile değiştirebiliyodum 6. günümde evimi bile dik durark süpürdüm 10 günlükken işe gitmem gerekti 1 saatliğine ona bile gittim korkmayın dua edin

bu haftalarda olması benım doktorum normal dıyo senınkı ne dıyor benım hamılelıgımın basında tansıyon cıktı ve uzun bır sure cok dıkkat etmem gerktı şimdi allaha sukur ıyıyım gecende tansıyonum dustu sandım tuzlu ayran ıcecektımkı aklıma geldı doktorum bana boyle bır durumda uuzanmamaı ve ayakllarımı yerden yuksek bır eyere koyup bıraz beklememı soylemıstı

gunaydın bız ıyıyız hatta cokta hareketlıyız durmaksızın tekmelıyorum annemı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…