2010 Şubat Anneleri

canım allah yardımcımız olsun hayırlısı inş. sen rahat ol iyi düşün herşey gönlünce olsun. orda bizi habersiz bırakma gidince :teselli:

Sağol canım sen nasılsın...
bugün rahatsızlandım biraz...Gaz mı sıkıştırdı ne korktum bayılcam diye

sağol hayatım iyiyim bende aman gaz sıkışmasıda çok fena hele bu halde hiç çekilmez canım

kızlar ya ben kacıyorum cok uykum geldı bıraz yatıyım gozlerım benden bagımsız hareket edıyor.kendınıze ıyı bakın tabı bebıslere deyerimseniben

Sorma canım ya...Saatlerce kendime gelemedim. Bi de yüzüm renk renk oldu böyle kara sarı gibi...Korktum...
Bebiş nasıl iyi mi o da....

iyi uykular sana....
bebişimde iyi sağolsun yerinde durmuyo hiç. yarın doktora gidicem bakalım

ınşallah iyi haberlerle gelirsin Zehracım.Benim kontrol ocağın 2 sinde. Çooook var daha...

amin canım.. senin çokmuş cidden özlersin şimdi..:)

Ayyy sorma canım ya...Çok özlüyorum.Ama benşim sııpa göstermiyo ki yüzünü. Hep sırtı dönük bize

bende geçen hafta muaynede ilk defa gördüm yüzünü canımya resmen belli hep seyrediyim istedim..

Ayy daha şimdiden nasıl özlüyoruz.Bir de yüzlerini gördüğümüzde kokularını şçimize çektiğimiz de neler hissedeceğiz kim bilir...

valla aynen öle allah ayırmasın onlardan ... sen naptın hazırmısın doğuma?

Ayy canım ben bugün olsa doğururum hiç korkmuyom da odası gelmedi daha her yerşm dağınık. Temizlik yapılcak. Offf çok iş var.Yani şartlar hazır değil doğuma canım :)

şartları sordum canım zaten kaydirigubbakcemile3 allah yardımcımız olsun. ben çıkıyom eşim gelir şimdi hadi canım görüşürüz opuyorumnanaktan

slm dun aksamkı ahberlerı ızledınızmı 01.01.2010dan ıtıbaren sgk özel hast %70 hastalar oedecekmıs

suan muayne için 30lıra oduyorduk ocakta 70 lıra odeyecekmısız basbakanımız 3 cocuk yapın dıyor boylemı tesvık edıyor merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…