2010 Şubat Anneleri

kızlar ben ocak ayının 15i gibi annemin yanına gideceğim doğum için. doktor verdiğim tarihten 15-20 gün önce ben hastamı burdA görmek isterim demiş. doğum bu sonuçta ne olacağı belli olmaz, tam günüm 15 yada 16 şubat. yani normal doğum için son zamanım. ama ben sezeryan istiyorum ya yaklaşık 10 gün önce alıyorlar o yüzden sanırım şubatın ilk haftası olaak nasipse. ebende ocağın 15inden sonra orda olacağım. eşimde doğum izni alıcak verilen tarihe göre, o da gelcek. inşallah herşey yolunda gider hesapladığımız gibi gider de bi aksilik çıkmaz.
inşallah eşim yanımdayken doğuma girerim o yokkken doğuruverirsem diye çok korkuyorum :ecrin_bebek:

aaa aynıyız canım bende acoğın 15 i gibi gidiyorum anneme..
eşimde oğluşu doğacağı zaman geleceki
ayen sen gibi doğuma yetişemez diye aklım çıkıyor valla
bi de yollarda falan sancım gelecek diye çok tırsıyorum yaaaa
malum 6 saatlik yolfisfisfis

bugün tükkanı ben açıyorum galiba hepinize günaydınnnnnnnnn opuyorumnanaktan uyuyamadım gece dün kontrolümüz vardı ipeğim 2 hafta önce 1,218 gr dı dün 2 kilo çıktı şoklardayım. kocaman olmuş ve ben doğuma biraz daha yaklaşmışım eve gelince direk hastane çantasına saldırdım bikaç bişi daha koydum. cuma akşamı çekirdek yemiştim tansiyonum bir kaç gündür dalgalanıp duruyor ve parmaklarımda ödem var. Doktorum 34 haftaya kadar kendini dengeleyebilirsen 34. haftada alıcam dedi :1shok: :1shok: :1shok: gene günde 20+20 dk lık yürüyüşlere başlıyorum benden çok doktorum stresleniyor valla gene iyi duruyorsun diyo.. hepinize güzel bir çarşamba diliyorum fıstıklar

günaydın güzel anneler...

esmacım nasıl oldun?

bugün rüyamda senle serap(mydarling) i gördüm. senin iyileşip topiğe döndüğünü gördüm..

ayy serap seni geçen de gördüm kız, bu ara kafayı senle bozdum galiba :) sen böyle çok güzel kek yapıyomuşsun, hem çok hafif, hem çok güzel kabaran, hem de böyle 2-3 dk pişiyo kek. bize tarifini veriyosun, biz çok defa deniyoruz ama bi türlü senin kekin gibi olmuyo.sonra ben sana kızıyorum, kesin bişeyini söylemiyosun diye :bbo:

bugün de bursa da özcan deniz-nurgül yeşilçay konseri varmış, ona gitmişim :) (akşam tvde görmüştüm,ondan etkilendim zaar :)) özcan deniz şarkısını söylüyo ama nurgül yeşilçay unutuyo sözleri saçmalıyo bişeyler. o sırada seni görüyorum, aaa ben tanıyorum diyorum, gözlerinden tanıyorum seni, hemen karnına bakıyorum, evet hamile, serap bu diyorum. arkandan geliyorum ama siz bir grup, başka hamileler falan da var, ağaçlı bi yerlere gidiyosunuz. sonra nurgül yeşilçay da benim arkamdan geliyo, meğer o da yanındaki hamileyi arıyomuş..falan filan işte..

ben bu gece açıkta kalmışım heralde kaydirigubbakcemile3

bugün tükkanı ben açıyorum galiba hepinize günaydınnnnnnnnn opuyorumnanaktan uyuyamadım gece dün kontrolümüz vardı ipeğim 2 hafta önce 1,218 gr dı dün 2 kilo çıktı şoklardayım. kocaman olmuş ve ben doğuma biraz daha yaklaşmışım eve gelince direk hastane çantasına saldırdım bikaç bişi daha koydum. cuma akşamı çekirdek yemiştim tansiyonum bir kaç gündür dalgalanıp duruyor ve parmaklarımda ödem var. Doktorum 34 haftaya kadar kendini dengeleyebilirsen 34. haftada alıcam dedi :1shok: :1shok: :1shok: gene günde 20+20 dk lık yürüyüşlere başlıyorum benden çok doktorum stresleniyor valla gene iyi duruyorsun diyo.. hepinize güzel bir çarşamba diliyorum fıstıklar

nasıl yani, 1 ay sonra doğurcan mı? ee hepimizden önce sen doğurcan o zaman.ayyy çok heyecanlı..hihoyyyt

ya bilmiyorum yaren doktor bebeğimi çok iyi buldu ama benim tansiyonum ve ödemim var. tansiyon bir kere tetiklenirse hiçbir ilaç gebelik tansiyonunu düşüremezmiş tek çare bebeği almak dedi doktorum açıkçası bundan korkuyor gibi sanki öyle hissettim. zaten kilosu ve gelişimi çok iyi olduğu için erken de doğsa bu açığı kolay kapatır herhalde. böyle normal konuştuğuma bakma geceden beri ağlayıp duruyorum sevinsem mi üzülsem mi.. herşey allahtan ya sağlıklı sıhhatli olsun da.. gene beni zor haftalar bekliyor

ya bilmiyorum yaren doktor bebeğimi çok iyi buldu ama benim tansiyonum ve ödemim var. tansiyon bir kere tetiklenirse hiçbir ilaç gebelik tansiyonunu düşüremezmiş tek çare bebeği almak dedi doktorum açıkçası bundan korkuyor gibi sanki öyle hissettim. zaten kilosu ve gelişimi çok iyi olduğu için erken de doğsa bu açığı kolay kapatır herhalde. böyle normal konuştuğuma bakma geceden beri ağlayıp duruyorum sevinsem mi üzülsem mi.. herşey allahtan ya sağlıklı sıhhatli olsun da.. gene beni zor haftalar bekliyor

berrincim neden üzüyorsun kendini. bak bebeğin gelişimi gayet iyi diyorsun.hiç canını sıkma bence. nur topu gibi doğurur, kucağına alırsın..hem kesin miki 34. hafta.belki sonraki haftalara kadar durumun iyi giderse, doktorun erteler süreyi.

Herkese günaydınlar..

Günaydın Berrincim. Hiç canını sıkma canım ya. Bak gelişimi de iyiymiş diyorsun sağlıkla gelsin de varsın erken gelsin. İlk annemiz mi olcan yoksa opuyorumnanaktan

günaydın güzel anneler...

esmacım nasıl oldun?

bugün rüyamda senle serap(mydarling) i gördüm. senin iyileşip topiğe döndüğünü gördüm..

ayy serap seni geçen de gördüm kız, bu ara kafayı senle bozdum galiba :) sen böyle çok güzel kek yapıyomuşsun, hem çok hafif, hem çok güzel kabaran, hem de böyle 2-3 dk pişiyo kek. bize tarifini veriyosun, biz çok defa deniyoruz ama bi türlü senin kekin gibi olmuyo.sonra ben sana kızıyorum, kesin bişeyini söylemiyosun diye :bbo:

bugün de bursa da özcan deniz-nurgül yeşilçay konseri varmış, ona gitmişim :) (akşam tvde görmüştüm,ondan etkilendim zaar :)) özcan deniz şarkısını söylüyo ama nurgül yeşilçay unutuyo sözleri saçmalıyo bişeyler. o sırada seni görüyorum, aaa ben tanıyorum diyorum, gözlerinden tanıyorum seni, hemen karnına bakıyorum, evet hamile, serap bu diyorum. arkandan geliyorum ama siz bir grup, başka hamileler falan da var, ağaçlı bi yerlere gidiyosunuz. sonra nurgül yeşilçay da benim arkamdan geliyo, meğer o da yanındaki hamileyi arıyomuş..falan filan işte..

ben bu gece açıkta kalmışım heralde kaydirigubbakcemile3

Günaydın Hülyacım. Senin yorgan küçük geliyor artık galiba:roflol::roflol:

berrincim neden üzüyorsun kendini. bak bebeğin gelişimi gayet iyi diyorsun.hiç canını sıkma bence. nur topu gibi doğurur, kucağına alırsın..hem kesin miki 34. hafta.belki sonraki haftalara kadar durumun iyi giderse, doktorun erteler süreyi.

yarencim eğer bu durum böyle gider düzelmezse 34. haftada alıcakmış senin de dediğin gibi inşallah durumum düzelirse gittiği yere kadar giderim. allahım hepimize sağlık sıhhat versin öyle zor ki sabah uyandım terliğimi giydim daha doğrusu giyemedim ayaklarım da şişmiş :sinifsinif:

Herkese günaydınlar..

Günaydın Berrincim. Hiç canını sıkma canım ya. Bak gelişimi de iyiymiş diyorsun sağlıkla gelsin de varsın erken gelsin. İlk annemiz mi olcan yoksa opuyorumnanaktan

Günaydın Hülyacım. Senin yorgan küçük geliyor artık galiba:roflol::roflol:

sağol serapcım çok sağol belki de öyle olucam, aslında fatoşa ne tedavi uyguluyorlar merak ediyorum gelse de sorsam iyidir inşallah o da bebişi de..

melisa33 canını sıkma, sen sıkıntı yaparsan bu durumu olumsuz etkiler.. dua et hayırlısı olsun..

düşünmeden olmuyor ama hep dua ediyorum canım çok sağol..

Günaydııın kızlaaar..............................

Melissa canım çok üzüldüm yaa...çok geçmiş olsun ...sen de daha önce yoktu dimi yeni çıktı heralde tansiyon.....limon suyu falan iç idare eder seni 1 ay ....belkide iyi bile gelir.....işallah

herkese günaydıın...
berrincim çok takma kafana rahat ol canım..
hülya valla bu haftalarda rüyalar sapıtıyo galiba bende fatoşu gördüm gülüyodu felan ben karnındaki bebeğini görüyom karnının içini kız bebek ama çok tatlı bide kıyafeti var sırnaşık şey

bu arada herkes bana ilk önce doğurucak diyodu berrin hepimizi geçiyo heralde yerimseniben

Melisa bence sıkma canını. Bak Fikret'in de oldu hemen. Son ay zaten çok zor oluyormuş. Sen onu yaşamadan bebeğine kavuşacaksın. Ben doğduğumda 1kg 750g'mışım. Gayet de sağlıklıyım Allah'a şükür.

arkadaşlar günaydın. Size bi tavsiyem var koray magazasında harika hamile geceliği var tam ortada bi bile var pilenin altından gögüsü çıkarıp emzirmek için delik bırakmışlar çok güzel ben bide pijama takımı aldım kumaşları çok güzel ikisini 50 tl ye 3 taksitle aldım

Ya kızlar doktor bana cuma günü bebek ters duruyo makattan gelecek eğer dönmezse ve bu durumda da sezeryan yapmak durumundayız dedi. Hep kasıklarımı tekmeleyip duruyordu zaten. Ama sanırım şimdi yan döndü. Geceden beri sağ tarafıma vurup duruyor. Hele şimdi tamemen coşmuş durumda. Acaip rahatsız ediyor beni. Karnımın içinde yere parelel bir şekilde yatıyor olmalı.

Ya kızlar doktor bana cuma günü bebek ters duruyo makattan gelecek eğer dönmezse ve bu durumda da sezeryan yapmak durumundayız dedi. Hep kasıklarımı tekmeleyip duruyordu zaten. Ama sanırım şimdi yan döndü. Geceden beri sağ tarafıma vurup duruyor. Hele şimdi tamemen coşmuş durumda. Acaip rahatsız ediyor beni. Karnımın içinde yere parelel bir şekilde yatıyor olmalı.
canım son haftalara kadar dönebilir sen yürüyüş yap bence benimkide 31. haftadan sonra döndü. gerçi belki seninki farklıdır bana doktor öle bişey dememişti.. aman kızlar sebepsiz yere sezeryan olmayın tabi isteğe bağlı oluyosanız saygı duyarım kaydirigubbakcemile3

banada öle dedi canım ya....benimkide midemin oralara çok vuruyo akşamdan beri sol tarafımıda tekmeliyo aynı yönde sanırsam halen....

canım son haftalara kadar dönebilir sen yürüyüş yap bence benimkide 31. haftadan sonra döndü. gerçi belki seninki farklıdır bana doktor öle bişey dememişti.. aman kızlar sebepsiz yere sezeryan olmayın tabi isteğe bağlı oluyosanız saygı duyarım kaydirigubbakcemile3

her iki doğumda korkunç yaaaaa......ikiside kesili....yapcak bişi yok

X