2010 Şubat Anneleri

hepinize selam kızlar
yarencim doktora gitmişsin maaşallah büyümüş kocaman olmuş kuzucuğun
kilolar artıp bebişlerimiz büyüdükçe heycanda zirvelere yaklaşıyo artık sabırsızlık artıyo bir an önce kavuşmak istiyorumtabiki sağlıcakla ve vaktinde ay bi gelseydik 38 lere 39 lara 40 lara son günlerde gene zaman yavaşladı sanki bana gene:))

Valla papatyacım Allah kimseye aratmasın evlatla sınamasın. ınşallah sağlıkla büyütürler tombiş kızlarını.

Hoşgeldin EsmacımŞeniz aman sus kız nazar değmesin sitemize:)

zeynep bacım hoşbulduk eyvallah :)

kızlar ya bu çatı darlığı nasıl oluyoki bebek geçmicek kadar heralde
bunlar çok önemli bi haberde okudum bebek 4 kilo üstüymüş normal doğum yaptırmışlar bebğin omuzunu bide omurgasını kırmışlar doğurturken bide 2 hafta bebek kilolu doğdu diyete aldık deyip aileye göstermemişler babası hastanede çalışan bi yakını tarafından öğrenmiş aslını Allah korusun bazı doktorlar anlamıyomu dikkkatmi etmiyo nedir

kızlar merhabaa nabersinizz
sitede sorun yok galiba maşallah dielimm

evet ya rahat giriliyo...

hepinize selam kızlar
yarencim doktora gitmişsin maaşallah büyümüş kocaman olmuş kuzucuğun
kilolar artıp bebişlerimiz büyüdükçe heycanda zirvelere yaklaşıyo artık sabırsızlık artıyo bir an önce kavuşmak istiyorumtabiki sağlıcakla ve vaktinde ay bi gelseydik 38 lere 39 lara 40 lara son günlerde gene zaman yavaşladı sanki bana gene:))

aman biraz beklesinler...bende çok merak ediyorum sonrada aman dur daha erken diyorum..

Valla papatyacım Allah kimseye aratmasın evlatla sınamasın. İnşallah sağlıkla büyütürler tombiş kızlarını.

Hoşgeldin EsmacımŞeniz aman sus kız nazar değmesin sitemize:)

amin canım.

o ne bıcım hastaneymıs be oha yaaaaaaa oyle doktoru hastaneyı baslarına yıkarım walla

zeynep bacım hoşbulduk eyvallah :)

kızlar ya bu çatı darlığı nasıl oluyoki bebek geçmicek kadar heralde
bunlar çok önemli bi haberde okudum bebek 4 kilo üstüymüş normal doğum yaptırmışlar bebğin omuzunu bide omurgasını kırmışlar doğurturken bide 2 hafta bebek kilolu doğdu diyete aldık deyip aileye göstermemişler babası hastanede çalışan bi yakını tarafından öğrenmiş aslını Allah korusun bazı doktorlar anlamıyomu dikkkatmi etmiyo nedir

evet canım bebek geçemiyo.eger zorlama olursa zaten kanama oluyo.hatta bazıları kan kaybediyo çok fazla.benim doktor asla yapamazsın demişti.ikinci bi doktora gitmiştim oda aynısı söylemişti.

selam kızlar neler yapıyosunuz.benimde arkadş vardı şimdi gitti bi bakayım dedim.oda dogum iznine ayrılda ayın 20 sinde doguracak gününnü bekliyo.

hoşgeldin canıma.s.
benimde eşimin arkadaşı vardı hanımı hamileydi bayramda falan dr bekleyin demiş ayın 24ünden sonra her an olabilir demiş karı koca sezeryana karşı çocuk bayramda daha doğmamıştı kadın nasıl sıkntılı ama bekliyorlardı 3-4 gün önce normal doğum yapmış kaç kilo annesi kendi sağlığı nasıl bilmiyorum eşim sormamış arkadaşı heyecanlı diye bende merak ettim valla

evet canım bebek geçemiyo.eger zorlama olursa zaten kanama oluyo.hatta bazıları kan kaybediyo çok fazla.benim doktor asla yapamazsın demişti.ikinci bi doktora gitmiştim oda aynısı söylemişti.

anladım canım açılma olmadığı zamanda sezeryan oluyo demi
ayy c.tesi doktor ne dicek bakalım ama daha belli olmaz demi doğum şekli

Bız heryerdyız fatolınacımm ben hem ıŞ yetıŞtırıyom hem Çene Çalıyom hem tekme yıyıom aman allahım
evet kızlar Çatı darlıĞı cıddı konu 3500 kg geÇerse bebek normal yapmıyolar artk dÜn doktorla konuŞtuk ben yapmıyorum geÇerse dedı ama ben normal ıstıyorum bakalım son zamanda ne olcakkk

Kizlar sizi msne eklediime beni online gördüğünüze bakmayın:KK43: Öğle tatilinde açmıştım yazılanlar gidip gelmiyor engelleniyor yalnızca ööle açık duruyo işte

camdankalp38;essemayit;tugba64;Voles;Zehra_s;plaj;zeynepb;caneylom; sağolun teyzeleri. :) oğluşum öpüyor hepinizi nanaktan :)

zeynep güle güle giysin ipek hnm. pek tatlı olur içinde valla nazarlık takmayı unutma ha :nazar: serap teyzesinin eline sağlık.

hakikaten ya çevremde herkes bana normal mi sezeryan mı diyor ne zaman belli oluyor ki dr bişey demeden ben sormam şahsen daha vakit var diye düşünüyorum bizim bebişler doğuma kadar kaç düzene dönerler diye:1ninca:

Alıntı:
sevilirem kullanıcısından alıntı
merabe arkadaşlar burayı yeni keşfettim kısmetse bende şubat annesi olucam allah hepimize ve isteyen herkese kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bu benim ikinci doğumum olacak ama ilkinde daha fazla korkuyorum sezeryan olacak ilki sezeryandı çünkü.

cANIM HOŞGELDİN ...............NİYE KORKUYON NELER YAŞADIN YAZDA BİLGİM OLSUN

aslında genel anlamda kolay bir doğum yaşadım sadece ikinci günü biraz sancım olmuştu ağrı kesici ile geçmişti birde ilk ayağa kalkarken biraz zorlanıyosun doğal olarak ama ne bileyim ikinci doğumda başına gelecekleri bildiğin için heralde biraz daha korku var bende hayırlısı olsun herkes için allah herkese kolay hayırlı doğumlar nasip etsin birde en sevmediğim şey sonda takılması ve lavmandı bazılarına yapılmıyomuş bende herikiside vardı

hoşgeldin canıma.s.
benimde eşimin arkadaşı vardı hanımı hamileydi bayramda falan dr bekleyin demiş ayın 24ünden sonra her an olabilir demiş karı koca sezeryana karşı çocuk bayramda daha doğmamıştı kadın nasıl sıkntılı ama bekliyorlardı 3-4 gün önce normal doğum yapmış kaç kilo annesi kendi sağlığı nasıl bilmiyorum eşim sormamış arkadaşı heyecanlı diye bende merak ettim valla

doguran dogurana.ama ne güzel işte normal olmuş

anam bide burdamı çene çalıyonuz delikafadulden delikafadulden

valla bi oraya bi buraya

anladım canım açılma olmadığı zamanda sezeryan oluyo demi
ayy c.tesi doktor ne dicek bakalım ama daha belli olmaz demi doğum şekli

evet canım.olmayınca zorlamamk lagzım

başka nireye taklıyorlar anacım diver bize bizde bilelimyerimseniben

hakikaten ya çevremde herkes bana normal mi sezeryan mı diyor ne zaman belli oluyor ki dr bişey demeden ben sormam şahsen daha vakit var diye düşünüyorum bizim bebişler doğuma kadar kaç düzene dönerler diye:1ninca:

şimdi msn açık

X