2010 Şubat Anneleri

iyiyim canım benimde kaburgalarım batıyor gibi göbeğimin üstüne birde midem acayip yanıyor onun dışında çok şükür sorun yok ağrılar sancılar eğilip kalkamamalar uyuyamamalar vs derken zaman dolduruyoruz işte :roflol:

bılmıyorum kı normalmı benımkıler gerı gelıyo gıbı anlamadım gıttı bende

Sormayın kızlar aynen benımde kaburgalarım çok kötü acıyor batıyor bir dayıyor kendini anlatamam ne eğğilebiliyorum ne doğrulabiliyorum bilmiyorum ne olcak geceleride ayrı bir dert şimdiden başladık uykusuz gecelere :bbo:

öyle kızlar valla şimdiden alıştırıyolar uykusuz gecelere zorlanmayalım diye yani

aman da aman annesını dusunuo benım ıpegım yanı yerım onun totısını bennn

srpp huhu canım izmirin neresindesin ben de izmirliyim iş gereği burlardayız doğumu nerede yapmayı düşünüyosun?

canım sen izmirin neresindesin? ben de izmirliyim amam eşimin işi dolayısıyla geçici buralardayız
doğumu falan nerede yapmayı düşünüyosun?

Bornovadayım şekerim yakınız yani:) Çınarlı Doğum hastanesini istiyorum ama bakalım doktorum nereleri önericek. Çınarlıya gittiğini biliyorum ama başka nerelere gidiyor soracağız bakalım. Haftaya kontrole gittiğimde sorcam artık benim doktor 7. aydan evvel doğumla ilgili konuşmam dedi kestirdi attı ama bu sefer kaçamazkötükedihüso
Sen nerede yapmayı düşünüyorsun?

Bornovadayım şekerim yakınız yani:) Çınarlı Doğum hastanesini istiyorum ama bakalım doktorum nereleri önericek. Çınarlıya gittiğini biliyorum ama başka nerelere gidiyor soracağız bakalım. Haftaya kontrole gittiğimde sorcam artık benim doktor 7. aydan evvel doğumla ilgili konuşmam dedi kestirdi attı ama bu sefer kaçamazkötükedihüso
Sen nerede yapmayı düşünüyorsun?

benimki de 32 . haftada konuşuruz dedi ama ben geçen kontrolde sordum yine de benimki de çınarlı iyi diyor karataş kent buralardan birinde olacak ama daha kesinleştirmedik 32. hafta kontrolünde daha ayrıntılı konuşcaz inş

benimki de 32 . haftada konuşuruz dedi ama ben geçen kontrolde sordum yine de benimki de çınarlı iyi diyor karataş kent buralardan birinde olacak ama daha kesinleştirmedik 32. hafta kontrolünde daha ayrıntılı konuşcaz inş

Karataş, Çınarlı ve Ege Sağlıkta doğum yapan arkadaşlarım memnunlardı. Kent biraz para tuzağı gibi geliyor bana çok pahalı ve ekstra bir şey de yok bildiğim kadarıyla. Çınarlı hem bana yakın diye hem de Allah korusun herhangi bir sorunda sevk edilebilecek hastanelere yakın diye aklıma yatıyor ama doktorun diyecekleri önemli tabi.
İzmire mi geliyorsun doktor için canım?

Karataş, Çınarlı ve Ege Sağlıkta doğum yapan arkadaşlarım memnunlardı. Kent biraz para tuzağı gibi geliyor bana çok pahalı ve ekstra bir şey de yok bildiğim kadarıyla. Çınarlı hem bana yakın diye hem de Allah korusun herhangi bir sorunda sevk edilebilecek hastanelere yakın diye aklıma yatıyor ama doktorun diyecekleri önemli tabi.
İzmire mi geliyorsun doktor için canım?

evet bu kontrolden sonra izmirde annemde kalıcam büyük ihtimalle artık zor oluyor bi de ne olur ne olmaz yakınlarda ol dedi doktorum Çınarlı bana da mantıklı gibi geliyor bakalım hayırlısı artık

evet bu kontrolden sonra izmirde annemde kalıcam büyük ihtimalle artık zor oluyor bi de ne olur ne olmaz yakınlarda ol dedi doktorum Çınarlı bana da mantıklı gibi geliyor bakalım hayırlısı artık

Doktorun kim canım nerde çalışıyor?

doktorum Lütfi Çamlı yeşilyurt devlet hastanesi doktoru muayenehanesi de alsancakta eşi de çocuk doktoru doğuma beraber gidiyorlarmış

Ne güzel eşi de geliyor demek. Benim doktor da yeşilyurt devlet hastanesinden yeri de alsancakta ama aynı kişi değil :)

kızlar ne güzel bugünleri de gördük ayy ilk günleri hatırlıyorumda kabus gibiydi çok şükür allaha bir de hayırlısıyla kucağımıza alsak kuşları sağlıkla inşallah........

kızlar ne güzel bugünleri de gördük ayy ilk günleri hatırlıyorumda kabus gibiydi çok şükür allaha bir de hayırlısıyla kucağımıza alsak kuşları sağlıkla inşallah........

inşallah canım gerçi benim ilk zamanlarım gayet iyidi de şimdilerde daha zorlanıyorum az kaldı inş bakalım

kızlar ben şimdilik çıkıyorum benim kız rahat durmuyor da yatayım biraz dinleneyim iyi akşamlar sizlere bebişleri de öpüyorun

Valla iyice terkettiniz buraları ben de topiği terkediyorumnaniknanik
Şaka tabi özlerim ben sizi yarın görüşürüz çıkıyorum birazdan artık. Oğlumla hepinizi öptükk..

hainler hala gelmemişler topiğe terk et kız bende terk etcem
eve gidince de msnye gircem yolcam onları kötükedihüso

slm
ne zamandır yazacağım bi türlü yazamadm,
beni de ilk baştaki listeye ekleyebilirsiniz.
bebeğimin cinsiyeti kız:CüvCüv:
tahmini doğum tarihi: 23 şubat 2010

slm kizlar.... bugün kuzumu gördüm ama kafama takilan birsey var. bundan 3 hafta önce gittigimde 62 kiloydum e bugünde gittim yine 62 kiloyum ya yediklerim nereye gitti bilmiyorum valla! bebisim 30+2 ve 2000 yani 2 kilo dedi sizce nasil? ya ben hicmi almaddim su 3 haftada kilo yaaamafoldumben

X