2010 Şubat Anneleri

Kizlar sizi msne eklediime beni online gördüğünüze bakmayın:KK43: Öğle tatilinde açmıştım yazılanlar gidip gelmiyor engelleniyor yalnızca ööle açık duruyo işte
ewet sabahtan berı yazıyom yazıyom ıletılemedı dıyo sınır oldum :roflol:

camdankalp38;essemayit;tugba64;Voles;Zehra_s;plaj;zeynepb;caneylom; sağolun teyzeleri. :) oğluşum öpüyor hepinizi nanaktan :)

zeynep güle güle giysin ipek hnm. pek tatlı olur içinde valla nazarlık takmayı unutma ha :nazar: serap teyzesinin eline sağlık.

sagol hulyacımmm

msndeyiz canım sende gel

anam valla bitmez

elımız kolumuz uzun wallahı heryere yetısıyoz :roflol:

Yaren gözün aydın canım o kadar korku telaş ile 2000 gr larıda gördük çok şükür.

Zeynep güle güle giydir canım ıpek kızımıza.çok hoş.

kızlar herkese merhaba nasılsınız?bebişleri de öpüyorum

iyiyim biraz nefes almakta zorlanıyorum kız iyice büyüdü bi de durmuyo ayakları kaburgama dayıyor çok hareketli maşallah kilodan zorlanıyorum artık
sen nasılsın tatlım?
bebiş nasıl iyi mi?

bebıs ıyı canım walla bende ıyıyım su sırt agrılarım ve garıp bı sekılde gerı gelen mıde bulantılarımı saymazsak :uhm:

bebıs ıyı canım walla bende ıyıyım su sırt agrılarım ve garıp bı sekılde gerı gelen mıde bulantılarımı saymazsak :uhm:

bulantı mı aaa tekrar oluyomuymuş yaa?
benim de 4. aydan beri kalça kemiklerimde feci ağrılarım oluyo yatarken uykumdan uyanıyorum ağrıdan zaten sürekli bi sağ bi sol dönüp duruyorum

iyiyim canım benimde kaburgalarım batıyor gibi göbeğimin üstüne birde midem acayip yanıyor onun dışında çok şükür sorun yok ağrılar sancılar eğilip kalkamamalar uyuyamamalar vs derken zaman dolduruyoruz işte :roflol:

bulantı mı aaa tekrar oluyomuymuş yaa?
benim de 4. aydan beri kalça kemiklerimde feci ağrılarım oluyo yatarken uykumdan uyanıyorum ağrıdan zaten sürekli bi sağ bi sol dönüp duruyorum

bılmıyorum kı normalmı benımkıler gerı gelıyo gıbı anlamadım gıttı bende

Sormayın kızlar aynen benımde kaburgalarım çok kötü acıyor batıyor bir dayıyor kendini anlatamam ne eğğilebiliyorum ne doğrulabiliyorum bilmiyorum ne olcak geceleride ayrı bir dert şimdiden başladık uykusuz gecelere :bbo:

X