Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım masallah bebısıne daha zamanı war buyur canım sen hıc merak etme boyuda ıyı ayrıca opuyorumnanaktanselamm
biz geldik doktordan. oğlum 2 kilo olmuş boyu kısa gibi geliyor bana yaf;43 küsür cm çıktı, fl*7 değeri. neyse sağlıklı olarak dünyaya gelsin de, önemli değil. suyu yeterli dedi. problem yok gayet sağlıklı dedi, çok şükür.
ben de bu ay 2,toplamda da 12 kilo almışım. evdekine göre 1 kilo fazla çıktım ama doktor kiloya bişey demedi ama bu sefer :)
seyahat 34. haftaya kadar serbestmiş. bazen çok aşağıda hareket ediyor dedim, onlar ellerinin hareketidir dedi.
domuz gribi aşısını sordum, yeni gelenlerden olabilirsin dedi doktor. ben ilk başta hiç düşünmüyordum ama grip geçtikten sonra aşı olacağım sanırım. ailece olacağız yani..başka bi doktor daha var tanıdığımız, o da ol dedi.
sonra kbb'ye gittim, grip için. hala geçmedi kör olasıca. o da sprey,gargara,buğu verdi, başka ilaç vermedi. bakalım onlar rahatlatır inş biraz.
işte böyle fıstıklar. inş bugün diğer doktora giden arkadaşlar da iyi haberlerle gelirler.
melissa ve srpp bebişler güle güle kullansınlar inş hediyelerini. serapcım daha önce de yazdım ama görmedin heralde, ben de dün göndermeyi planlıyordum ama malum hastalıktan ve taşınma işi de olunca haftasonu çarşıya çıkamadım. hafta içi halledebilirsem en kısa zamanda göndereceğim canım,kusura bakma.
tatlım walla benım dıyet gıcık bısey bıraz olculu ve saatlı olarak yemek yıyorum yag yok seker yok unlu seyler yok karbonhıdrat yok gunde 40 dk yuruyus war 20 dk sabah 20 dk aksam olmak uzere. salata sebze haslanmıs et balık falan gıbı seyler serbets walla ben ac gezyorum doymuyorum cunku ama benım doymam onemlı degılmıs demek bebegım cok ıyı durumda cunku...zeynep önceki gün dietin iyi gittiğini yazmışsın bide kilo vermişsin benim şeker sorunum yok ama çok hızlı kilo almaya başladım şu dietinden biraz bahsedermisin
canım dun gıttım doktora aclık 81 tokluk 113 cıktı cok sukur normale donmus yanı dıyetle...zeyneppp sana bi şe sorcam canım ...halen diyet yapıyomusun şeker ne alemde
günaydın kızlar cmst akşamı burcu teyzemizden hediyemiz geldi resimlerini çektim hemen veriyorum
ImageShack -
tekrar çok teşekkür ederiz burcu teyzesi a.s.:1hug:
serapcım hedıyem geldı az once cok tesekkur ederım canım bayıldım walla hele o sapkayı yıyesım geldı ben takıcam sapkasını vermıcem kızıma cok cıcı cok tesekkur ederım opuyorumnanaktan
Beğendiğine sevindim canım güle güle giysin. Ben de şapkaya bayıldım valla o cezbetti beni zaten. Ama sana almadım ben onu İpeğimin oopuyorumnanaktan
Zeynep resİm İsterİz tatlımmm
serapcım hedıyem geldı az once cok tesekkur ederım canım bayıldım walla hele o sapkayı yıyesım geldı ben takıcam sapkasını vermıcem kızıma cok cıcı cok tesekkur ederım opuyorumnanaktan
buyuk boyu yokmu onun bıze gore olanı :teytey:
gunaydın kızlar...
canım masallah bebısıne daha zamanı war buyur canım sen hıc merak etme boyuda ıyı ayrıca opuyorumnanaktan
tatlım walla benım dıyet gıcık bısey bıraz olculu ve saatlı olarak yemek yıyorum yag yok seker yok unlu seyler yok karbonhıdrat yok gunde 40 dk yuruyus war 20 dk sabah 20 dk aksam olmak uzere. salata sebze haslanmıs et balık falan gıbı seyler serbets walla ben ac gezyorum doymuyorum cunku ama benım doymam onemlı degılmıs demek bebegım cok ıyı durumda cunku...
canım dun gıttım doktora aclık 81 tokluk 113 cıktı cok sukur normale donmus yanı dıyetle...
cok cıcıler berrıncım gule gule kullansın mınıgın Şeniz
neyse ben almıyım bu dieti mutlaka bende haftada 5 gün yürüyüş yapıyorum ekmeği biraz kesim bide bu aralar anneme takılıyorum acayip hamur işi yiyorum onları kesmeye çalışcam neyapım akırsamda neyapım artık yaa....
canım walla benımkı bıldıgın dıyet hısbısey yok ıcınde 2 haftada 2 kılo werdırdı bana... dogumdan sonra 3-4 ay daha onu uygulıcam seker normale donse bıle en azından elveda kılolar :roflol: