2010 Şubat Anneleri

selamm
biz geldik doktordan. oğlum 2 kilo olmuş :nazar: boyu kısa gibi geliyor bana yaf;43 küsür cm çıktı, fl*7 değeri. neyse sağlıklı olarak dünyaya gelsin de, önemli değil. suyu yeterli dedi. problem yok gayet sağlıklı dedi, çok şükür.

ben de bu ay 2,toplamda da 12 kilo almışım. evdekine göre 1 kilo fazla çıktım ama :KK43: doktor kiloya bişey demedi ama bu sefer :)

seyahat 34. haftaya kadar serbestmiş. bazen çok aşağıda hareket ediyor dedim, onlar ellerinin hareketidir dedi.

domuz gribi aşısını sordum, yeni gelenlerden olabilirsin dedi doktor. ben ilk başta hiç düşünmüyordum ama grip geçtikten sonra aşı olacağım sanırım. ailece olacağız yani..başka bi doktor daha var tanıdığımız, o da ol dedi.

sonra kbb'ye gittim, grip için. hala geçmedi kör olasıca. o da sprey,gargara,buğu verdi, başka ilaç vermedi. bakalım onlar rahatlatır inş biraz.

işte böyle fıstıklar. inş bugün diğer doktora giden arkadaşlar da iyi haberlerle gelirler.

melissa ve srpp bebişler güle güle kullansınlar inş hediyelerini. serapcım daha önce de yazdım ama görmedin heralde, ben de dün göndermeyi planlıyordum ama malum hastalıktan ve taşınma işi de olunca haftasonu çarşıya çıkamadım. hafta içi halledebilirsem en kısa zamanda göndereceğim canım,kusura bakma.

selamm
biz geldik doktordan. oğlum 2 kilo olmuş :nazar: boyu kısa gibi geliyor bana yaf;43 küsür cm çıktı, fl*7 değeri. neyse sağlıklı olarak dünyaya gelsin de, önemli değil. suyu yeterli dedi. problem yok gayet sağlıklı dedi, çok şükür.

ben de bu ay 2,toplamda da 12 kilo almışım. evdekine göre 1 kilo fazla çıktım ama :KK43: doktor kiloya bişey demedi ama bu sefer :)

seyahat 34. haftaya kadar serbestmiş. bazen çok aşağıda hareket ediyor dedim, onlar ellerinin hareketidir dedi.

domuz gribi aşısını sordum, yeni gelenlerden olabilirsin dedi doktor. ben ilk başta hiç düşünmüyordum ama grip geçtikten sonra aşı olacağım sanırım. ailece olacağız yani..başka bi doktor daha var tanıdığımız, o da ol dedi.

sonra kbb'ye gittim, grip için. hala geçmedi kör olasıca. o da sprey,gargara,buğu verdi, başka ilaç vermedi. bakalım onlar rahatlatır inş biraz.

işte böyle fıstıklar. inş bugün diğer doktora giden arkadaşlar da iyi haberlerle gelirler.

melissa ve srpp bebişler güle güle kullansınlar inş hediyelerini. serapcım daha önce de yazdım ama görmedin heralde, ben de dün göndermeyi planlıyordum ama malum hastalıktan ve taşınma işi de olunca haftasonu çarşıya çıkamadım. hafta içi halledebilirsem en kısa zamanda göndereceğim canım,kusura bakma.

Canım hoşgeldin maşallah kuzuna çok güzel haberleler gelmişssiniz Allahım hayırlısı ıle kucagımıza da almayı nasıp etsin inşallah bizde 16 aralıkda gidicez inşallah 32. haftamızda bakalım bizim kuzumuz nasıl çok meraklanıyorum yaaa...delikafadulden

yarencim maşallah bebişine ya iki kilo olmuş, doğum yöntemini konuştunuz mu hiç dr la? acaba ne zaman başlıyorlar bunları konuşmaya ben çok sabırsızım beklemesi çok zor..... çok geçmiş olsun canım grip aşısı ben de vurulmayı düşünüyorum tekrar dr uma sorucam

Yarencim maşallah bebişine. Tosuncuk olacak inşallah.. Boyunu da takma canım önemli olan kilosu.

Ay yarencim maşallah maşallah kuzuna:nazar: Allahım 2 kiloları da gördük ya valla zaman nasıl geçtiii.
Yine heyecanlandım kuzumu çok merak ediyorum 18 inde gidicem ben de ayyyy:dance:

hem kapalı hem otoparkı olan bir yer bana daha uygun dışarda dolaşıp üşütmek istemiyorum açıkçası tabii diğer arkadaşların fikrine de saygı duyarım

selamm
biz geldik doktordan. Oğlum 2 kilo olmuş :nazar: Boyu kısa gibi geliyor bana yaf;43 küsür cm çıktı, fl*7 değeri. Neyse sağlıklı olarak dünyaya gelsin de, önemli değil. Suyu yeterli dedi. Problem yok gayet sağlıklı dedi, çok şükür.

Ben de bu ay 2,toplamda da 12 kilo almışım. Evdekine göre 1 kilo fazla çıktım ama :KK43: doktor kiloya bişey demedi ama bu sefer :)

seyahat 34. Haftaya kadar serbestmiş. Bazen çok aşağıda hareket ediyor dedim, onlar ellerinin hareketidir dedi.

Domuz gribi aşısını sordum, yeni gelenlerden olabilirsin dedi doktor. Ben ilk başta hiç düşünmüyordum ama grip geçtikten sonra aşı olacağım sanırım. Ailece olacağız yani..başka bi doktor daha var tanıdığımız, o da ol dedi.

Sonra kbb'ye gittim, grip için. Hala geçmedi kör olasıca. O da sprey,gargara,buğu verdi, başka ilaç vermedi. Bakalım onlar rahatlatır inş biraz.

Işte böyle fıstıklar. Inş bugün diğer doktora giden arkadaşlar da iyi haberlerle gelirler.

melissa ve srpp bebişler güle güle kullansınlar inş hediyelerini. serapcım daha önce de yazdım ama görmedin heralde, ben de dün göndermeyi planlıyordum ama malum hastalıktan ve taşınma işi de olunca haftasonu çarşıya çıkamadım. Hafta içi halledebilirsem en kısa zamanda göndereceğim canım,kusura bakma.

yarencim maşallh bebişinee oh oh büyümüşlerr
sorun değil hayatım bende havvanınkini bu akşam alıcam hastaydım bende hafta sonu beğendim zaten hemen alıcam kusur olurmu aşkolsunnn

Yaren söyleyince hatırladım geçen ay gittiğimde Aralıkta gelecek aşılardan önericem demişti bana da doktor.
Bir de bir sürü hasta var ölenler falan korktum açıkçası. Hamilelerde daha da riskli olduğunu söylüyor doktorlar da. Olmayı düşünmüyordum ama haftaya tekrar soracağım.
7 Aralıkta aşılar gelecekti sağlık ocaklarına gelmiş mi ki acaba bilgisi olan var mı? Bir an evvel olayım diyorum havalar iyice soğumadan.

sağolun teyzeleri,teşekkür ettik :KK66: ben de çok merak ediyordum, zaten usg'de bakınca bile hızla büyümüş olduğunu görebiliyoruz artık.

doğum yöntemini konuşmadık canım. 3 hafta sonra çağırdı.

bu arada serap sen benim gözümü korkuttun, devlet izin alınca 2 kişiye doğum öncesi dönemin parası vermedi demiştin ya, ben de şimdi çalışamaz raporu aldım doktordan. yani artık doğum iznim başlamış oluyor yasal olarak. ama çalışmaya devam edeceğim. patronla konuştuk.
fakat doktor dedi ki, sizin kararınız ama doğumdan 8 hafta sonra işveren gel işe başla derse başlamak zorundasınız dedi :) öyle bi pislikte yapmazlar heralde :)

ben yemeğe gidiyorum, bu ay her zamankinden 1 kilo az almışım :) telafi edeyim, çatlaklarıma yeni çatlaklar eklemem lazım -tatlicadiarzu-

Allah kabul etsin Esracığım hatim indirseydin.

:kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Esra inşallah duaların kabul olsun anacım. Şu ağrım da geçsin :bbo:

inşallah geçer canım ama çokta takılma ama sanırım bundan sonra hepimiz böyleyiz...

esracım güzel dileklerin için çok sağol canım Şeniz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selamm

seyahat 34. haftaya kadar serbestmiş. bazen çok aşağıda hareket ediyor dedim, onlar ellerinin hareketidir dedi..

maşallah canım aynı gidiyo senle minişlerimiz... hayırlısıyla doğsalarda bi şöyle keyiflerini sürsek artık... kız elleri aşağıda ne arıyo kazı çalışmasımı yapıyo yaramaz... kaçı planları yapıyo olabilir.. keşfe çıkmış.. ya ben nerden çıkıcam anlamıyorum ki orası kapalı burası kapalı... anneeee ben nerden çıkıcam yaaaaaa .. aman oğlum daha erken vaktinde gel de sen ona..:))) şaka bi yana benimde aynı oluyo içerde bi yerleri mıncıklıyo gibi hissediyorum bazen.. aha böbreğimi sıktı dalağım elden ele dolaşıyo..

selamm

Canım maşallah oğluşuna 2 kg oldu demek. Allah nazarlardan korusun.:nazar::nazar:
Boyu niye kısa olsun annesi 43 cm. gayet güzel bence.
Daha 8 haftan var boyuda uzar kiloda alır annesi. Yeterki sağlıklı olsunlar..:Saruboceq:
Bu arada çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşirsin en kısa sürede..

selamm

Canım maşallah bebeğine 2 kg. olmuş.Allah nazarlardan korusun..:nazar::nazar:
Boyuda haftasına göre gayet iyi annesi neden üzülüyorsun. Daha boyuda uzar kiloda alır. Yeterki sağlıklı olsunlar.:Saruboceq:
Bu arada çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede toparlanırsın..

selamm
biz geldik doktordan. Oğlum 2 kilo olmuş :nazar: Boyu kısa gibi geliyor bana yaf;43 küsür cm çıktı, fl*7 değeri. Neyse sağlıklı olarak dünyaya gelsin de, önemli değil. Suyu yeterli dedi. Problem yok gayet sağlıklı dedi, çok şükür.

Ben de bu ay 2,toplamda da 12 kilo almışım. Evdekine göre 1 kilo fazla çıktım ama :KK43: doktor kiloya bişey demedi ama bu sefer :)

seyahat 34. Haftaya kadar serbestmiş. Bazen çok aşağıda hareket ediyor dedim, onlar ellerinin hareketidir dedi.

Domuz gribi aşısını sordum, yeni gelenlerden olabilirsin dedi doktor. Ben ilk başta hiç düşünmüyordum ama grip geçtikten sonra aşı olacağım sanırım. Ailece olacağız yani..başka bi doktor daha var tanıdığımız, o da ol dedi.

Sonra kbb'ye gittim, grip için. Hala geçmedi kör olasıca. O da sprey,gargara,buğu verdi, başka ilaç vermedi. Bakalım onlar rahatlatır inş biraz.

Işte böyle fıstıklar. Inş bugün diğer doktora giden arkadaşlar da iyi haberlerle gelirler.

melissa ve srpp bebişler güle güle kullansınlar inş hediyelerini. serapcım daha önce de yazdım ama görmedin heralde, ben de dün göndermeyi planlıyordum ama malum hastalıktan ve taşınma işi de olunca haftasonu çarşıya çıkamadım. Hafta içi halledebilirsem en kısa zamanda göndereceğim canım,kusura bakma.

maşallah bayağı büyümüş annesi boyu fl çarptısan 7 le normal demedimi doktor................................ah sinir oluyom yok domuz gribi yok zıkkım bi rahat hamileliğimi yaşayamadım uff

X