2010 Şubat Anneleri

Melissa güle güle kullansın kızın canım çok tatlıymış.

Esra inşallah duaların kabul olsun anacım. Şu ağrım da geçsin :bbo:

GÜnaydın kızlar herkese selamlarr havvacım hedıyenı yarın kargoya verıcem hafta sonu rahatsızdım Çıkamadım bu akŞam kısmetse alıp verıcem

bursalı kızlar cumartesı bursa buluŞmamız var duymayanlarr saat 12 de kent meydanında kafkasın ÖnÜndeee

sağolun teyzeleri Allah hepimizin bebişini sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsinn

Hediyem geldiiiiii:dance:
Özlem teyzesi çooook teşekkür ederiz hediyemizi çok beğendikk. Akşama resmini çeker koyarım.
Tekrar sağol canım çok öptümmŞeniz

serapcım kafkasın önü açık hava değil mi ya kapalı alanı yok mu donarız orda birbirimizi beklerken

havacım akşam msneden yazmışın canım cvp veremedim misafir vardı evet görüşemiyoz tatlım iyim şükür sen nasılsın?

Ben de iyiyim canım sağol...

GÜnaydın kızlar herkese selamlarr havvacım hedİyenİ yarın kargoya verİcem hafta sonu rahatsızdım Çıkamadım bu akŞam kısmetse alıp verİcem

Canım geçmiş olsun. İnşallah önemli bi şey değildir. Acelesi yok be canım. Geniş bir vaktinde halledersin. Sıkma kendini

günaydın şekerler opuyorumnanaktan umarın herkesin keyfi yerindedir
oh ne güzel bebişlere maşallah kocaman oluyorlar artık :nazar:
hediyelerde gelmiş güle güle kullansın minikleriniz
esracım güzel dileklerin için çok sağol canım Şeniz

Hediyem geldiiiiii:dance:
Özlem teyzesi çooook teşekkür ederiz hediyemizi çok beğendikk. Akşama resmini çeker koyarım.
Tekrar sağol canım çok öptümmŞeniz

Canım Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah beğendiyseniz çok sevindim gerçektende bizde seni öpüyoruzzzzz:nazar:

serapcım kafkasın önü açık hava değil mi ya kapalı alanı yok mu donarız orda birbirimizi beklerken

açık hava canımda diğer türlü göremicezkii seni nasıl tanıcaz resminde yok kız hiç ,yada numaranı ver bize özelden istersen arayalım gelince yada kafkasın yanında sinema girişinde bekleriz oda olurr

ben de iyiyim canım sağol...

Canım geçmiş olsun. Inşallah önemli bi şey değildir. Acelesi yok be canım. Geniş bir vaktinde halledersin. Sıkma kendini

sağolasın canım griptim çıkmadım ondan canım ama aklımda yanii bu gece inşallah alıcammm

X