• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

JOHNSON'S BABY İYİKİ DOĞDUN BAKIM SETİ aldım haftasonu Bim 'den 17.00 tl ye şimdi internetten bakıyorum 30-35 ten bahsediyorlar 1 tane daha mi alsam acaba.

burcu sen kokusunu duydunmu bizzat?? alınca boşa almimyaaa

tabii taii ben yıkadım ütüledim hepsini.çok güzel bütün ev kokuyor kesinlikle al dedim.birde kutusu büyük sık sık boş makine çalıştırmassak bayağı bi idare eder bizi.ama sakın dışarı balkona falan atmayın kokusu gidiyor o zaman.ben bi kısmını kapalı balkona çamasırlığa astım bi kısmınıda koltukların üstlerine çarşaf serip üstüne attım balkondakilerin kokusu uçmuş ama içerde kurutuklarım missss gibi halen buram buram konuyor.

zehra güle güle kullanın ikinizde canım cicileriniz pek güzel :nazar:
ya ben daha oğluşumun cicilerini yıkamadım bişi yapmadım çanta var malzemeler var ama hazırlamadım
henüz bir an önce raporumu alıp daha da ağırlaşmadan halletmek lazım şimdi bile insana iş yapması çok zor geliyor :1shok:

burcucum, JOHNSON'S BABY ıYıKı DOĞDUN BAKIM SETınde neler var? fiyatı çok uygunmuş.

burcucum bende aldım dediğin setten bimden çok güzelmiş bende bir tane daha alayım dedim ama yoktu gittiğimde hiç değilse bir tane alabildim oda kardeşimin sayesinde evi tam bimin karşısında hemen aldı söyleyince yoksa ben gidene kadar biride bulamazdım

burcucum, JOHNSON'S BABY İYİKİ DOĞDUN BAKIM SETİnde neler var? fiyatı çok uygunmuş.

http://www.hepsiburada.com/johnsons...aspx?CategoryId=301176&productId=oyunjoh13041
kutusu bu canım belki gözün çarpmıştır.burda pahalı tabii.

İçindekiler :

Johson's Baby Bedtime Bebek Vücut Şampuanı 250 ml
Johnson's Baby Bebek Yağı 200 ml
Johnson's Baby Pişik Önleyici Krem
Johnson's Baby Şampuanı 200 ml
Johnson's Baby Losyonlu Islak Mendil 64'lü hediyedir.

valla bende o seti tavsiye derim fiyatı baya iyi içindekilerde sonuçta kullanışlı bende aldım tabiki kaçarmı
benim oğluşum acıktı tekmeleri midemi delmeden yavrumu doyurup geleyim cokacimcoook
görüşmek üzere öptk

Hepsiburada.com : JOHNSON'S BABY İYİKİ DOĞDUN BAKIM SETİ | Anne & Bebek & Çocuk

İçindekiler :

cok ıyıymıs ya bızım burdakı bımlerde hıcbısey olmuyorkı dogru duzgun yarın cıkınca bakarım kalmıssa 2 tane alırım walla

merhaba annişler napıyosunuz, hediye çekilişi varmış beni de yazar mısın yarencim

Hepsiburada.com : JOHNSON'S BABY İYİKİ DOĞDUN BAKIM SETİ | Anne & Bebek & Çocuk

İçindekiler :

çok iyiymiş yaa. dün çarşıda sadece pişk önleyici falan 14 tl idi. tüm bimleri talan edeyim ben o zaman delikafadulden

berrın hosgeldın canımmmm eklerız tabı nıye eklemeyelım yaren topıc actı zati :)
bende aZCIK cıkıyıorum canlar yemek yapıyım karnımı doyurıyım belım agrıdı otur otur az hareket edıyım hem optuk kızımla hepınızı

burcucum bende aldım dediğin setten bimden çok güzelmiş bende bir tane daha alayım dedim ama yoktu gittiğimde hiç değilse bir tane alabildim oda kardeşimin sayesinde evi tam bimin karşısında hemen aldı söyleyince yoksa ben gidene kadar biride bulamazdım

çok iyiymiş yaa. dün çarşıda sadece pişk önleyici falan 14 tl idi. tüm bimleri talan edeyim ben o zaman delikafadulden

ilk burda birinden duydum ama hatırlamıyorum 2 hafta önce falan gittim bim e kalmamıştı pazarda önünden geçiyordum bi bakayım dedim aa bi baktım var hatta mavisi vardı pembe varmıdır dedim sagolsun arkadan çıkarttı getirdi.ufak çantasıda kullanışlı bi yere giderken bezlerini doldururuz içine.bulamaz iseniz sonra bir daha bakın .

ay kizlar bu hediyelesmeye bende katilmak isterim ama benim burdan nasil olcak bilmem

ahh canım ama biz nasıl yollayacağız burdan sana :teselli: aldığımızın 3-5 katı karko tutar.

Bende azcik bisiler yiyeyim kizim acikti vuruyo içerden:emir_bebek:

afiyet olsun.

saol canım inşallah sen nerdesin nasılsın iymisin

kızlar sinemden haberi olan var mı? en son ev taşıyodu... ben sonra karşılaşmadım ... naptı hallettimi acaba?

walla en son ev tasıyodu bırazda hasta gıbıydı daha da haberım yok ewımı yerlestırme ısıne daldı acaba yada net falan mı kurulmadı acaba daha ewe?

yok canım girmedi bi daha evini taşıyodu, herhalde neti bağlanmadı daha

cuma c.tesi pazar 3 günde halladicem diyodu işten ona göre izin almıştı... hadi eve net bağlanmadı işedemi gitmiyo bu kız... hay allah ya merak ettim şimdi...

zeynepcim canının istediği ne ise biraz ye canım... sonuçta hamilesin sen... bak biizm burdaki çaycı hanım hamileliğinde bi misafirliğe gitmiş... balık yiyolarmış ordada... nasıl koktu diyo.. canı nasıl istemiş... bana demediler bi tadına bak diye deseler hiç reddetmiycem ama dememişler... 30 sene geçti üstünden hala o balığın kokusu burnumda der... eve gelir gelmez hemen yapmış yemiş ama o kokuyu bulamadım bir daha diyo... ne kadar düşüncesiz insanlar var ya... garibim bende tadına bakimde diyememiş kadıncağız...

aynen canım bende merak ettim şimdi yada işleride çok yoğun belkide numarası falan yokmu sende

zeynepcim bencede azıcıkta olsa ye sonra aklında kalır

Canlarım benim merak etmisssiniz saolun zemuszemus zemuszemus
sizi habersiz bıraktım kusura bakmayın net yeni baglandı is de oyle yogunduki biturlu giremedim neyse artık burdayım:)
bu arada siz cmt bulusuyomusunuz bakayım nerde kacta?

Back