Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
JOHNSON'S BABY İYİKİ DOĞDUN BAKIM SETİ aldım haftasonu Bim 'den 17.00 tl ye şimdi internetten bakıyorum 30-35 ten bahsediyorlar 1 tane daha mi alsam acaba.
aa şansa bak ne olcak şimdi peki hiç bir yerde yokmuş heee
ben sana göndereyim kız, hangi mağazadaymış. belki mağazadan bile direk adrese gönderiyorlardır. burada sıkı pazarlık yaparsan, belki aynı paraya gelir.
kraftın hangi modeli ve kaça bulmuştun tanıdığım bi yer var onlara da bi sorayım.
Esracım gelir belki önümüzdeki ay falan acele etme istersen bayram sonra bir daha bakarsın.
evet site bugün çıldırtıyor.bu arada aklıma ne geldi bu site çökerse falan ne halt edeceğiz.
Selda niye gelmedi halen ?
ve birşey daha soracağım ben kraplar için magnezyum kullanıyordum ya bitti.tekrar yazdıracakmıyım dr birşey dememişti.kullananlar 1 kutu mu kullandı tekrar aldınız mı ?
o iğrenç şeyi kullanmaya devam yani yarın gidip yazdırayım bende.Canim benim doktorum doguma kadar kullanicaksin dedi
yani magnezyuma devam
Kızlar ben aldım kayseriden yatağı... 90 tl üzerine kargo ücretsiz miş... bide yatağın fiyatı burdakinden daha uygun 220 ye geldi bana... bugün hemen kargoya veriyolar.. yarın elimde... Eşref Bitlis Bulvarı'ndaymış yarencim yerleri... minimoda diye bi yer... istanbulda kaç yere tel açtım hatta onlarında temin ettikleri yerleri arattırdım belki ellerinde vardır diye ama geçen senenin modeliymiş (ne demekse bu) o yüzden devamı yok dediler... bulunca kayseri mayseri gözüm görmedi...
iyidir tatlım valla şirkette ara eleman oldum sinir oluyorum ya yılbaşı gelmeden herkes izine çıkacakmış sekreteri gönderdiler bayrama kadar yok ben o gelene kadar telefon bakacakmışım benim yeni elemanda muhasebeye telefonunda sustuğu yok benimde afedersin habire tuvalete gitme isteğim var yapıştım sandalyeye kıpırdayamıyorum uyus oldum benim yeni elemanda izinli bugün muhasebede bana kaldı anacım adam kıl işte bana hiç acımıyor zaten yorgunum imdat diye bağırcam şimdiiiii:sinifsinif:mafoldumben
evet site bugün çıldırtıyor.bu arada aklıma ne geldi bu site çökerse falan ne halt edeceğiz.
Selda niye gelmedi halen ?
Ve birşey daha soracağım ben kraplar için magnezyum kullanıyordum ya bitti.tekrar yazdıracakmıyım dr birşey dememişti.kullananlar 1 kutu mu kullandı tekrar aldınız mı ?
kızlar ben aldım kayseriden yatağı... 90 tl üzerine kargo ücretsiz miş... Bide yatağın fiyatı burdakinden daha uygun 220 ye geldi bana... Bugün hemen kargoya veriyolar.. Yarın elimde... Eşref bitlis bulvarı'ndaymış yarencim yerleri... Minimoda diye bi yer... Istanbulda kaç yere tel açtım hatta onlarında temin ettikleri yerleri arattırdım belki ellerinde vardır diye ama geçen senenin modeliymiş (ne demekse bu) o yüzden devamı yok dediler... Bulunca kayseri mayseri gözüm görmedi...
gözün aydın esracım bulmuşsun istediğin park yatağı güle güle kullansın kızın tatlı tatlı uyusun içinde
Esra Duru bebek güle güle kullansın canım tatlı rüyalar görsün güzel güzel oynasın inşallah.
E süper o zaman halletmişsinalkisalkisalkis Hadi bakalım güle güle kullansın kızın inşallah
gözün aydın canım güle güle kullansın duru elamızzz
esra canım hadi gözün aydın güle güle kullansın kızın inş.
tuğba Allah kolaylık versin canım
esra kız hangi modelini beğendin park yatağın merak ettim