Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 7 liraya bile var dışardaki fiyatını bilmiyorum ama... bide sizin yolladığınızdaki resim maviydi bu pembe... kızı erkeğimi var acaba?
http://www.netsiparis.com/detay/12541158009/DALIN-SIVI-CAMASIR-YUMUSATICISI-2-KG
tam bende sölücektim..kızlar düzeltiyorum özür dilerim bu yumuşatıcıymış... çok pardon...
hoşgeldin canım Şeniz
aykıız hoş geldin tatlım
aykız hosgeldın bacımmm
günaydın aytencim
kayın pederim dün hastalandı şuan hastanede yatıyor ciğerleri iltihaplanmış adam kendinde değil çok üzüldük ya allahım tüm hastalara şifa versin
hediyeleşmek isteyenler listeye adını yazdırsınnn :teytey:
1.yaren_h
2.tugba64
3.akarahan
4.zeynepb
5.camdankalp38
6.burcuberru
hee canım alımda dekolte kocişte benim canımı okusun ben kapalıyım zaten öyle giyinemem kociş bişey demesede.. hastanede felan giyceğim için..kız zehra gule gule gıyın bebısınle beraber. o beyaz takım guzelmıs walla fıyat nedır hawuzlu handan aldın dımı?
alaydın ya sooooyyyle dantellı en kırmızısından dekolte bısıler anam bu ne boyle kapamısın her tarafını :roflol:
Hosbulduk kizlar kaç gündür gündüzleri giremiyodum ehliyete gidiyorum ordanda babamin isyerine ugrayip biraz yardim ediyodum ama bugün pek çikicak halim yok çok kötü belim agriyo
Sizler nasilsiniz bebisler nasil
hee canım alımda dekolte kocişte benim canımı okusun ben kapalıyım zaten öyle giyinemem kociş bişey demesede.. hastanede felan giyceğim için..
gecelik pijama takımı emzirme sütyeni üçüne 110 tl verdim. havuzlu handan aldım canım
kızlar bebeğimin cicileri için markette dalan roxy sabun tozu gördüm acaba nasıl bilginiz varmı? fiyatıda çok uygundu
onu hiç duymadm ama dalinin sıvı deterjanını öneriyor herkes. ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını almayı düşünüyorum.tansaşda vardı.
kızlar bu bebek deterjanlarını ne zamana kadar kullanıcaz. ilk 6.ay yeter mi, çok mu? normal deterjana ne zaman geçmemiz gerekiyor acaba?
hee canım alımda dekolte kocişte benim canımı okusun ben kapalıyım zaten öyle giyinemem kociş bişey demesede.. hastanede felan giyceğim için..
gecelik pijama takımı emzirme sütyeni üçüne 110 tl verdim. havuzlu handan aldım canım