• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar dün aldıklarım.....

Eklentiler

• $Görünt001.jpg
    $Görünt001.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 10
  • $Görünt002.jpg
    $Görünt002.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 10
  • $Görünt003.jpg
    $Görünt003.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 13
  • $Görünt004.jpg
    $Görünt004.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 13
  • $Görünt005.jpg
    $Görünt005.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 9
devamı

Eklentiler

• $Görünt006.jpg
    $Görünt006.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 10
  • $Görünt007.jpg
    $Görünt007.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 9
kız zehra gule gule gıyın bebısınle beraber. o beyaz takım guzelmıs walla fıyat nedır hawuzlu handan aldın dımı?
alaydın ya sooooyyyle dantellı en kırmızısından dekolte bısıler anam bu ne boyle kapamısın her tarafını :roflol:

zehracım çok güzeller sende bebişinde güle güle giyin cicilerinizi bende dagiden baktım lohusa pijaması 80di birde loyaya bakıcam

Kızlar bütün geçmişi okuyamadım. Herkes İyidir umarım...

günaydın aytencim
kayın pederim dün hastalandı şuan hastanede yatıyor ciğerleri iltihaplanmış adam kendinde değil çok üzüldük ya allahım tüm hastalara şifa versin

Canım Allah acil şifalar versin....

hediyeleşmek isteyenler listeye adını yazdırsınnn :teytey:

1.yaren_h
2.tugba64
3.akarahan
4.zeynepb
5.camdankalp38
6.burcuberru

Beni de yazınnnnnn

kız zehra gule gule gıyın bebısınle beraber. o beyaz takım guzelmıs walla fıyat nedır hawuzlu handan aldın dımı?
alaydın ya sooooyyyle dantellı en kırmızısından dekolte bısıler anam bu ne boyle kapamısın her tarafını :roflol:
hee canım alımda dekolte kocişte benim canımı okusun ben kapalıyım zaten öyle giyinemem kociş bişey demesede.. hastanede felan giyceğim için..
gecelik pijama takımı emzirme sütyeni üçüne 110 tl verdim. havuzlu handan aldım canım

Hosbulduk kizlar kaç gündür gündüzleri giremiyodum ehliyete gidiyorum ordanda babamin isyerine ugrayip biraz yardim ediyodum ama bugün pek çikicak halim yok çok kötü belim agriyo
Sizler nasilsiniz bebisler nasil

bızlerde ıyıyız canım yat dınlen kız dogurcan ne dolanıyon dısarlarda :oklava:

:1hug::1hug::1hug:

Zehra güle güle kullanın inşallah canım beyaz geceliğini bende çok beğendim Haftasonu gidersek geceliği almak istiyorum bende pijama takımı almıştım bide gecelşk aldım mı tamam.ne kadar a aldın canım bu arada ve nerden havuzlu han da yoktu galiba bu tür.

hee canım alımda dekolte kocişte benim canımı okusun ben kapalıyım zaten öyle giyinemem kociş bişey demesede.. hastanede felan giyceğim için..
gecelik pijama takımı emzirme sütyeni üçüne 110 tl verdim. havuzlu handan aldım canım

canım mılletın ıcınde gıyılmez tabı ole seyler saka yapıyorum onlar ozel zamanlar ıcın ay neyse ben susıyım bu konu tehlıkelı sulara gıdıyor zatı yazık adamlara :roflol:

bende bayramdan sonra cıkıp tamamlıcam eksıklerımı dıcem ama bıseyım yokkı ya herseyım eksık benım :tomato:

zehracım, hayırlı olsun cicileriniz. başta kendine çalışmışın gibi geldi de sönradan kurtardın: bebiş de almış nasibini. iyi günlerde kullanın. lohusa pijamanı ne kadara aldın kız? dün ben de aldım en kırmızısından:. bi ara eklerim resmini.

aykız, hoşgeldin tatlım.

havva, sende hoşgeldin güzelim. bu hediyeleşme işi süper oldu yaw. heyecan yaptım.

kızlar bebeğimin cicileri için markette dalan roxy sabun tozu gördüm acaba nasıl bilginiz varmı? fiyatıda çok uygundu

ben başka topikte gördüm bu markayı çok güzel kokuyor yumuşatıyada gerek yok yazmıştı.ama ben dalin sıvı sabun aldım.

onu hiç duymadm ama dalinin sıvı deterjanını öneriyor herkes. ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını almayı düşünüyorum.tansaşda vardı.

kızlar bu bebek deterjanlarını ne zamana kadar kullanıcaz. ilk 6.ay yeter mi, çok mu? normal deterjana ne zaman geçmemiz gerekiyor acaba?

ben itiraf edeyim Duru'nun çamaşırlarını yıkadıktan sonra kendi beyazlarımızı yıkayıncada Dalin'le yıkadım sirf evin havası değişsin bebiş koksun diye .:kedi: bana zor dayanır bu deterjanlar.
ek gıdaya başladıktan sonra omo baby ile yıkayın diyorlar bizim deterjanlarada artık 1,5-2 yaşında falan bir yıkanır herhalde.

ee iyiymiş fiyatı bende bakayım geceliklere.

Back