dalinin sıvı deterjanı makinalara uygundur değilmi?
Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 2 kg - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
uygun canım. burda biraz pahalı, tansaşda 16.90 dı. yumuşatıcısı da (2lt) 4.90 indirimdeydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah bı ara gırdı cıktı yogun heraldeyok canım esmanın ki galiba.bu arada Esma nerde yok bugün.
canım banada ablamlar hacı sakır sabun tozu kullan ve dalın yumusatıcı kullan dedıler ondan oyle dedım ama yınede ıyıce bı arastırırım almadan onceonu hiç duymadm ama dalinin sıvı deterjanını öneriyor herkes. ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını almayı düşünüyorum.tansaşda vardı.
kızlar bu bebek deterjanlarını ne zamana kadar kullanıcaz. ilk 6.ay yeter mi, çok mu? normal deterjana ne zaman geçmemiz gerekiyor acaba?
netse bilmediğimi almıyım sağol zeynepçim
onu hiç duymadm ama dalinin sıvı deterjanını öneriyor herkes. ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını almayı düşünüyorum.tansaşda vardı.
kızlar bu bebek deterjanlarını ne zamana kadar kullanıcaz. ilk 6.ay yeter mi, çok mu? normal deterjana ne zaman geçmemiz gerekiyor acaba?
Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 2 kg - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
uygun canım. burda biraz pahalı, tansaşda 16.90 dı. yumuşatıcısı da (2lt) 4.90 indirimdeydi.
evet şekerim sen. ne dersin?
ne zaman çekelim kızlar kurayı, zamanını belirleyelim bence, ve fiyat limiti koyalım..fikirler nedir? bana her durum uyar.
esra günaydın canım
esra sağol canım ciğerleri iltihaplanmış
ne zaman çekelim kızlar kurayı, zamanını belirleyelim bence, ve fiyat limiti koyalım..fikirler nedir? bana her durum uyar.
yok canım esmanın ki galiba.bu arada Esma nerde yok bugün.
kızlar bebeğimin cicileri için markette dalan roxy sabun tozu gördüm acaba nasıl bilginiz varmı? fiyatıda çok uygundu
herkese uyarsa banada uyar canım herkesten okey cıkarsa tabı yaparım...
1-2 gun topıkte donsun konu herkes gorsun pzt gunu yaparız cekılısı o zaman. fıyat olarakta bebıs kıyafetlerının assagı yukarı fıyatları bellı zaten cok ucuk seyler olmasına gerek yok herkesın butcesı bellı kaydirigubbakcemile2
esmacım sagol canım dalının sıvı deterjanını arastırıyım bıde...
o zaman bayramdan sonra yapalım cekılısı konu donsun topıkte arada soyleyelım hatırlatalım gormeyen kalmasın...
http://www.agubugu.com/317851/inanilmaz-bir-sahne
kızlar su vıdeoya baksanıza aglamak ıstıyorum ama yaaaaaaaaaaaaa
Ay bir türlü yazamadım işlerden yaa.
Yareeeen beni de yaz listeyehihoyyyt
Kızlar bence de 1 hafta bekleyelim herkes bir görsün. Olmazsa topik açalım derim ben.
Kızlar yılbaşından önce gönderelim hem yılbaşı hediyesi olurkaydirigubbakcemile2
Merhabalar herkeze biz geldik[/B]