• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

yok canım esmanın ki galiba.bu arada Esma nerde yok bugün.
sabah bı ara gırdı cıktı yogun heralde

onu hiç duymadm ama dalinin sıvı deterjanını öneriyor herkes. ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını almayı düşünüyorum.tansaşda vardı.

kızlar bu bebek deterjanlarını ne zamana kadar kullanıcaz. ilk 6.ay yeter mi, çok mu? normal deterjana ne zaman geçmemiz gerekiyor acaba?
canım banada ablamlar hacı sakır sabun tozu kullan ve dalın yumusatıcı kullan dedıler ondan oyle dedım ama yınede ıyıce bı arastırırım almadan once

netse bilmediğimi almıyım sağol zeynepçim

opuyorumnanaktan

dalinin sıvı deterjanı makinalara uygundur değilmi?

uygunlar canım

onu hiç duymadm ama dalinin sıvı deterjanını öneriyor herkes. ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını almayı düşünüyorum.tansaşda vardı.

kızlar bu bebek deterjanlarını ne zamana kadar kullanıcaz. ilk 6.ay yeter mi, çok mu? normal deterjana ne zaman geçmemiz gerekiyor acaba?

canım bende çok araştırdım en çok anneler dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısından memnunlarmış.hacı şakir granüllü olan 95 derecede bile çözülmüyomuş deterjanlar içinde topak topak kalıyomuş.

ek gıdalar vermeye başladığımız zaman da omo bayb kullanmamızı tavsiye etmiş 2009 şubat anneleri canlarım.

dalinin sıvı deterjanı makinalara uygundur değilmi?

evet canım dalinin sıvı deterjanı çamaşır makinelerine uygun.

evet şekerim sen. ne dersin?

ne zaman çekelim kızlar kurayı, zamanını belirleyelim bence, ve fiyat limiti koyalım..fikirler nedir? bana her durum uyar.

herkese uyarsa banada uyar canım herkesten okey cıkarsa tabı yaparım...
1-2 gun topıkte donsun konu herkes gorsun pzt gunu yaparız cekılısı o zaman. fıyat olarakta bebıs kıyafetlerının assagı yukarı fıyatları bellı zaten cok ucuk seyler olmasına gerek yok herkesın butcesı bellı kaydirigubbakcemile2

esra günaydın canım

günaydın canım... opuyorumnanaktan

esra sağol canım ciğerleri iltihaplanmış

ay canım çok geçmiş olsun... Allah şifasını versin canım...

ne zaman çekelim kızlar kurayı, zamanını belirleyelim bence, ve fiyat limiti koyalım..fikirler nedir? bana her durum uyar.

canım en az 1 hafta 10 gün bekleyelim derim çünkü hergün giremeyenler var nete aramızda onlarda haberdar olurlar böylelikle... katılmak isteyebilirler... fiyat limitide olsun kimsenin bütçesi sarsılmasın.. önemli olan burda maddi değil manevi değeri zaten...

yok canım esmanın ki galiba.bu arada Esma nerde yok bugün.

canım ben burdayım sabahtan girdim patron varda girip çıkıyom
galiba en küçük benim oğluşum ama benle bir günde giden vardı plaj dı galiba
aslında benim oğlan büyük çıkıyo ama yeni başladığım doktor son satına göre hesap edicez dedi eski doktor çıkan güne göre hesap edersin demişti hep 10 gün büyük çıkıyoda
bende neye göre hesap edicem bilemedim offfffff

kızlar bebeğimin cicileri için markette dalan roxy sabun tozu gördüm acaba nasıl bilginiz varmı? fiyatıda çok uygundu

canım sabun tozu bebeğin çamaşırında kalıyomuş 30 derecede yıkandığı için
dalin sıvı çamaşır deterjanı alın diolardı bi topikde

herkese uyarsa banada uyar canım herkesten okey cıkarsa tabı yaparım...
1-2 gun topıkte donsun konu herkes gorsun pzt gunu yaparız cekılısı o zaman. fıyat olarakta bebıs kıyafetlerının assagı yukarı fıyatları bellı zaten cok ucuk seyler olmasına gerek yok herkesın butcesı bellı kaydirigubbakcemile2

ayy çok heyecanlı. ben şimdiden belirledim sanki ne alacağımı.bana kim çıkarsa, bayramdan sonra gönderiririm hediyesini ona göre ;)

esmacım sagol canım dalının sıvı deterjanını arastırıyım bıde...
o zaman bayramdan sonra yapalım cekılısı konu donsun topıkte arada soyleyelım hatırlatalım gormeyen kalmasın...

Ay bir türlü yazamadım işlerden yaa.
Yareeeen beni de yaz listeyehihoyyyt

Kızlar bence de 1 hafta bekleyelim herkes bir görsün. Olmazsa topik açalım derim ben.
Kızlar yılbaşından önce gönderelim hem yılbaşı hediyesi olurkaydirigubbakcemile2

ayy yoruldum yaw. bi yemek yapmak bile zor geliyor artık. mafoldumben

hastası olan arkadaşlar varmış: çok çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin.
zeynepcim, agubuguya ne zaman girsem videoları göstermiyor. göremiyorum yanii:(

http://www.agubugu.com/317851/inanilmaz-bir-sahne

kızlar su vıdeoya baksanıza aglamak ıstıyorum ama yaaaaaaaaaaaaa

:gitme::asigim:

Ay bir türlü yazamadım işlerden yaa.
Yareeeen beni de yaz listeyehihoyyyt

Kızlar bence de 1 hafta bekleyelim herkes bir görsün. Olmazsa topik açalım derim ben.
Kızlar yılbaşından önce gönderelim hem yılbaşı hediyesi olurkaydirigubbakcemile2

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/329851-2010-subat-anneleri-hediyelesiyor.html

şimdi açtım. aslında burdan daha çok kişiye duyurabiliriz diye düşünmüştüm..neyse burada da arada hatırlatırız.

Back