• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

hediyeleşmek isteyenler listeye adını yazdırsınnn :teytey:

1.yaren_h
2.tugba64
3.akarahan
4.zeynepb
5.camdankalp38
6.burcuberru
7.zeynep6672
8.aryaa
9.hulen
10.sumifer
11.voles
12.zeh

ya kızlar şu resimleri nasıl ekliyonuz...bende bi gecelik aldım göstermeyi çok isterdim ama hiiiç bilmiom nasıl yapılacak

kızlar ocak bebişlerinin 2 si dünyaya gelmiş. :nazar:

ay pek bi erken gelmiş yaa... sağlıklıdır inşallahh... ay bende bi girip bakim merak ettim...

1tanelerim, aryaa+, burcuberru+, sissem, srpp+, sumifer+, tugba64+, Voles+, yaren_h+, zeynepb+

günaydın kızlaaarrr sumifer canım çok sevindim şeker sonuçlarına aryacım geçmiş olsun tatlımya hiç çekilmez valla...
benide listeye yazıııııııııııııınnnnnnnn
Kızlar dün çarşıya gittik havuzlu hana herşeyimi aldım artık gerisi anneme ait :)))) bebek şekerlerimide aldım gecelik pijama takımı aldım bebek çantasınıda aldım ama onu burdan aziz beebden aldım ayy bi rahatladım ki kafamda bişey kalmadı çantamızı hazırlarız artık bayramdan sonra.

ohh ohhh maşallah canım çok şükür bitti alışveriş işi yani... bende aynen öyle yaptım tek yerde seçeneğin bol olması güzel oluyo... herşeyini ordan alıp çıkabiliyosun.. bi gecelik işim kaldı onuda annemlere havale ediyoum...

ayyyyy heyecan basıyooor beni amaaan bizimkilerde başlar heralde yarencim ilk doğuranlardan olucaz delikafadulden

aynen canım... bi aksilik olmazsa ilk doğuranlardan olucaz seninde 4 gün yarenlede 1 gün var aramda... hayırlısıyla gelsinler inşallah... sanırım topikte en önde olan sensin...

Esra'cım saol cnm cok sukur hallettik ama epey yoruldum ama guzel oldu değdi bir tek oglumun odası kaldı onuda bayramdan sonra siparisini vericez teyzesi zemuszemus

ne mutlu canım sana hayırlısıyla onuda halledersin inşallah... mışıl mışıl uyutmayı nasip etsin rabbim o yatakta...

sağol esracım.seninde kızın inşallah bizlere güzel haberlerle gelir.bunuda atlattık sonunda şimdi artık sıra doğumu beklemeye kaldı.akannehir.

hayırlısıyla gelsinler inşallah canım... walla yollarını gözülüyoruz...

ARYACIM çok geçmiş olsun evet malesef bendee akşam bulantıları başladı yine akşamları çok fena oluyorum

akarahan+, burcuberru, fatima38, fatos0808+, srpp, tugba64+, yaren_h, ZEYNEP6672, zeynepb+ günaydınlar.

henüz geçmişi okuyamadım ama umarım herşey yolundadır.
herkes sözleşti mi: fotoğraflarınızı koymuşsunuz avatarlara. hamilelik de yaramış hani..!
günaydın güzelim
kızlar yiyin gariiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar herkes günaydın ben dün şeker işini hallettim kızılayda.bugün sonuçları alıcak eşim bakalım umarım bende diyete başlamam.diyeti bırakında ben bu gidişle istesemde bişey yiyemicem galiba dün geceden beri benim en baştaki bulantılar geri geldi.kusma modundayım sürekli.noldu anlamadım başamı döndüm ya:(((((
geçmiş olsun canım inşallah sonuçların ii çıkar

kızlar bebeğimin cicileri için markette dalan roxy sabun tozu gördüm acaba nasıl bilginiz varmı? fiyatıda çok uygundu

kızlar ben çıkıyorum kötü oldum :1no2: hepiniiz i öpüyorum gelirim yine.
gorusuruz canım dıkkat et kendıne

şubat anneleri hepinize günaydıııın

gunaydınlarrrrr
zeynepcim kura işini sen yapsan diyorum, ne dersin?

ben mı canım hangı zeynep?
kızlar bebeğimin cicileri için markette dalan roxy sabun tozu gördüm acaba nasıl bilginiz varmı? fiyatıda çok uygundu

canım hacı sakır sabun tozunu tavsıye edıyolar ama sen bılırsın tabı...

esra günaydın canım
zeh günaydın canım sende bebişinde güle güle kullanın cicilerinizi sağlıkla inş.
sumifer iyiyim tatlım oğluşumda pek iyi keyfi yerinde onunda çok şükür
sinem güle güle sağlıkla huzurla mutlulukla otur canım yeni evinde yorulmuşsundur ama değmiştir
plaj günaydın canım

günaydııııın
fatoşum çok geçmiş olsun kayınpederin rahatsızmış canım
ayy en önde ben mi doğurucaammmm anam anam delikafadulden delikafadulden

sen açılışı yap canım bizde senin arkandan geliriz artık birer birer yada ikişer ikişer :roflol::roflol:

onu hiç duymadm ama dalinin sıvı deterjanını öneriyor herkes. ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını almayı düşünüyorum.tansaşda vardı.

kızlar bu bebek deterjanlarını ne zamana kadar kullanıcaz. ilk 6.ay yeter mi, çok mu? normal deterjana ne zaman geçmemiz gerekiyor acaba?

esra sağol canım ciğerleri iltihaplanmış
zehra sağol canım benim o belli olmaz erken gelen olmazsa ilk baş sen doğurursun tatlım
sinem teyzesi evet şükür anneyi tepiklemeye başladık iyim canım tansiyonda idare ediyo şükür

onu hiç duymadm ama dalinin sıvı deterjanını öneriyor herkes. ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını almayı düşünüyorum.tansaşda vardı.

kızlar bu bebek deterjanlarını ne zamana kadar kullanıcaz. ilk 6.ay yeter mi, çok mu? normal deterjana ne zaman geçmemiz gerekiyor acaba?

dalinin sıvı deterjanı makinalara uygundur değilmi?

Back