Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hediyeleşmek isteyenler listeye adını yazdırsınnn :teytey:
1.yaren_h
2.tugba64
3.akarahan
4.zeynepb
5.camdankalp38
6.burcuberru
7.zeynep6672
8.aryaa
9.hulen
10.sumifer
11.voles
12.zeh
kızlar ocak bebişlerinin 2 si dünyaya gelmiş.
1tanelerim, aryaa+, burcuberru+, sissem, srpp+, sumifer+, tugba64+, Voles+, yaren_h+, zeynepb+
günaydın kızlaaarrr sumifer canım çok sevindim şeker sonuçlarına aryacım geçmiş olsun tatlımya hiç çekilmez valla...
benide listeye yazıııııııııııııınnnnnnnn
Kızlar dün çarşıya gittik havuzlu hana herşeyimi aldım artık gerisi anneme ait :)))) bebek şekerlerimide aldım gecelik pijama takımı aldım bebek çantasınıda aldım ama onu burdan aziz beebden aldım ayy bi rahatladım ki kafamda bişey kalmadı çantamızı hazırlarız artık bayramdan sonra.
ayyyyy heyecan basıyooor beni amaaan bizimkilerde başlar heralde yarencim ilk doğuranlardan olucaz delikafadulden
Esra'cım saol cnm cok sukur hallettik ama epey yoruldum ama guzel oldu değdi bir tek oglumun odası kaldı onuda bayramdan sonra siparisini vericez teyzesi zemuszemus
sağol esracım.seninde kızın inşallah bizlere güzel haberlerle gelir.bunuda atlattık sonunda şimdi artık sıra doğumu beklemeye kaldı.akannehir.
günaydın güzelimakarahan+, burcuberru, fatima38, fatos0808+, srpp, tugba64+, yaren_h, ZEYNEP6672, zeynepb+ günaydınlar.
henüz geçmişi okuyamadım ama umarım herşey yolundadır.
herkes sözleşti mi: fotoğraflarınızı koymuşsunuz avatarlara. hamilelik de yaramış hani..!
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar yiyin gariiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım inşallah sonuçların ii çıkarKızlar herkes günaydın ben dün şeker işini hallettim kızılayda.bugün sonuçları alıcak eşim bakalım umarım bende diyete başlamam.diyeti bırakında ben bu gidişle istesemde bişey yiyemicem galiba dün geceden beri benim en baştaki bulantılar geri geldi.kusma modundayım sürekli.noldu anlamadım başamı döndüm ya((((
günaydııııınşubat anneleri hepinize günaydıııın
gorusuruz canım dıkkat et kendınekızlar ben çıkıyorum kötü oldum :1no2: hepiniiz i öpüyorum gelirim yine.
şubat anneleri hepinize günaydıııın
zeynepcim kura işini sen yapsan diyorum, ne dersin?
kızlar bebeğimin cicileri için markette dalan roxy sabun tozu gördüm acaba nasıl bilginiz varmı? fiyatıda çok uygundu
günaydııııın
fatoşum çok geçmiş olsun kayınpederin rahatsızmış canım
ayy en önde ben mi doğurucaammmm anam anam delikafadulden delikafadulden
topıkın en mınıgı benım kızımmı yaaaa kaydirigubbakcemile3
kızlar bebeğimin cicileri için markette dalan roxy sabun tozu gördüm acaba nasıl bilginiz varmı? fiyatıda çok uygundu
ben mı canım hangı zeynep?...
onu hiç duymadm ama dalinin sıvı deterjanını öneriyor herkes. ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını almayı düşünüyorum.tansaşda vardı.
kızlar bu bebek deterjanlarını ne zamana kadar kullanıcaz. ilk 6.ay yeter mi, çok mu? normal deterjana ne zaman geçmemiz gerekiyor acaba?