günaydın şeker. hediye konusunu ilk sen açmıştın ben devam ettiriyorum. :) liste yaptık,geçmişe bakarsan.
ne hediyesi kızlaar?fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın şeker. hediye konusunu ilk sen açmıştın ben devam ettiriyorum. :) liste yaptık,geçmişe bakarsan.
günaydın kızlar,
sumifer gözün aydın canım..ne güzel diyet işe yaramış. yağıza da kocaman maşallah annesi
hadi gözün aydın atlatttın canım maşallah.
günaydınn...ay her sabah bi günaydın yazabiliyorum ancak...bi daha siteye giremiyorum bugünde öyle olmaz umarım...
SUMİFER gözün aydın canım maşallah..
FATOŞ geçmiş olsun allah iyilik versin kayınpederine...
Günaydın kızlar..
Gözün aydın canım şekerin bundan sonrada normale döner umarım.Paşa'na kocaman maşallah diyoruz.
geçmiş olsun Fatoş. Allah tez zamanda şifasını verir inşallah.Benimde babam yarın ufak bi operasyon geçirecek .tüm hastalara acil şifalar içindede bizimkilere.
inşallah canım.
günaydın şekerler zemuszemus
sumifer şeker için gözün aydın oğluşuna da maşallah canım
fatoş kuşum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.
kızlar gunaydın sıte yıne berbat durumda gecmıyı okuyamıyorum bıseyler olmus ama
sumıfer doktora gıttı galıba ıyı haberlerle gelmıs :)
fatoscum gecmıs olsun kayınpederının nesı war?
tubısım noldu canım hastane falan???
ay bu gecmısı okuyamamak ne fena ya alabalık gıbı bakıyorum ekrana noluo dıye :ecrin_bebek:
GÜNAYDIN kızlar
ne oldu ya bugün biraz kötü başladı yaa herkese galiba burcu fatoş geçmiş olsun Allah acil şifa versin
sumifer gözün aydın bebişin iyimiş maşallahh
herkese çok güzel bir gün dilerimm
heh gecmısı okuyabıldım nıhayet kızlar...
burcu canım cok gecmıs olsun baban haklı tatlım dun bende kuzenın doguma gıdemedım hastaneler mıkrop yuvası dıye... bol bol dua et hastanelerde olman hıc ıyı degıl su aralar talım... dualarımız babanla...
fatoscum cok gecmıs olsun tatlım ya ıns bı an once toparlar kendısını...
sumıfer cok sevındım canım yarın benımde tekrar seker olcumum war ıns dıyet ıse yaramıstır ıyı haberlerle gelırım sıze... yagız beyede masallah kocaman olmus
kızlar bu arada gebelık bolumunde bı konu okudum 31 haftalık hamıle bı arkadasımız domuz grıbı olmus test falanda yapılmıs sonuc pozıtıf cıkmıs. bol bol corba nane lımon meyve gıbı seylerle 1 hafta yatarak atlatmıs ve sımdı cok ıyıymıs. korkulucak bısey yok bagısıklıgınızı guclu tutun dıyo.
ne hediyesi kızlaar?fisfisfis
Kızlar herkes günaydın ben dün şeker işini hallettim kızılayda.bugün sonuçları alıcak eşim bakalım umarım bende diyete başlamam.diyeti bırakında ben bu gidişle istesemde bişey yiyemicem galiba dün geceden beri benim en baştaki bulantılar geri geldi.kusma modundayım sürekli.noldu anlamadım başamı döndüm ya((((
kim kime göndercek peki kuramı çekicez
hosgeldın hulyacım
Kızlar herkes günaydın ben dün şeker işini hallettim kızılayda.bugün sonuçları alıcak eşim bakalım umarım bende diyete başlamam.diyeti bırakında ben bu gidişle istesemde bişey yiyemicem galiba dün geceden beri benim en baştaki bulantılar geri geldi.kusma modundayım sürekli.noldu anlamadım başamı döndüm ya((((
canım 3.trımestr da mıde bulantıları gerı gelebılıyormus maalesef akannehir
sumıfer sagol anacım ıns :CüvCüv:
aaa süpersin. hemen bakıyorum geçmişe: beni de ekleyebilirsin güzelim. sağol. a.s.
bu arada meleksen lonrada ama o da katılmak isteyecektir. daha önce konuşmuştuk çünkü. onu da yaz istersen kaydirigubbakcemile
seni yazdım canım, meleksene soralım bence yine de. çünkü izne ayrılcaklar var ya, aralık başında belki kura çekilebilir. meleksen ne zaman gelecekti?
kurayı nasıl çekicez peki? :) ocak topiğinde hile mi ne olmuş, ya da şüphe diyeyim.
seni yazdım canım, meleksene soralım bence yine de. çünkü izne ayrılcaklar var ya, aralık başında belki kura çekilebilir. meleksen ne zaman gelecekti?
hulyacım aynen dewam az once 1-2 vurdu durdu yıne kucuk hanım kafasına gore takılıyor opuyorumnanaktan
secılcım ıns uzun surmez canım ya felaket bısey o bulantılar kafamçokkarıştı
yarencım meleksen 2-3 hafta kalıcaktı sanırım... kura olayı nasıl olucak hakkaten lülülülülülü
sen çekersin artık güzelim. ne hilesi yaa, boşver sen onları. listedeki herkesi küçük küçük kağıtlara yazar, tek tek çekersin. mesela ilk ben çıktım, sonra sen. biz biribirimize alırız. sonra 3 ve 4. kişiler birbirine şeklinde olur herhalde.
tabi sen başka bi yöntem biliyorsan, öyle de yapabilirsin. nasıl istersen:)
hımm tamam. meleksen, ne zaman gelir bilmiyorum. bayağı oldu gideli. neyse dediğin gibi gelince kendisine sorarız.
daha sen duuur, içerde çıldıracak oo. geçen gün çırpındığını hissettim resmen. korktum biraz aslında kordon dolandı da mı çırpınıyor diye. (paranoyaklıklarım devam ediyor) 2 kez yaptı sonra normal tekmelere deam etti. değişik herketlere de başlıyor yani. hazırlıklı ol opuyorumnanaktan