• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

günaydın canlar :1hug:

günaydın kızlar,

sumifer gözün aydın canım..ne güzel diyet işe yaramış. yağıza da kocaman maşallah annesi :nazar:

hadi gözün aydın atlatttın canım maşallah.

günaydınn...ay her sabah bi günaydın yazabiliyorum ancak...bi daha siteye giremiyorum bugünde öyle olmaz umarım...
SUMİFER gözün aydın canım maşallah..
FATOŞ geçmiş olsun allah iyilik versin kayınpederine...

Günaydın kızlar..

Gözün aydın canım şekerin bundan sonrada normale döner umarım.Paşa'na kocaman maşallah diyoruz.:nazar:

geçmiş olsun Fatoş. Allah tez zamanda şifasını verir inşallah.Benimde babam yarın ufak bi operasyon geçirecek .tüm hastalara acil şifalar içindede bizimkilere.

inşallah canım.

günaydın şekerler zemuszemus
sumifer şeker için gözün aydın oğluşuna da maşallah canım :nazar:
fatoş kuşum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.

kızlar gunaydın sıte yıne berbat durumda gecmıyı okuyamıyorum bıseyler olmus ama :(
sumıfer doktora gıttı galıba ıyı haberlerle gelmıs :)
fatoscum gecmıs olsun kayınpederının nesı war?
tubısım noldu canım hastane falan???
ay bu gecmısı okuyamamak ne fena ya alabalık gıbı bakıyorum ekrana noluo dıye :ecrin_bebek:

GÜNAYDIN kızlar
ne oldu ya bugün biraz kötü başladı yaa herkese galiba burcu fatoş geçmiş olsun Allah acil şifa versin
sumifer gözün aydın bebişin iyimiş maşallahh
herkese çok güzel bir gün dilerimm

heh gecmısı okuyabıldım nıhayet kızlar...
burcu canım cok gecmıs olsun baban haklı tatlım dun bende kuzenın doguma gıdemedım hastaneler mıkrop yuvası dıye... bol bol dua et hastanelerde olman hıc ıyı degıl su aralar talım... dualarımız babanla...
fatoscum cok gecmıs olsun tatlım ya ıns bı an once toparlar kendısını...
sumıfer cok sevındım canım yarın benımde tekrar seker olcumum war ıns dıyet ıse yaramıstır ıyı haberlerle gelırım sıze... yagız beyede masallah kocaman olmus
kızlar bu arada gebelık bolumunde bı konu okudum 31 haftalık hamıle bı arkadasımız domuz grıbı olmus test falanda yapılmıs sonuc pozıtıf cıkmıs. bol bol corba nane lımon meyve gıbı seylerle 1 hafta yatarak atlatmıs ve sımdı cok ıyıymıs. korkulucak bısey yok bagısıklıgınızı guclu tutun dıyo.

çok sağolun kızlar.bunuda atlattık sonunda.darısı tekrar dra gideceklerin başına (özellikle zeynepcim sana sırnaşık şey )
Ailesinde hasta olan arkadaşlarıma da Allahdan acil şiflar diliyorum.bizler bu durumdan daha çok etkileniyoruz umarım hemencecik hepsi iyileşir.

Kızlar herkes günaydın ben dün şeker işini hallettim kızılayda.bugün sonuçları alıcak eşim bakalım umarım bende diyete başlamam.diyeti bırakında ben bu gidişle istesemde bişey yiyemicem galiba dün geceden beri benim en baştaki bulantılar geri geldi.kusma modundayım sürekli.noldu anlamadım başamı döndüm ya:(((((

canım 3.trımestr da mıde bulantıları gerı gelebılıyormus maalesef akannehir

sumıfer sagol anacım ıns :CüvCüv:

hosgeldın hulyacım

hoşbulduk tatlım. nasılsın? ipek hn nasıllar: tekme yemeye devam mı? zemuszemus

Kızlar herkes günaydın ben dün şeker işini hallettim kızılayda.bugün sonuçları alıcak eşim bakalım umarım bende diyete başlamam.diyeti bırakında ben bu gidişle istesemde bişey yiyemicem galiba dün geceden beri benim en baştaki bulantılar geri geldi.kusma modundayım sürekli.noldu anlamadım başamı döndüm ya:(((((

sonuçlar iyi çıkar inş. iyi düşün iyi olsun. bulantılar bende de var. galiba bebişler büyüdüğü için mide asidinin yemek borusuna gelme muhabbeti başladı. geçmiş olsun.

günaydın şeker. hediye konusunu ilk sen açmıştın ben devam ettiriyorum. :) liste yaptık,geçmişe bakarsan.

aaa süpersin. hemen bakıyorum geçmişe: beni de ekleyebilirsin güzelim. sağol. a.s.

bu arada meleksen lonrada ama o da katılmak isteyecektir. daha önce konuşmuştuk çünkü. onu da yaz istersen kaydirigubbakcemile

kafamçokkarıştı ayy inş çok devam etmez bulantıların seçilcim. şeker sonucunda iyi çıkar inş, diyete flaan gerek kalmaz.

aaa süpersin. hemen bakıyorum geçmişe: beni de ekleyebilirsin güzelim. sağol. a.s.

bu arada meleksen lonrada ama o da katılmak isteyecektir. daha önce konuşmuştuk çünkü. onu da yaz istersen kaydirigubbakcemile

seni yazdım canım, meleksene soralım bence yine de. çünkü izne ayrılcaklar var ya, aralık başında belki kura çekilebilir. meleksen ne zaman gelecekti?

hulyacım aynen dewam az once 1-2 vurdu durdu yıne kucuk hanım kafasına gore takılıyor opuyorumnanaktan

secılcım ıns uzun surmez canım ya felaket bısey o bulantılar kafamçokkarıştı

yarencım meleksen 2-3 hafta kalıcaktı sanırım... kura olayı nasıl olucak hakkaten lülülülülülü

kurayı nasıl çekicez peki? :) ocak topiğinde hile mi ne olmuş, ya da şüphe diyeyim.

sen çekersin artık güzelim. ne hilesi yaa, boşver sen onları. listedeki herkesi küçük küçük kağıtlara yazar, tek tek çekersin. mesela ilk ben çıktım, sonra sen. biz biribirimize alırız. sonra 3 ve 4. kişiler birbirine şeklinde olur herhalde.

tabi sen başka bi yöntem biliyorsan, öyle de yapabilirsin. nasıl istersen:)

seni yazdım canım, meleksene soralım bence yine de. çünkü izne ayrılcaklar var ya, aralık başında belki kura çekilebilir. meleksen ne zaman gelecekti?

hımm tamam. meleksen, ne zaman gelir bilmiyorum. bayağı oldu gideli. neyse dediğin gibi gelince kendisine sorarız.

hulyacım aynen dewam az once 1-2 vurdu durdu yıne kucuk hanım kafasına gore takılıyor opuyorumnanaktan

secılcım ıns uzun surmez canım ya felaket bısey o bulantılar kafamçokkarıştı

yarencım meleksen 2-3 hafta kalıcaktı sanırım... kura olayı nasıl olucak hakkaten lülülülülülü

daha sen duuur, içerde çıldıracak oo. geçen gün çırpındığını hissettim resmen. korktum biraz aslında kordon dolandı da mı çırpınıyor diye. (paranoyaklıklarım devam ediyor) 2 kez yaptı sonra normal tekmelere deam etti. değişik herketlere de başlıyor yani. hazırlıklı ol opuyorumnanaktan

hülya günaydın canım
seçilcim günaydın geçmiş olsun bu aralarda bulantı hiç çekilmez zaten heryerimiz ayrı ağrıyor inş. şeker sonucunda iyi çıkar canım
sumifer günaydın tatlım

3..trımestr de bulantılar geri mi geliyor dedi biri ayy bayılcam ben 2.de kalayım sonrada direk doğum olmaz mı :kedi: patates -armut falan ye umarım devam etmez.kafamçokkarıştı

hediyeleşmek isteyenler listeye adını yazdırsınnn :teytey:

1.yaren_h
2.tugba64
3.akarahan
4.zeynepb
5.camdankalp38
6.burcuberru
7.zeynep6672
8.aryaa
9.hulen
10.sumifer

sen çekersin artık güzelim. ne hilesi yaa, boşver sen onları. listedeki herkesi küçük küçük kağıtlara yazar, tek tek çekersin. mesela ilk ben çıktım, sonra sen. biz biribirimize alırız. sonra 3 ve 4. kişiler birbirine şeklinde olur herhalde.

tabi sen başka bi yöntem biliyorsan, öyle de yapabilirsin. nasıl istersen:)

hımm tamam. meleksen, ne zaman gelir bilmiyorum. bayağı oldu gideli. neyse dediğin gibi gelince kendisine sorarız.

daha sen duuur, içerde çıldıracak oo. geçen gün çırpındığını hissettim resmen. korktum biraz aslında kordon dolandı da mı çırpınıyor diye. (paranoyaklıklarım devam ediyor) 2 kez yaptı sonra normal tekmelere deam etti. değişik herketlere de başlıyor yani. hazırlıklı ol opuyorumnanaktan

bende o kordon olayından korkuyorum ya az hareket etmese yada fazla hareket etse aklıma dırek o gelıyor hepımız aynıyız anacım bıldıgın paronoyak olduk kaydirigubbakcemile

kız o senın dedıgın gıbı cekılıs yapılması ıcın cıft olmamız lazım 11 kısı olursa yapılmaz 1 kısı acıkta kalır 12 kısı olmalı yoksa bırı acıkta kalır kendı kendıne alır yoksa zorla bırını daha katarız :roflol:

Back