kıızzz lar günaydın .........benim canım sıkıldı ya şeker 155 çıktı eee nolcak ben şeker hastasımıyım yani...........ya sağlık ocağındada cımbızla aldım ağızlarından lafı cumaya gidicem hastaneye ya bilgisi olan varmıı
canım tabiki şeker hastası değilsin... bu gebelik şekeri... doğumdan sonra normale dönüyor.. çok az insanda kalıcı... yediklerine malesef dikkat etmen lazım... diyetisyene yönlendirebilir doktorun...
Selda benden okey canım buluşmaya geliyorum Zeynep'te okey Esra sen ne yaptın ayarlıyabilecekmisin.
Esracım sorma o aĞrılar Çok zor oluyo ben bİde her akŞam 40 dk yÜrÜyorum eve kadar Şuan mesela daha İyİyİm ayaklarım aÇılıyo ama hareketsİz olunca denİyorum kendİmİ daha kÖtÜyÜm anlamadım ben bu İŞİ ama gecelerİ hepİmİz İÇİn artık zor geÇİcek uykusuz geceler bİzİ beklİyoorr
kıızzz lar günaydın .........benim canım sıkıldı ya şeker 155 çıktı eee nolcak ben şeker hastasımıyım yani...........ya sağlık ocağındada cımbızla aldım ağızlarından lafı cumaya gidicem hastaneye ya bilgisi olan varmıı
günaydın sağolun kızlar.. bizde çok iyiyiz demek isterdim ama walla sırt ağrısından ölüyorum... akşam o bebekli nevresim takımını almak için eşimle dışarı çıktık ama artık bana gezmek yaramıyo galiba... eve gelene kadar yolda ağlıycaktım nerdeyse... eve geldik yatıyorum kalkıyorum hiçbi yere yerleşemedim... yan uzandım sağolsun eşim biraz sırtımı ovdu öyle bi parça rahatladım.. alışverişlerin neden fazla geçe bırakılmadığını çok iyi anladım... bi tek geceliğim falan kaldı onada ben gitmem artık annemler çıkıp alsınlar bişey ne olursa kabulüm bu ağrıyı çekiceğime çuval bile giyerim.. park yatağı internetten alıcam zaten... başkada bi eksiğim kalmıyo...
hülyacım bu arada sağol canım... bakıp bakıp evde sürüyorum arabayı deli gibi...:)))
Esracım sorma o aĞrılar Çok zor oluyo ben bİde her akŞam 40 dk yÜrÜyorum eve kadar Şuan mesela daha İyİyİm ayaklarım aÇılıyo ama hareketsİz olunca denİyorum kendİmİ daha kÖtÜyÜm anlamadım ben bu İŞİ ama gecelerİ hepİmİz İÇİn artık zor geÇİcek uykusuz geceler bİzİ beklİyoorr
arya, fatoş: hoşbulduk kızlar. umarım herşey yolundadır.
sıkma canını şeker hastası falan değilsin. diyet yapman gerekecek sanırım. dikkat et kendine ama üzme kendini.
sen yine hallettin alınacakları anacım, daha bizim doğru dürüst bişeyimiz yok. bayramdan sonra halledicez artık. bi mağaza belirledik, herşey var. oradan alıp çıkacam valla herşeyi, ne yapim.
herşeyinizi iyi genlerde kullanmayı nasib etsin. eskitmeyin çocuk doğmadan arabayı kız
Burcu Serap şu profilinizdeki hafta ve günü silseniz ya geride kalmışlar artık tickerlarınız varopuyorumnanaktan
Plaj 100 gr yükleme isteyecek muhtemelen doktorun ona göre diyet verecektir. Neyse ki çözümü olan bir sorun biraz dikkat etmek lazım o kadar. Üzme kendini.
Yürüyüş çok iyi geliyor bel ağrılarına. Ben de öğle tatilinde yarım saat yürüyeceğim şimdi.
selam annişler
bol tekmeli olsun günümüz sositososito
dün gittim sağlık ocağına idrar testi yapmıyolarmış sinir oldum ordan devlet hastanesine gittim bütün günüm hastanede geçti dün sinir oldum pööff
sonuş idrar yollarında enfeksiyon herzaman ki gibi bide çokta olmasa kansızlık çıktı senağlama
canım walla gün içinde belli olur net bişey söylerim sizlere... büyük ihtimal ayarlarım ama fazla dolaşmayalım ne olur.... belim çok kötü benim...
Burcu Serap şu profilinizdeki hafta ve günü silseniz ya geride kalmışlar artık tickerlarınız varopuyorumnanaktan
Yürüyüş çok iyi geliyor bel ağrılarına. Ben de öğle tatilinde yarım saat yürüyeceğim şimdi.
Tamam fazla dolaşmayız bi havuzlu han a gideceğiz zaten sonrada bol bol tıkınırız.
ben düzeltemiyorum amaaa hata veriyor çok denedim bugün yine uğraşırım biraz daha.
fatolına plajın dedıgı gıbı bol su ıc ıdrar yollarının en ıyı ılacı su...
plaj cım sende korkma doktorun 100 luk seker yuklemesı ıster eger oda yuksek cıkarsa sende bızım gıbı dıyetlıler kervanına katılırsın. korkma caresı olan bısey hatta ıyıkı yaptırmıssın testı seker onemlı hamılelıkte bılıp onlem alınmalı...
sıte cıbıttı yıne ama yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?