• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

merhaba seçil canım bizde iyiyiz oğluşumla dün görüş günümüzdü pek nazlandı ama elini yüzüne koymuş uyuyordu ama çok şükür sağlıklıymış kocaman oldu artık daha ne olsun çok mutluyum o iyi olduğu için

Kızlar ya ben bebeğin odasına duvarlara stiker almak istiyorum. Hayvan ve bitki temalı. Nerden bulabilirim. Bilgisi olan var mı

TuĞba gÖzÜn aydın canım kocamanolmuŞ bebıŞın o eller bızımkınınde hep yÜzÜnde valla gÖstermıcem dıyo sanırımmm

seçilcim hoşgeldin güzelim. biz iyiyiz kızımla. umarım sen ve bebiş de iyidir.
fatolina geçmiş olsun tatlım, aynı sorun bende de var. bi türlü kurtulamadım.
sağol canım aman allah tan ilerlemiyo yoksa kötü
şimdilik idare ediyorz inş. doğumda hepsi gider

bizde iyiyiz teyzesi oğlum birazcık annesini uyutmuyor ama olsun çok seviyorum ben onu..

oyy yerim onu şimdiden başladıysa senin ki işin zor canım :emir_bebek:

..

mydarling canım valla içiyorum bol su inş. faydasını görürüm

TuĞba gÖzÜn aydın canım kocamanolmuŞ bebıŞın o eller bızımkınınde hep yÜzÜnde valla gÖstermıcem dıyo sanırımmm

sağol tatlım opuyorumnanaktan dra teyzemizle gittik cinsiyeti öğrenmeye göstermedi dünde anneanemizle gittik bu seferde uyanmadı okadar rahatsız etti dr amcası evde babamıza tepik yok ay çok nazlı olacak bu çocuk inş. öyle olmaz babasına çeksin biraz kız gibi olmasın hiç hoşlanmam mızmız olmasın aman Allah korusun delikafadulden

hoşgeldin canım nasılsın

iyiyiz serapcım çok sağol..

merhaba seçil canım bizde iyiyiz oğluşumla dün görüş günümüzdü pek nazlandı ama elini yüzüne koymuş uyuyordu ama çok şükür sağlıklıymış kocaman oldu artık daha ne olsun çok mutluyum o iyi olduğu için

kocaman kocaman maşallah tuğbacım oğluna.. bende görmek istiyorum oğlumu ama daha çooook var :(((

serap zeynep esra....nasılsınız kızlar??
ıyıyız canım sen nasılsın?

hoşgelin canım anca girebildim hep hata verip duruyo site nasılsın bakalım

hoşgeldin geçmiş olsun canımcım evet bol bol su içmelisin o zaman atıyo

ıyı anacım nolsun azcık agrım war boyle ıncecık adet agrısı gıbı zaman zaman baslıyo zaman zaman gecıyo nedır anlamadım

oh oh masallah oglusuna tubısım
Kızlar ya ben bebeğin odasına duvarlara stiker almak istiyorum. Hayvan ve bitki temalı. Nerden bulabilirim. Bilgisi olan var mı

canım ıkea nın yanında praktıker war harıka stıckerlar war bızde alıcaz ordan :asigim:

kızlar bugün kuzenimin kızının doğum günü, çarşıya çıkıp hediye almam lazım. kendi kızıma da bişeyler bakayım, hava güzelken barii. ayy bi doğsalar, doğum günlerini görsek..! biraz hızlı oldu galiba kaydirigubbakcemile3 neyse çıktım ben kızlar. öpüldünüz.

ıyıyız canım sen nasılsın?

ıyı anacım nolsun azcık agrım war boyle ıncecık adet agrısı gıbı zaman zaman baslıyo zaman zaman gecıyo nedır anlamadım

oh oh masallah oglusuna tubısım

canım ıkea nın yanında praktıker war harıka stıckerlar war bızde alıcaz ordan :asigim:

aynen canım o bendede var sanki adet olduğumuzda olurdukya böle hafif tatlı bir ağrı giriyo banada sonra geçiyo bürodada herkes erkek sesimide çıkaramıyom

seçil sağol tatlım darısı başına insan sabredemiyor dr gidincede çabucak zamanın doluyor yetmiyor bile daha çok orda kalmal istiyor insan
havvacım iyiyim canım oğluşumda teşekkür ediyor teyzesi sanaÞeniz annemlerde muhabbet kuşum vardı 12yaşında dün aniden ölmüş ona üzüldüm biraz çok tatlı ve akıllıydı
zeynep sağol teyzesi bu öpücükte sana Þeniz

Back