günaydın sağolun kızlar.. bizde çok iyiyiz demek isterdim ama walla sırt ağrısından ölüyorum... akşam o bebekli nevresim takımını almak için eşimle dışarı çıktık ama artık bana gezmek yaramıyo galiba... eve gelene kadar yolda ağlıycaktım nerdeyse... eve geldik yatıyorum kalkıyorum hiçbi yere yerleşemedim... yan uzandım sağolsun eşim biraz sırtımı ovdu öyle bi parça rahatladım.. alışverişlerin neden fazla geçe bırakılmadığını çok iyi anladım... bi tek geceliğim falan kaldı onada ben gitmem artık annemler çıkıp alsınlar bişey ne olursa kabulüm bu ağrıyı çekiceğime çuval bile giyerim.. park yatağı internetten alıcam zaten... başkada bi eksiğim kalmıyo...
hülyacım bu arada sağol canım... bakıp bakıp evde sürüyorum arabayı deli gibi...:)))
FATOLİNE sanayazdıııım su iç diyede
fatolına plajın dedıgı gıbı bol su ıc ıdrar yollarının en ıyı ılacı su...
plaj cım sende korkma doktorun 100 luk seker yuklemesı ıster eger oda yuksek cıkarsa sende bızım gıbı dıyetlıler kervanına katılırsın. korkma caresı olan bısey hatta ıyıkı yaptırmıssın testı seker onemlı hamılelıkte bılıp onlem alınmalı...
sıte cıbıttı yıne ama yaaaaaaaaaa
esra ,seçil , srpp, hulen ,fatoş, sağolun kızlar neticede ufacıkta olsa oda bir can 12yaşındaydı baya uzun yaşadı aslında hepimizin elbette bir sonu var Allahın takdiri her yaşayan canlının bir sonu var sonuçta üzüldüm ama biraz daha iyiyim şimdi opuyorumnanaktan
selam fatolina geçmiş olsun canım bol bol su iç iltihapta hamileilkte çok sık oluyor en iyi çaresi bu
kansızlık içinde pekmez falan ye çayı kahveyi içiyorsan mümkün olduğunca azaltmaya çalış birde dr vermiş olması lazım demir hapı kullandın mı olur sağlık ocağında bana hamilelikte kan değerlerinde düşme olur çok normal bunları yaparsan kanın fazla düşmez dediler bende sana tavsiye ederim benim değerlerim çok fazla düşmüyor oyüzdenyerimseniben
akarahan, bitanesii, fatolina, HavvaEsen, hulen, tugba64
herkese merhabaaaa.... nasılsınız annişler... küçük hanımlar küçük beyler nasıl???
kızlar benımkıde bu sabah resmen daldı bana tekme tokat... uyandım bı baktım nasıl vuruyo hıc durmadan anlatamam. saat 10.30-11 falan bıldıgın horon tepıyodu ıcerde coştu kızım :))))
bu arada bende henuz bel agrısı yok sadece yururken cabuk yoruluyorum bazen sag yada sol kasıgıma agrı gırıyor ama belım ıyı cok sukur...
bir zamanlar hareketlerini hissetmiyorum diye yakındığın günleri hatırlatırım zeynepcim. hak ettin sen o tekmeleri :roflol: aman o bel ağrıları bari senden uzak olsun: hiç çekilmiyor. yataktan bile kalkamıyorsun.
akşam eşimle sinemaya gittik, bi rahat edemedim belimin ağrısından. otur otur anam ağladı. doğurana kadar sinemaya tövbe :kedi:
sağol tatlım biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız :ecrin_bebek:
seçilcim hoşgeldin güzelim. biz iyiyiz kızımla. umarım sen ve bebiş de iyidir.
kızlar gunaydın...
sıtede sorun war sanırım gecmısı okuyamıyorum hata verıyo sureklı.
cmt ben okeyım o gun bebısın odası boyanıcak kocıs bana bıyerelere gıt boya warken ewde olma dedı ısabet oldu :)))))
gecmısede bakamıyorum ne war ne yok herkes ıyımı?
selam annişler
bol tekmeli olsun günümüz sositososito
dün gittim sağlık ocağına idrar testi yapmıyolarmış sinir oldum ordan devlet hastanesine gittim bütün günüm hastanede geçti dün sinir oldum pööff
sonuş idrar yollarında enfeksiyon herzaman ki gibi bide çokta olmasa kansızlık çıktı senağlama
kızlar bu arada sanırım bende sterılızator alıcam kaynatmak falan uzun suruyor sterılızatorle 15 dk da bakterılerden arınıyormus fıyatlarıda cok degıl netten 50-60 a falan da buldum...
bizde iyiyiz teyzesi oğlum birazcık annesini uyutmuyor ama olsun çok seviyorum ben onu..
hoşbulduk hülyacım.. iyiyiz çok şükür.. öpüyoruz seni ve kızını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?