Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akarahan+, aryaa+, bilgen82, fatos0808+, mydarling, selda58, srpp, tugba64+, Voles+, zeh+, ZEYNEP6672 ve tm göbüşlüler: günaydınlar.
kızlar bende şu sıralar pek misafir çağıramıyorum eve zaten işte yoruluyorum birde evde yorulmak istemiyorum zaten doğumdan sonra bol bol misafir gelecek şimdi dinleneyim bari
akarahan+, aryaa+, bilgen82, fatos0808+, mydarling, selda58, srpp, tugba64+, Voles+, zeh+, ZEYNEP6672 ve tm göbüşlüler: günaydınlar.
kızlar bende şu sıralar pek misafir çağıramıyorum eve zaten işte yoruluyorum birde evde yorulmak istemiyorum zaten doğumdan sonra bol bol misafir gelecek şimdi dinleneyim bari
günaydın canım kardeşin evlenmiş allah mesut etsin bir ömür boyu
Valla haklısın Aytencim. İsteyen doğumdan sonra gelsin artık. Bir Pazar günüm var zaten onda da nereye yetişeceğimi şaşırıyorum. Doğumdan sonra kim isterse buyursun gelsin.
Günaydın canımopuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız bugün... geçmişe baktım maşallahı var herkesin Allah nazarlardan saklasın...
günaydın canım kardeşin evlenmiş allah mesut etsin bir ömür boyu
Valla haklısın Aytencim. İsteyen doğumdan sonra gelsin artık. Bir Pazar günüm var zaten onda da nereye yetişeceğimi şaşırıyorum. Doğumdan sonra kim isterse buyursun gelsin.
Günaydın canımopuyorumnanaktan
günaydın kızlar keyifler nasıl,
Esma oğlunun cicilerini güle güle kullanın canım.
Fazla kalabalık ortama girmemek lazım canım. Eşim doktoru duydu dediğin gibi sor sen de doktora. Eşim benden çok dikkat ediyor şimdi beni tembihliyor kimseyle öpüşme diyekaydirigubbakcemile3
Benim doktorum kendi söylüyor:uhm: Bakalım ne kadar olmuş oğlumuz diyo ölçüyo. Cihaz kendi veriyor rakamları zaten öyle 7 ile falan çarpmıyoruz da. Boyu kilosu yazıyor ekranda. Yalnız kilosu için +-%10 yanılma payı var diyor.
Günaydın canım hoşgeldinnopuyorumnanaktan
hoşbulduk kızlarr valla kendimi turşu gibi hissediyorum acayip yorgunluk var bayramda geliyo ne yapıcaz bilmem cumarteside günüm var artık bundan sonra misafirde kabul etmek çok zor olucak canlarımmm
bende dün bayram temizliği yaptım sağolsun kendi annem geldi herhalde o yardım etmese bugün işe bile gelemezdim acayip belim sırtım bacağım kolum heryerim ağrıyor yetmezmiş gibi 20lik dişim sanki yeni çıkıyor gibi dünden beri acıyor acısı kulağıma boğazıma vurdu ağrı değil ama çok fena bir acı
birde annemlerde muhabbet kuşum vardı hatta ben evlendikten sonra bırakıp gittin diye bana baya bir küsmüştü besleyenler bilir insanın sanki ailesinden biri oluyor kardeşim gibiydi dün ölmüş kardeşim söyledi zaten ağrılarım var bide ona üzüldüm oğluşumun da ağlayacağını bilmesem ağlayacağım çok üzgünüm bugün eve gitmek istiyorum mafoldumbenmafoldumben
bende dün bayram temizliği yaptım sağolsun kendi annem geldi herhalde o yardım etmese bugün işe bile gelemezdim acayip belim sırtım bacağım kolum heryerim ağrıyor yetmezmiş gibi 20lik dişim sanki yeni çıkıyor gibi dünden beri acıyor acısı kulağıma boğazıma vurdu ağrı değil ama çok fena bir acı
birde annemlerde muhabbet kuşum vardı hatta ben evlendikten sonra bırakıp gittin diye bana baya bir küsmüştü besleyenler bilir insanın sanki ailesinden biri oluyor kardeşim gibiydi dün ölmüş kardeşim söyledi zaten ağrılarım var bide ona üzüldüm oğluşumun da ağlayacağını bilmesem ağlayacağım çok üzgünüm bugün eve gitmek istiyorum mafoldumbenmafoldumben
kızlar profilime bebeğimin eşyalarını koydum :)
boşverin misafirleri, yormayın kendinizi. şimdi dinlenme zamanı.
nasılsın bakimmm???
günaydın kızlar nasılsınız bugün... geçmişe baktım maşallahı var herkesin Allah nazarlardan saklasın...
günaydın kızlar keyifler nasıl,