• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

hoşbulduk kızlarr valla kendimi turşu gibi hissediyorum acayip yorgunluk var bayramda geliyo ne yapıcaz bilmem cumarteside günüm var artık bundan sonra misafirde kabul etmek çok zor olucak canlarımmm

kızlar bende şu sıralar pek misafir çağıramıyorum eve zaten işte yoruluyorum birde evde yorulmak istemiyorum zaten doğumdan sonra bol bol misafir gelecek şimdi dinleneyim bari

akarahan+, aryaa+, bilgen82, fatos0808+, mydarling, selda58, srpp, tugba64+, Voles+, zeh+, ZEYNEP6672 ve tm göbüşlüler: günaydınlar.

kızlar bende şu sıralar pek misafir çağıramıyorum eve zaten işte yoruluyorum birde evde yorulmak istemiyorum zaten doğumdan sonra bol bol misafir gelecek şimdi dinleneyim bari

Valla haklısın Aytencim. İsteyen doğumdan sonra gelsin artık. Bir Pazar günüm var zaten onda da nereye yetişeceğimi şaşırıyorum. Doğumdan sonra kim isterse buyursun gelsin.

akarahan+, aryaa+, bilgen82, fatos0808+, mydarling, selda58, srpp, tugba64+, Voles+, zeh+, ZEYNEP6672 ve tm göbüşlüler: günaydınlar.

Günaydın canımopuyorumnanaktan

bende dün bayram temizliği yaptım sağolsun kendi annem geldi herhalde o yardım etmese bugün işe bile gelemezdim acayip belim sırtım bacağım kolum heryerim ağrıyor yetmezmiş gibi 20lik dişim sanki yeni çıkıyor gibi dünden beri acıyor acısı kulağıma boğazıma vurdu ağrı değil ama çok fena bir acı
birde annemlerde muhabbet kuşum vardı hatta ben evlendikten sonra bırakıp gittin diye bana baya bir küsmüştü besleyenler bilir insanın sanki ailesinden biri oluyor kardeşim gibiydi dün ölmüş kardeşim söyledi zaten ağrılarım var bide ona üzüldüm oğluşumun da ağlayacağını bilmesem ağlayacağım çok üzgünüm bugün eve gitmek istiyorum mafoldumbenmafoldumben

haklısın canım doğumdan sonra glen gidende çok olucak

hoşgeldin günaydın canımmm

günaydın tatlım hoşgeldin düğün nasıl geçti umarım eğlenmişsindir yol seni yormuştur kesin
bu arada resimdeki sensin galiba maşallah bebişine de sanada çok tatlısınız:nazar::nazar:

günaydın canım kardeşin evlenmiş allah mesut etsin bir ömür boyu

sağol güzelim, darısı tüm bekarlara olsun. sayılır ama kardeşim değil evlenen, üniversiteden en yakın arkadaşım.

Valla haklısın Aytencim. İsteyen doğumdan sonra gelsin artık. Bir Pazar günüm var zaten onda da nereye yetişeceğimi şaşırıyorum. Doğumdan sonra kim isterse buyursun gelsin.

boşverin misafirleri, yormayın kendinizi. şimdi dinlenme zamanı.
nasılsın bakimmm???

günaydın kızlar nasılsınız bugün... geçmişe baktım maşallahı var herkesin Allah nazarlardan saklasın...

tuğbacım seni çok iyi anlayabiliyorum benimde annemlerdeyken muhabbet kuşum vardı yaklaşık 7-8 sene oldu hala bizimle... evlenince bende onu annemde bırakmak zorunda kaldım... sonuçta bütün gün evde yanlız kalıcaktı... ay ona bişey olsa bende çok üzülürüm... daha öncesinde 2 tane ölmüştü ama onlara bu kadar bağlanmamıştım hem yaşım ufaktı hemde bunun kadar uzun süre kalmamışlardı bizimle... şimdi bu kızım konuşuyo bizimlede... insan gibi... insanın ailesinden oluyo gerçekten... Allah sabır versin canım...

günaydın canım kardeşin evlenmiş allah mesut etsin bir ömür boyu

sağol güzelim, darısı tüm bekarlara olsun. sayılır ama kardeşim değil evlenen, üniversiteden en yakın arkadaşım.

nasılsın bakimmm???

günaydın kızlar keyifler nasıl,

Esma oğlunun cicilerini güle güle kullanın canım.

Fazla kalabalık ortama girmemek lazım canım. Eşim doktoru duydu dediğin gibi sor sen de doktora. Eşim benden çok dikkat ediyor şimdi beni tembihliyor kimseyle öpüşme diyekaydirigubbakcemile3

Benim doktorum kendi söylüyor:uhm: Bakalım ne kadar olmuş oğlumuz diyo ölçüyo. Cihaz kendi veriyor rakamları zaten öyle 7 ile falan çarpmıyoruz da. Boyu kilosu yazıyor ekranda. Yalnız kilosu için +-%10 yanılma payı var diyor.

Günaydın canım hoşgeldinnopuyorumnanaktan

cnm seninde özel sanırım özelde sölüo drlar ama devlette tenezzül etmiolar.bende özele gidiyorum sölüyor.

hoşbulduk kızlarr valla kendimi turşu gibi hissediyorum acayip yorgunluk var bayramda geliyo ne yapıcaz bilmem cumarteside günüm var artık bundan sonra misafirde kabul etmek çok zor olucak canlarımmm

cnm sen ceket aldınmı?bana ceketler olmuo napıcaksınız bu ceket işini.?önerebileceeğiniz bir mağazavarmı?

günaydın cnm.
bende dün bayram temizliği yaptım sağolsun kendi annem geldi herhalde o yardım etmese bugün işe bile gelemezdim acayip belim sırtım bacağım kolum heryerim ağrıyor yetmezmiş gibi 20lik dişim sanki yeni çıkıyor gibi dünden beri acıyor acısı kulağıma boğazıma vurdu ağrı değil ama çok fena bir acı
birde annemlerde muhabbet kuşum vardı hatta ben evlendikten sonra bırakıp gittin diye bana baya bir küsmüştü besleyenler bilir insanın sanki ailesinden biri oluyor kardeşim gibiydi dün ölmüş kardeşim söyledi zaten ağrılarım var bide ona üzüldüm oğluşumun da ağlayacağını bilmesem ağlayacağım çok üzgünüm bugün eve gitmek istiyorum mafoldumbenmafoldumben

nie kendini o kadar yoruosun tatlım ya ne güzel annen kardeşin yapmışlar işte.bu aylarda sakarlıkta fazlalaşıyormuş sizleri bilmiyorum ama ben cidden acayip sakarlaştım.ev kazalarına dikkat etmek lazım fazla işlenmemek lazım.bu arada kuşuna üzüldüm cnm.:teselli:

arya canım hamile için kaşe gibi ceket vardı az uzun sorucaktım bi bayan normal bi elbise sordum hamile elbisesi 89 dedi ceket nekadardır artık düşün dedim çıktım şurda kaç ay giyicez zaten son evde olucaz gerek yok ben eskileri giyicem şalla kapatıcam önümü napayım

Evet canım insan bağlanıyor üzülüyor ama çok üzülme. Benim de ölünce bir daha cesaret edip alamadım.

kızlar profilime bebeğimin eşyalarını koydum :)

İyi günlerde giysin oğlun canım çok güzeller.

nasılsın bakimmm???

Ha valla biz daha önemliyiz şimdi. Biz iyiyiz canım oğlumla çalışıyoruz. Siz nasılsınız bakalım?

günaydın kızlar nasılsınız bugün... geçmişe baktım maşallahı var herkesin Allah nazarlardan saklasın...

Günaydın hoşgeldin. Biz iyiyiz siz nasılsınızz bakalım?

günaydın kızlar keyifler nasıl,

Back