• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

TUGBACIM, muhabbet kuşun için çok üzüldüm: bende de vardı bekarken. alışınca zor oluyor bi şekilde ayrılmak.
düğün güzeldi ama ben bittim. haftasonundan bu yana daha bugün iyi hissediyorum kendimi.
evet resimdeki kızımla benim: ama gittikçe şişiyoz kız, ne tatlılığı :kedi:

SERAPCIM, hoşbulduk güzelim. umarım herşey yolundadır.
ESMA, bebişinin cicileri süper. özellikle gemili alt değiştirmene bayıldım. ben de onun ineklisini beğenmiştim. malum beni çağrıştıracak yakında :roflol:
VOLES, günaydın canım. bu arada bebişinin arabası hayırlı olsun. güle güle iyi günlerde kullanın.

kızlar sitede yine sorun mu varrrr????

akarahan+, aryaa+, bilgen82, fatos0808+, mydarling, selda58, srpp, tugba64+, Voles+, zeh+, ZEYNEP6672 ve tm göbüşlüler: günaydınlar.
günaydın canım hoş geldin
bende dün bayram temizliği yaptım sağolsun kendi annem geldi herhalde o yardım etmese bugün işe bile gelemezdim acayip belim sırtım bacağım kolum heryerim ağrıyor yetmezmiş gibi 20lik dişim sanki yeni çıkıyor gibi dünden beri acıyor acısı kulağıma boğazıma vurdu ağrı değil ama çok fena bir acı
birde annemlerde muhabbet kuşum vardı hatta ben evlendikten sonra bırakıp gittin diye bana baya bir küsmüştü besleyenler bilir insanın sanki ailesinden biri oluyor kardeşim gibiydi dün ölmüş kardeşim söyledi zaten ağrılarım var bide ona üzüldüm oğluşumun da ağlayacağını bilmesem ağlayacağım çok üzgünüm bugün eve gitmek istiyorum mafoldumbenmafoldumben
canım güle güle kirlet ay bende muhabbet kuşu için çok ağladığımı bilirim insan alışıyo dediğin gibi canım
günaydın kızlar nasılsınız bugün... geçmişe baktım maşallahı var herkesin Allah nazarlardan saklasın...
günaydın esracım iyiz sen nasılsın
günaydın kızlar keyifler nasıl,

Esma oğlunun cicilerini güle güle kullanın canım.
günaydın canım nasılsın
günaydın canım şükür sen nasılsın
sağol inş.

güle güle giysin emir kaancık canım çok güzeller

arya canım hamile için kaşe gibi ceket vardı az uzun sorucaktım bi bayan normal bi elbise sordum hamile elbisesi 89 dedi ceket nekadardır artık düşün dedim çıktım şurda kaç ay giyicez zaten son evde olucaz gerek yok ben eskileri giyicem şalla kapatıcam önümü napayım

cnm bende aynı fikirdeyim ucuz bişiler bulursam alıcam sonra kalıcak.ama almakta zorundayım benimkiler hep 36 bedendi kasıo önünü kapatmasamda.doğum çantanızı hazırladınızmı?

haklısın canım doğumdan sonra glen gidende çok olucak

hoşgeldin günaydın canımmm

Evet canım insan bağlanıyor üzülüyor ama çok üzülme. Benim de ölünce bir daha cesaret edip alamadım.

İyi günlerde giysin oğlun canım çok güzeller.

Ha valla biz daha önemliyiz şimdi. Biz iyiyiz canım oğlumla çalışıyoruz. Siz nasılsınız bakalım?

Günaydın hoşgeldin. Biz iyiyiz siz nasılsınızz bakalım?

Günaydın canımopuyorumnanaktan

çok şükür, yuvarlanıp gidiyoruz canım. bu yuvarlanıp gitmek tam beni anlatıyor artık. :CüvCüv: :roflol:

cnm bende aynı fikirdeyim ucuz bişiler bulursam alıcam sonra kalıcak.ama almakta zorundayım benimkiler hep 36 bedendi kasıo önünü kapatmasamda.doğum çantanızı hazırladınızmı?

Ben bayramdan sonra hazırlayacağım canım. Benim gecelik ve pijamalarımı yıkadım ama kuzucuğumun cicilerini yıkamam lazım. Bayramdan sonra onları yıkayıp sarıp sarmalayıp saklayacağım işte.

çok şükür, yuvarlanıp gidiyoruz canım. bu yuvarlanıp gitmek tam beni anlatıyor artık. :CüvCüv: :roflol:

Evet hepimiz için çok uygunn:roflol::roflol:

Selda benden okey canım buluşmaya geliyorum Zeynep'te okey Esra sen ne yaptın ayarlıyabilecekmisin.

anlaştık hava durumuna bi baksak cumartesi hava nasıl olcak acaba.. esra kardeşiyle beraber gelecek galiba..
ay çok heyecanlandım.. sabırsızlanıyorum sizi görmek için

cnm seninde özel sanırım özelde sölüo drlar ama devlette tenezzül etmiolar.bende özele gidiyorum sölüyor.

Cnm sen ceket aldınmı?bana ceketler olmuo napıcaksınız bu ceket işini.?önerebileceeğiniz bir mağazavarmı?

Canım almadım ceket çünkü alsam şimdi sonra giyemiycem bi tane yağmurluk almıştım onla idare edicem montlarıda şallah falan kabatmak en mantıklısı eşim her gün söyleniyo inat ettin gel alalım diye dedim istemiyorum hamile şeyleri pahalı 119 uyduruktan montlar

günaydın cnm.

Nie kendini o kadar yoruosun tatlım ya ne güzel annen kardeşin yapmışlar işte.bu aylarda sakarlıkta fazlalaşıyormuş sizleri bilmiyorum ama ben cidden acayip sakarlaştım.ev kazalarına dikkat etmek lazım fazla işlenmemek lazım.bu arada kuşuna üzüldüm cnm.:teselli:

aynen canım hepsi ufacıcık olmuyo ama idare edicez artık yok hayatım bayram sonra hazırlıcaz bakalım eksikleri tamamlayıp

çok şükür, yuvarlanıp gidiyoruz canım. Bu yuvarlanıp gitmek tam beni anlatıyor artık. :cüvcüv: :roflol:

valla hep öle hülyacım penguen gidi yürücez yakında allahtan onlar çok sevimliler ben bayılıyorummm

kıızzz lar günaydın .........benim canım sıkıldı ya şeker 155 çıktı eee nolcak ben şeker hastasımıyım yani...........ya sağlık ocağındada cımbızla aldım ağızlarından lafı cumaya gidicem hastaneye ya bilgisi olan varmıı

bende bayramdan sonra bikaç eksiği tamamlıyım yıkayıp ütüleyip hazırlıcam canım

esma canım güle güle giysin oğluşun

tşkler canım sağol

kıızzz lar günaydın .........benim canım sıkıldı ya şeker 155 çıktı eee nolcak ben şeker hastasımıyım yani...........ya sağlık ocağındada cımbızla aldım ağızlarından lafı cumaya gidicem hastaneye ya bilgisi olan varmıı

günaydın canım iyiyiz çok şükür sen naslsın a.s.

Günaydın hoşgeldin. Biz iyiyiz siz nasılsınızz bakalım?

VOLES, günaydın canım. bu arada bebişinin arabası hayırlı olsun. güle güle iyi günlerde kullanın.

günaydın iyiyiz sen nasılsın esracımmm

günaydın esracım iyiz sen nasılsın

günaydın sağolun kızlar.. bizde çok iyiyiz demek isterdim ama walla sırt ağrısından ölüyorum... akşam o bebekli nevresim takımını almak için eşimle dışarı çıktık ama artık bana gezmek yaramıyo galiba... eve gelene kadar yolda ağlıycaktım nerdeyse... eve geldik yatıyorum kalkıyorum hiçbi yere yerleşemedim... yan uzandım sağolsun eşim biraz sırtımı ovdu öyle bi parça rahatladım.. alışverişlerin neden fazla geçe bırakılmadığını çok iyi anladım... bi tek geceliğim falan kaldı onada ben gitmem artık annemler çıkıp alsınlar bişey ne olursa kabulüm bu ağrıyı çekiceğime çuval bile giyerim.. park yatağı internetten alıcam zaten... başkada bi eksiğim kalmıyo...
hülyacım bu arada sağol canım... bakıp bakıp evde sürüyorum arabayı deli gibi...:)))

kızlar dün sezaryandan bi kez daha tırstım resmen .
bi kadın gördüm daha 35 yaşında.
sanırım 3 yıl önce sezaryanla doğum yapmış ve adeti doğumdan sonra tamamen kesilmiş
menepoza girmiş..çok üzüldüm kadına.pskolejisi acayip bozulmuş kadının
rabbim hepimizin yardımcısı olsun

anlaştık hava durumuna bi baksak cumartesi hava nasıl olcak acaba.. esra kardeşiyle beraber gelecek galiba..
ay çok heyecanlandım.. sabırsızlanıyorum sizi görmek için

SELDACIM NASILSIN CANIM NE İŞ BİZE PAS YOKMU HE BAK VALLA BİZDE GELİRİZ YOKSA BULUŞMAYA yerimseniben yerimseniben

Back