günaydın kızlar nasılsınız bugün... Geçmişe baktım maşallahı var herkesin allah nazarlardan saklasın...
günaydın canım hoş geldinakarahan+, aryaa+, bilgen82, fatos0808+, mydarling, selda58, srpp, tugba64+, Voles+, zeh+, ZEYNEP6672 ve tm göbüşlüler: günaydınlar.
canım güle güle kirlet ay bende muhabbet kuşu için çok ağladığımı bilirim insan alışıyo dediğin gibi canımbende dün bayram temizliği yaptım sağolsun kendi annem geldi herhalde o yardım etmese bugün işe bile gelemezdim acayip belim sırtım bacağım kolum heryerim ağrıyor yetmezmiş gibi 20lik dişim sanki yeni çıkıyor gibi dünden beri acıyor acısı kulağıma boğazıma vurdu ağrı değil ama çok fena bir acı
birde annemlerde muhabbet kuşum vardı hatta ben evlendikten sonra bırakıp gittin diye bana baya bir küsmüştü besleyenler bilir insanın sanki ailesinden biri oluyor kardeşim gibiydi dün ölmüş kardeşim söyledi zaten ağrılarım var bide ona üzüldüm oğluşumun da ağlayacağını bilmesem ağlayacağım çok üzgünüm bugün eve gitmek istiyorum mafoldumbenmafoldumben
günaydın esracım iyiz sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız bugün... geçmişe baktım maşallahı var herkesin Allah nazarlardan saklasın...
günaydın canım nasılsıngünaydın kızlar keyifler nasıl,
Esma oğlunun cicilerini güle güle kullanın canım.
günaydın canım şükür sen nasılsın
sağol inş.
arya canım hamile için kaşe gibi ceket vardı az uzun sorucaktım bi bayan normal bi elbise sordum hamile elbisesi 89 dedi ceket nekadardır artık düşün dedim çıktım şurda kaç ay giyicez zaten son evde olucaz gerek yok ben eskileri giyicem şalla kapatıcam önümü napayım
haklısın canım doğumdan sonra glen gidende çok olucak
hoşgeldin günaydın canımmm
Evet canım insan bağlanıyor üzülüyor ama çok üzülme. Benim de ölünce bir daha cesaret edip alamadım.
İyi günlerde giysin oğlun canım çok güzeller.
Ha valla biz daha önemliyiz şimdi. Biz iyiyiz canım oğlumla çalışıyoruz. Siz nasılsınız bakalım?
Günaydın hoşgeldin. Biz iyiyiz siz nasılsınızz bakalım?
Günaydın canımopuyorumnanaktan
cnm bende aynı fikirdeyim ucuz bişiler bulursam alıcam sonra kalıcak.ama almakta zorundayım benimkiler hep 36 bedendi kasıo önünü kapatmasamda.doğum çantanızı hazırladınızmı?
çok şükür, yuvarlanıp gidiyoruz canım. bu yuvarlanıp gitmek tam beni anlatıyor artık. :CüvCüv: :roflol:
cnm seninde özel sanırım özelde sölüo drlar ama devlette tenezzül etmiolar.bende özele gidiyorum sölüyor.
Cnm sen ceket aldınmı?bana ceketler olmuo napıcaksınız bu ceket işini.?önerebileceeğiniz bir mağazavarmı?
Canım almadım ceket çünkü alsam şimdi sonra giyemiycem bi tane yağmurluk almıştım onla idare edicem montlarıda şallah falan kabatmak en mantıklısı eşim her gün söyleniyo inat ettin gel alalım diye dedim istemiyorum hamile şeyleri pahalı 119 uyduruktan montlar
günaydın cnm.
Nie kendini o kadar yoruosun tatlım ya ne güzel annen kardeşin yapmışlar işte.bu aylarda sakarlıkta fazlalaşıyormuş sizleri bilmiyorum ama ben cidden acayip sakarlaştım.ev kazalarına dikkat etmek lazım fazla işlenmemek lazım.bu arada kuşuna üzüldüm cnm.:teselli:
cnm bende aynı fikirdeyim ucuz bişiler bulursam alıcam sonra kalıcak.ama almakta zorundayım benimkiler hep 36 bedendi kasıo önünü kapatmasamda.doğum çantanızı hazırladınızmı?
çok şükür, yuvarlanıp gidiyoruz canım. Bu yuvarlanıp gitmek tam beni anlatıyor artık. :cüvcüv: :roflol:
esma canım güle güle giysin oğluşun
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen naslsın a.s.
Günaydın hoşgeldin. Biz iyiyiz siz nasılsınızz bakalım?
VOLES, günaydın canım. bu arada bebişinin arabası hayırlı olsun. güle güle iyi günlerde kullanın.
günaydın iyiyiz sen nasılsın esracımmm
günaydın esracım iyiz sen nasılsın
anlaştık hava durumuna bi baksak cumartesi hava nasıl olcak acaba.. esra kardeşiyle beraber gelecek galiba..
ay çok heyecanlandım.. sabırsızlanıyorum sizi görmek için
kızlar ne güzel buluşuyosunuz ya
istanbulda olsan bende gelirdim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?