http://www.kraftbaby.com/productDet...how=details&imageId=6535&alter=001005#picture
kızlar bu da bizim park yatağımız..bunun bordo-kremlisi
KRAFT LÜX YÜRÜTEÇ-MAVİ - En ucuz fiyat 0 TL
bu da yürütecimiz.. bir de mama sandalyemiz var.
Bunları halamız göndermiş sağolsun, 2. el ama temiz kullanmış..
http://www.kraftbaby.com/productDet...how=details&imageId=6535&alter=001005#picture
:lepi: olmazmı ben varım mesela.153 çıktı canım.diyet yapıyorum 15 gündür.vee yarın dr kontrolüne gidicem tekrar.açlık tokluk yapıcaz dedi ama bakalım.
100 mg testide yapabilir.stres yaptım bende kendime.sebze ağırlıklı beslendim hep.8 kilo aldım her aya 1 kilo.bebişim alıyor benim kilom iyiymiş drum öyle söyledi ama bakalım yarın nasıl çıkacak sonucumuz.
senindemi yüksek çıktı şeker testin canım.
turunculu grılı olan cok guzelmıs :CüvCüv:iyi günlerde kullanın canım.hayırlı olsun yeni cicileriniz.
bende kraftın park yataklarına bakıyorum sanırım yakında alıcaz.
http://www.e-belis.com/pinfo.asp?pid=2976
ama rengine karar veremiyorum.
kızlar esmayı aradım öğlen şeker yüklemesi temiz çıkmış daha hastanedeymiş bugün gelemicek
kızlar asımı oldum. tetenoz asısının 2.dozunu oldum. 3.dozu 6 ay sonraymıs mayıs ayında bebegınle gelıceksın onuda asılıcaz dedı hemsıre kaydirigubbakcemile
kolumda hafıf bı agrı war su an bakalım bu gece nasıl gecıcek...
bu arada seker yuklemesını soran arkadasım benım 50 lıkte yuksektı 100lukte yuksektı. sımdı dıyete basladım bakalım dusurebılcezmı...
duygu bu arada doktorun soylemedımı sana asıyı???
kızlar asımı oldum. tetenoz asısının 2.dozunu oldum. 3.dozu 6 ay sonraymıs mayıs ayında bebegınle gelıceksın onuda asılıcaz dedı hemsıre kaydirigubbakcemile
kolumda hafıf bı agrı war su an bakalım bu gece nasıl gecıcek...
bu arada seker yuklemesını soran arkadasım benım 50 lıkte yuksektı 100lukte yuksektı. sımdı dıyete basladım bakalım dusurebılcezmı...
duygu bu arada doktorun soylemedımı sana asıyı???
Seçil hoşgeldin canım.Kızlar Cumartesi havuzluhana gidiyoruz kayınvalidemle:) önerilerinizi bekliyorum
2.doz çok acıtmıyo canım.buz kalıbı koy o çok iyi geliyo.olduğum gece ben rahat uyumuştum umarım sende rahat uyursun. çok geçmiş olsun.
evet canım ilk bakıldığında 80 di yüklemeden 1 saat sonra 158 çıktı ya.bende hiç sebze yemiyorum protein ağırlıklı yiyorum.doktor sebze ye derse de yiyememki bu yaşa kadar yemedim miğdem bulanıyor sebze türü şeyler ağzıma değince.doktorumun sekreterine sonucu bildirdim bakalım arayacakmı.verdiği diyette neler var canım
Seçil hoşgeldin canım.Kızlar Cumartesi havuzluhana gidiyoruz kayınvalidemle:) önerilerinizi bekliyorum
evet canım ilk bakıldığında 80 di yüklemeden 1 saat sonra 158 çıktı ya.bende hiç sebze yemiyorum protein ağırlıklı yiyorum.doktor sebze ye derse de yiyememki bu yaşa kadar yemedim miğdem bulanıyor sebze türü şeyler ağzıma değince.doktorumun sekreterine sonucu bildirdim bakalım arayacakmı.verdiği diyette neler var canım
turunculu grılı olan cok guzelmıs :CüvCüv:
benimde o hoşuma gitti.yeşil olanıda var ama soluk gibi sanki.
makarna,pilav,hamurişi yeme dedi sadece.ben zaten onları pek yemiyordum.onun haricinde bi liste vermedi canım.Allahtan ben sebze seviyorum.
turunculu grılı olan cok guzelmıs :CüvCüv:
benimde o hoşuma gitti.yeşil olanıda var ama soluk gibi sanki.
pembelısıde soluk gıbı geldı bana en ıyısı turunculu canım bana sorarsan canlı duruyor
gıt cıldır kız kaybet kendını aldıklarının resımlerını eklemeyıde unutma kaydirigubbakcemile2
canım hoşgeldin aramıza sendeni bursadansın nerlerdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?