2010 Şubat Anneleri

iyi günlerde kullanın canım.hayırlı olsun yeni cicileriniz.
bende kraftın park yataklarına bakıyorum sanırım yakında alıcaz.
http://www.e-belis.com/pinfo.asp?pid=2976
ama rengine karar veremiyorum.

kızlar esmayı aradım öğlen şeker yüklemesi temiz çıkmış daha hastanedeymiş bugün gelemicek

bulbul, HavvaEsen, mydarling, selda58, srpp, ssevinc81, sumifer, yaren_h

slm kızlar herkese merhaba.. bi tanecik oğlumun arkadaşlarını ve annelerini kocamaaaan öpüyoruz..

yarencim güle güle kullanın inşallah..

anladığım kadarıyla bilgen in doğum günü nice yıllara bilgencim..

(unuttuklarımız varsa kusurumuza bakmayın)

evet canım ilk bakıldığında 80 di yüklemeden 1 saat sonra 158 çıktı ya.bende hiç sebze yemiyorum protein ağırlıklı yiyorum.doktor sebze ye derse de yiyememki bu yaşa kadar yemedim miğdem bulanıyor sebze türü şeyler ağzıma değince.doktorumun sekreterine sonucu bildirdim bakalım arayacakmı.verdiği diyette neler var canım

Seçil hoşgeldin canım.Kızlar Cumartesi havuzluhana gidiyoruz kayınvalidemle:) önerilerinizi bekliyorum

YAREN yatağınız ve yürütecinizi güle güle kullanın Kraft ın en çok tercih edilen modelide buymuş duyduğum kadarı ile.

iyi günlerde kullanın canım.hayırlı olsun yeni cicileriniz.
bende kraftın park yataklarına bakıyorum sanırım yakında alıcaz.
http://www.e-belis.com/pinfo.asp?pid=2976
ama rengine karar veremiyorum.
turunculu grılı olan cok guzelmıs :CüvCüv:

kızlar esmayı aradım öğlen şeker yüklemesi temiz çıkmış daha hastanedeymiş bugün gelemicek

hadı bakalım gecmıs olsun esmaya oda atlattı cok sukur lülülülülülü

2.doz çok acıtmıyo canım.buz kalıbı koy o çok iyi geliyo.olduğum gece ben rahat uyumuştum umarım sende rahat uyursun. çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım bu dertte bitti artık

canım hoşgeldin aramıza sendeni bursadansın nerlerdennn

makarna,pilav,hamurişi yeme dedi sadece.ben zaten onları pek yemiyordum.onun haricinde bi liste vermedi canım.Allahtan ben sebze seviyorum.

turunculu grılı olan cok guzelmıs :CüvCüv:

benimde o hoşuma gitti.yeşil olanıda var ama soluk gibi sanki.

bulusmamı war kı bu hafta sonu benım haberım bıle yok cagıran eden olmayınca :sinifsinif:

gıt cıldır kız kaybet kendını aldıklarının resımlerını eklemeyıde unutma kaydirigubbakcemile2

Zeynep geçmiş olsun canım bi daha ki eziyet 6 ay sonra artık kızınla kol kola gidersiniz kaydirigubbakcemile

benim 1. de çok ağrıdı.2. de iğne olduğumu unuttum bi dünya iş yaptım Duru'nun eşyalarının geldiği gün :kedi: ama üstüne düşmedim ya hiç ağırmadı.umarım seninde öyle olur aşı oldum mu olmadım mı hissetmedim bile.

eee kaç kere söyledim size topiç bile açtım oralı olmadınız.. napım doğurmadan gidip bi göreyim..kaynanama söyledim gelirmisin benle diye gelirim dedi.. eğer gelirseniz ekerim onu:)

kızlar bu arada cok alakasız bısı sorucam sıze. konserve mısır kullanan warmı aranıza? ben salatalara koymak ıcın alıyorum ama cok cabuk bozuluyor. onları bıraz daha dayandırmanın yolu yokmu nasıl muhafaza edıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…