Seçil hoşgeldin canım.Kızlar Cumartesi havuzluhana gidiyoruz kayınvalidemle:) önerilerinizi bekliyorum
seldacım hoşbuldum canım.. öpüyorum çınarımızı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seçil hoşgeldin canım.Kızlar Cumartesi havuzluhana gidiyoruz kayınvalidemle:) önerilerinizi bekliyorum
slm tatlım naber? sen ne yaptın hayatım ya surattan kafaya bulaştırmışın balı... iyice yaymışın..:)))))
kıslar biz geldik drdan yine çok sıra bekledim ancak gelebildim yani
haberlerimiz iyi bebiş uyuyordu galiba bize pas vermedi bugün babamız gelmedi anneannemizle gittik ona naz yaptı galiba
suyumuz falan iyiymiş oğluşumda 1067 gr olmuş gelişimi iyi sağlıklı dedihihoyyyt
korkttuğum başıma geldi yine 1ayda 2kilo almışım dr amcadan fırçayı yedim ama ya yine herşeyi yasakladı çok kilo alıyorsun diyor bana onun haricinde çok şükür sorun yok elevitle kan ilacına devam 2.tetanoz aşınıda ol mutlaka ,doğumdan sonra 3tane daha aşı vurulacakmışım toplamda 5defa seni ömür boyu korur dedi rapor işinide sordum aralığın 18indede rapor alacağım şimdilik bizden haberler bu kadar
bulusmamı war kı bu hafta sonu benım haberım bıle yok cagıran eden olmayınca :sinifsinif:
eee kaç kere söyledim size topiç bile açtım oralı olmadınız.. napım doğurmadan gidip bi göreyim..kaynanama söyledim gelirmisin benle diye gelirim dedi.. eğer gelirseniz ekerim onu:)
Zeynep yok kız buluşam ayarlamadık.Selda Kayınvalide ile gitcem diyince bize sormadan kayınvalideyi ayarlamış diye bak ekti bizi dedim ayarlanan birşey yok.ama bana uyar hadi ayarlıyalım bu cumartesi çalışmıyorum ben sonra havalar soğuyacak arada bayram da var İstanbullular Bu cumartesi buluşmaya gelen varmııııııııııı?
ben diğer topiğe pek bakamıyorum kızlar kusura bakmayın burdan yazmış bulundum.
Kızlar doktorumla görüştüm, şeker testi sonucum normal çıkmış...
kıslar biz geldik drdan yine çok sıra bekledim ancak gelebildim yani
haberlerimiz iyi bebiş uyuyordu galiba bize pas vermedi bugün babamız gelmedi anneannemizle gittik ona naz yaptı galiba
suyumuz falan iyiymiş oğluşumda 1067 gr olmuş gelişimi iyi sağlıklı dedihihoyyyt
korkttuğum başıma geldi yine 1ayda 2kilo almışım dr amcadan fırçayı yedim ama ya yine herşeyi yasakladı çok kilo alıyorsun diyor bana onun haricinde çok şükür sorun yok elevitle kan ilacına devam 2.tetanoz aşınıda ol mutlaka ,doğumdan sonra 3tane daha aşı vurulacakmışım toplamda 5defa seni ömür boyu korur dedi rapor işinide sordum aralığın 18indede rapor alacağım şimdilik bizden haberler bu kadar
gozun aydın canım :1hug:
Saol Zeynepcim, sende hiç dert etme bebeğin sapasağlam dogacak inş.
ınsallah Allah ım hepımıze saglıklı bebekler verır zamanında dogarlar hıc uzmezler annelerını :CüvCüv:
kızlar bısı sorcam sızlere ben normalde yarım saatte bı wc deyım ama ara ara gun ıcınde bı an cok tuvaletım varmıs gıbı bısey hıssedıyorum sonra gecıyo. hanı boyle cok sıkısırsınızda ıdrar torbanızın uzerıne baskı yapıldıgında canınız acır ya aynen oyle 1-2 sanıye oluyo gecıyo. benım cadı kazı calısması falan mı yapıyor kı oralarda :bbo:
ınsallah Allah ım hepımıze saglıklı bebekler verır zamanında dogarlar hıc uzmezler annelerını :CüvCüv:
kızlar bısı sorcam sızlere ben normalde yarım saatte bı wc deyım ama ara ara gun ıcınde bı an cok tuvaletım varmıs gıbı bısey hıssedıyorum sonra gecıyo. hanı boyle cok sıkısırsınızda ıdrar torbanızın uzerıne baskı yapıldıgında canınız acır ya aynen oyle 1-2 sanıye oluyo gecıyo. benım cadı kazı calısması falan mı yapıyor kı oralarda :bbo:
mrb cnm, harfiyyen aynı güzelim yaa. idmandalar mı ne???
tugba64, gözün aydın canım. bebiş büyümüş maşallah. 2 kilo da normal yani, senin doktorda abartmış. sıkma canını.
fatima38, senin de gözün aydın. bunu da atlattın çok şükür. geriye kaldı, DOĞUM kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım çok sevindimmm
canım aynısı banada oluyo wc gidiyorum afedersin sonra gene gelmiş gibi olyo bide iğne gibi batıyooo
bı ben degılmısım yanı napıyolar bunlar anlamıyorum kı assagılara vurdugunda resmen tuvaletım varmıs gıbı hıssedıyorum sonra gecıyo durunca CADIARZU
anam ıdrar torbamızamı vuruyolar ne :roflol:
Merhaba. Bende Şubat da anne olucam Allah izin verirse. Gerçekten mucizevi bir duygu. Angelsounds, meleksesleri el dopleri aldım. Bebeğim kalp atışlarını dinledikce çok mutlu oluyorum ve bebeğimi her an yanımda hissediyorum. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Herkeze mutlu ve sağlıklı bir hamilelik dilerim.
anacım bıktım ben wc ye gitmekten. yatak serecem oraya haa. gidiyorum lavaboya, afedersiniz işim bitiyo, elimi yıkamaya başlıyorum: yine o hiss kafamçokkarıştı sonra çıkmadan bi daha gideyim bari diyorum, bekle bekle. ne gelen var ne giden. amaaan öyle işte.