türkkahvesi geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.
süt fişini hiç duymamıştım..:uhm:
ben lıght sut ıcıyorum mecburen lıght da verıyolarmı acaba kaydirigubbakcemile3
sağlık ocağına gidiyorsundur heralde değilmi canım.orada söylüyorlar.sen 29 haftalıksın aslında almış olman lazımdı.ben bu haftaiçi bigün gidicem 28 haftan dolunca gel demişlerdi çünkü.
bilmiyorumki canım.bende pınar'dan başka sütü pek sevmiyorum.acaba ne marka veriyolar oda önemli tabii.
kızlar show tv'yi açın hemen.kolay doğum için doğru nefes nasıl alınır'ı gösteriyorlar.
istanbulda olanlar boşuna heveslenmesi istanbul haricindeki sağlık ocaklarında var bu uygulama:)
istanbulda olsa nufüs patlaması yaşanır valla:)))
bu gece amma rüya görülmüş bende Selda'yı gördüm hayır olsun Havuz kaydırağından kayıyordu çok mutlu gözüküyordu yanında amcası varmış güya işten çıkıp gelmiş falan karman çorman birşeyler tamda hatırlamıyorum ama hayırlara gitsin inşallah.
AAaa şimdi gördüm şok oldum allah hayırlara çıkarsın.. Perşembe doktora gidiyoruz yine yoksa kötü bişey mi olacak kızlar içime korku düştü şimdi..
sağol canım bende beğendim:)hoşgeldin canım nasılsın profil resmin çok güzelmiş beğendim
abowwwww yatırmıs hatunu yere nefes aldırıyo verdırıyo bu arada o yerdekı abla hamılemı gercekten gobekmı ordakı bebekmı kaydirigubbakcemile2
doğurcak kadın nerdeyse bebiş var içinde kızzz :roflol:
slm kızlar nasılsınız bakalım mınıklerınız nasıl
benım oglan dun gece uyutmadı benı sabahı zor ettım valla
basasagı donmus oldugu ıcın sureklı hareket halınde ödum kouyo valla
sızlerde ne var ne yok bakalım
canım bebısın kız mı erkekmı? bıde tahmını dogum tarıhını ver ıstıyosan yapıyım sana cızelgesımdı bende onu farkettım benım cızelgem nereye gıtmıs cok guzel bı cızelgem vardı
nasıl yacaktım onu tekrar,,ona bakınıyodum cnm,
benımkı 28 haftalık cnm
Merhabaaa kızlar!! Benim de şekerim süper çıktı 114.Gizli şekerden tırsıyordum..Ama ilginci idrar testini sordum, sancınız var mı dediler.. yok dedim, belki karındaki gerilmeler, sızlama ile karışmıştır bilemiyourm ama yok dedim.. Biraz iltihap ve de kum dökme çıktı.. Hayatımda hiç kum dökmemiştim.. Bir sorun oluşturur mu acaba ne yapamam lazım? Zaten ben günde 3 litreye yakın su içiyordum ama bir zararı var mı bilmiyourm daha doktorla da görüşmedim...
Merhabaaa kızlar!! Benim de şekerim süper çıktı 114.Gizli şekerden tırsıyordum..Ama ilginci idrar testini sordum, sancınız var mı dediler.. yok dedim, belki karındaki gerilmeler, sızlama ile karışmıştır bilemiyourm ama yok dedim.. Biraz iltihap ve de kum dökme çıktı.. Hayatımda hiç kum dökmemiştim.. Bir sorun oluşturur mu acaba ne yapamam lazım? Zaten ben günde 3 litreye yakın su içiyordum ama bir zararı var mı bilmiyourm daha doktorla da görüşmedim...
fatoşcum bugün öğle yemeğinde konuşuluyordu. Adamın birinin tansiyonu çok yüksekmiş, troid bezinden kaynaklanıyormuş ve çörek otu ve pekmez ile düşürmüş..çörek otu özellikle, sen de bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?