2010 Şubat Anneleri

güle güle kullanın canım bundan bende de var çok memnunum

canım sen ben bıde papatyanın ıpegı war 3 ıpegımız olduuuu kaydirigubbakcemile2

ay maşallah sağlıklı sıhhatli doğsunlar vaktinde.. böyle diyorum diyorum ama nasıl beklicem bilmiyorum..

o minicik şeyler küçük insan oldular ne hayret verici bişey
artık bi cetvelden daha uzunlar benim 30 cm lik bi cetvelim vardı hep ordan bakardım boyunakaydirigubbakcemile3

ben o 28 30 cm içime nasıl sığıyor nasıl yer buluyor şaşıyorum ya Allahın işi..

ZEYNEPPP sen nasılsın arkadaşım yaa bende yarın şeker yüklemesi yaptırcam ama hiiiiç gidesim yoook yaptırmasam falan aklım öle diyo sence

çok güzel canım güle güle kullanın kullanışlı bişeye benziyo

hoşbulduk, evet canım babasıyla bakıcaz onun zevkine güveniyorum yoksa 2 saat çıkamayız mağazadan..

hayırlısı olsun canım güle güle kullansın bebişin

artık bi cetvelden daha uzunlar benim 30 cm lik bi cetvelim vardı hep ordan bakardım boyunakaydirigubbakcemile3

valla sorma canım benimde önümde cetvel var ona bakıyorum bende devamlı maşallah bebişlerimize

hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canımmm

heee öyle valla düşünüp sıkılmaya gerek yokvereliniortak

zeynepçim kaçak olmuşun sen yoktun...
ya bende giriyorum ama o kadar ağır açılıyoki sayfalar

kız haftasonu babanemı gormeye gıtmıstım dun geldım ama dun de azcık gırdım sıteye sonra sıte gıttı gene :sinifsinif:

sımdı metre bulup onla bakmak lazım kaydirigubbakcemile3

hadı bakalım gıt ıyı haberlerle gel tubıs ınsallah Şeniz

bende ogleden sonra aşımı olmaya gıdıcem tetenoz.
artık hastalıgım tamamen gectı asının gununun uzerınden de 10 gun gectı bı zahmet olıyım dımı delikafadulden

ZEYNEPPP sen nasılsın arkadaşım yaa bende yarın şeker yüklemesi yaptırcam ama hiiiiç gidesim yoook yaptırmasam falan aklım öle diyo sence

ıyı walla nolsun ya dıyetle bogusuyorum ıste :gitme:
gıt yaptır mutlaka seker hamılelıkte bebege zararlı erken dogum rıskı bıle yaratıyor ben ıyıkı yaptırmısım en azından sımdı kontrol altına alıyoruz. ya bılmeseydım haberım olmasaydı :sinifsinif:
ferah tut ıcını ıyı sonuclar alırsın ıns korkunun ecele faydası yokkı :ecrin_bebek:

yazık kız iki büklüm duruyolar karnımızda :CüvCüv:

iyiki açmışsın bu topiği canım.çok güzel arkadaşlıklar edindik sayende.inşallah doğumdan sonrada hep birlikte ilerliycez bu yolda :asigim:

merhaba cici annişleeerrrr
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız

maşallah kızına canım. hay Allah nerden çıktı şimdi erken doğum sıkıntısı aman dikkat et kendine bol bol dinlen canım.

hayırlı olsun canım kardeşinin düğünü aman dikkat etseydin kendine yormasaydın ama çok güzel bi telaş yaşamışsındır eminimki.bizde özledik kız seni.

güneydın kızlar
doktor kan testi verdi acayip üşeniyorum dışarı çıkmaya hava çok soğuk
yaptırmasam mı acaba ???

üşenme tatlım bu işler üşenmeye gelmez.meleğin için herşey.sıkı sıkı giyin git bakalım.

yarın kuzenımı sezeryana alıcaklar sabahtan bende gıdıcem hastaneye onun kadar heyecanlıyım walla nası bısı gelıcek cıkıcak ortaya merak edıyorum kaydirigubbakcemile2

Ay maşallah Ne çabuk büyüyorlar artık insan inanamıyor.

Tubiş senin de güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

yazık kız iki büklüm duruyolar karnımızda :CüvCüv:

Yazık olur mu onlar çok mutlu ve rahatmış orada dünyanın en güvenli yeriopuyorumnanaktan Hem ekmek elden su göldenkaydirigubbakcemile3

kızlar gunaydın bugun benım doğum gunum yaslandık bı yas daha valla

Ailenle meleğine nice senelere canım.a.s.

yarın kuzenımı sezeryana alıcaklar sabahtan bende gıdıcem hastaneye onun kadar heyecanlıyım walla nası bısı gelıcek cıkıcak ortaya merak edıyorum kaydirigubbakcemile2

ay hadi bakalım canım bizede gözlemlerini aktarırsın Allah kurtarsın e yiğenin kaç haftalık hamileydi günleri doldumu canım sezaryana giriyo

nice mutlu yıllara canım ailen ve bebişinle :1hug:

gözün aydın zeynepçim gelince bize de anlat ya bebek nasıl, nasıl oluyor neler yapılıyor.. sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün

kızlar bende 30. haftamdayım bakalım hangi misafir önce gelicek :))))
Zehcim seninle aynıyız ama benm sezeryan olacak önce gelecek yani kuzum.Size bişey söledimi dogum hakkında ?
merhaba cici annişleeerrrr
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız

Oy oyy maşallah kızına kocaman olmus kıs :) Ahh benm sıpamda okadar olmustur heralde bayramda kontrolüm allah nasip ederse .

Ayyy deme kız öyle varis falan kafayı yiyecegim .Ben bütün gün oturuyorum pc basında mecburum işim bu .Sabah 8 gece 12 senağlamasenağlamasenağlama Bu varis çorabını bi araştırayım bakim nekadar mıs nerelerde varmış ?
shine teyzesi iyiz şükür sen nasılsın? bebiş nasıl?

Saol canm herzamanki gibi işte calışıyoruz.Ayy dogsada su melegim kurtulsam ya calışmaktan.Hep bebeğimle vakit geçirsem onunla ilgilensem .Ayyy ya düşünmesi bile muhteşem.

Amin canm. :)
Allah iyilik versin canım, ben çok geç yatıyorum sabahta kalkmam zor oluyor. İyiyim ama çok şükür, oglumda karnımı yamultmakla meşgul:))

Benmde yamultuyor sıpam bazen öyle egri bügrü duruyor ki göbegim tuhaf oluyor :)

İyiyim canm calışmaya devam .Ara ara bakıyorum sayfya yazdıklarınızı takip etmeye calısıyorum :)

Kız plaj nie yaptırmıcaksın git yaptır cok pahalı bişey değil git yaptır bişey kaybetmezssin . Hem alllah korusun bi risk falan varsa diyete falan baslarsın Bence git canm.Bu ara da inşallah hayırlı haberler alırsın.
oh oh yaklaştılar inanki kaydirigubbakcemile2
benimde şubatın 3 veya2 si diyolardı 30 ocak diyor doktorumuz artık ama tabi kısmet

Zehh kız olacakmıs seninki kızlar pek beklemez derler .Erkek bebek 9 ay 10 gün derler ama kızlar 9 .aya girdiğin andan itibaren doguma hazırlıklı ol derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…