Anasayfa - Channels - Tefal Türkiye -
kızlar dün meyve sıkacağı aldık,şimdilik kendimiz için, ama oğluşuma da 6.aydan sonra bol bol meyve suyu içirebileceğim. Düşünen varsa, 160 liraya aldık ve dün kullandık, çok memnun kaldık.hem katı meyve sıkacağı, hem de narenciye..
canım sen ben bıde papatyanın ıpegı war 3 ıpegımız olduuuu kaydirigubbakcemile2
o minicik şeyler küçük insan oldular ne hayret verici bişey
artık bi cetvelden daha uzunlar benim 30 cm lik bi cetvelim vardı hep ordan bakardım boyunakaydirigubbakcemile3
Anasayfa - Channels - Tefal Türkiye -
kızlar dün meyve sıkacağı aldık,şimdilik kendimiz için, ama oğluşuma da 6.aydan sonra bol bol meyve suyu içirebileceğim. Düşünen varsa, 160 liraya aldık ve dün kullandık, çok memnun kaldık.hem katı meyve sıkacağı, hem de narenciye..
kızlar gunaydınn dun sıtede sorun wardı gıremedım bı turlu aksam uzerı...
canım sen ben bıde papatyanın ıpegı war 3 ıpegımız olduuuu kaydirigubbakcemile2
ben ablamdan buyuk bı mont aldım onda warmıs 2 tane bırını bana verdı walla :hulya:
ooo iyi o zaman almaya hiç gerek yok eşim hergün alalım diyo dedim gerek yok yazık günah
oyyy masallah suna bak sen kocaman olmus lülülülülülü
sen olmasan napardık anacım kım bıze topıkler acardı kalırdık ortada opuyorumnanaktan
hoşbulduk, evet canım babasıyla bakıcaz onun zevkine güveniyorum yoksa 2 saat çıkamayız mağazadan..
o minicik şeyler küçük insan oldular ne hayret verici bişey
artık bi cetvelden daha uzunlar benim 30 cm lik bi cetvelim vardı hep ordan bakardım boyunakaydirigubbakcemile3
herkese günaydın hepinizi ve tatlı bebişlerinizi kocaman öptk oğluşumlaŞeniz
işyerinde zaten yeni alınan elemana iş öğretcem diye siteye doğru dürüst bakamadım akşamdan beride siteye giremedimklava:çatladım geçmişe bakamıyorum zaten siteye zor girdim umarım herkesin keyfi yerindedir
bizde birazdan çıkıcaz 12de dr randevumuz var işede gitmeyeceğiz gelince siteye girebilirsem inş. güzel haberleri sizede verebilirim ay kalbim yerinden çıkacak nasıl bir duygu böyle bu :asigim::asigim:
ay aman canım ya 2 ay daha dursunda içerde ondan sonra gelebilir... sıkıldı çocuklar içerde kaç aydır kapalı yerde duruyolar onlarda haklı...
amin canım amin inşallah... ay sağlıklı olsunlarda walla kime benzerse benzesin... ben 1 kez gördüm rüyamda ondada emziriyodum meleğimi... hayırlısıyla gelsinler inşallah... aramızda 1 gün var yaren... bakalım kim önce doğurucak..:))
canım bi peçete falan kapasan ağzına ya... kimyasal bi koku sonuçta bence fazla koklama.... sonuçta bebeğinede gidiyo aynı koku...
öyle canım içerde kalıcak halleri yok ya... insanlar ne şartlarda doğuruyolar.. biz hastanede dr.umuzun yanında emin ellerde olucaz.. ters bi durum olduğunda müdahale etme şansları var... Allahın izniyle sağlıklı olsunlarda doğum işin teferruatı bence...
zeynepçim kaçak olmuşun sen yoktun...
ya bende giriyorum ama o kadar ağır açılıyoki sayfalar
sımdı metre bulup onla bakmak lazım kaydirigubbakcemile3o minicik şeyler küçük insan oldular ne hayret verici bişey
herkese günaydın hepinizi ve tatlı bebişlerinizi kocaman öptk oğluşumlaŞeniz
işyerinde zaten yeni alınan elemana iş öğretcem diye siteye doğru dürüst bakamadım akşamdan beride siteye giremedimklava:çatladım geçmişe bakamıyorum zaten siteye zor girdim umarım herkesin keyfi yerindedir
bizde birazdan çıkıcaz 12de dr randevumuz var işede gitmeyeceğiz gelince siteye girebilirsem inş. güzel haberleri sizede verebilirim ay kalbim yerinden çıkacak nasıl bir duygu böyle bu :asigim::asigim:
ZEYNEPPP sen nasılsın arkadaşım yaa bende yarın şeker yüklemesi yaptırcam ama hiiiiç gidesim yoook yaptırmasam falan aklım öle diyo sence
güle güle kullanın canım bundan bende de var çok memnunum
ay maşallah sağlıklı sıhhatli doğsunlar vaktinde.. böyle diyorum diyorum ama nasıl beklicem bilmiyorum..
ben o 28 30 cm içime nasıl sığıyor nasıl yer buluyor şaşıyorum ya Allahın işi..
hihoyyyt selam güzel hamişlerr maşallahh doğumlara az kalmış..Zaman ne kadar çabuk geçiyor dimii..Daha yenihamiş haberini almıştınızz..Bu topiki :)açalı aylar olmuşş ..Hepiniz sağlıcakla bebekleriniz kucağınıza alırsınız inşallahh .Allaha emanet olun
merhaba cici annişleeerrrr
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız
günaydın kızlarr... Hafta sonu Hatay'da düğündeydim. bir bekar bacım daha evlendi: o da artık bizden kaydirigubbakcemile öyle yorulmuşum ki dün hiç kalkamadım yataktan.
umarım herkeste herşey yolundadır. geçmişi tam okuyamadım ama bikaç arkadaşın sıkıntısı varmış: çok geçmiş olsun.
fatoşcum tansiyonun biraz daha iyi galiba. daha iyi olur inş.
şekeri yüksek çıkan arkadaşlar: sıkmayın canınızı. diyete devam. sonuçta bebişlere bi zararı yok. allaha emanetiniz.
ayyyyyyy ne çok özlemişim sizleri. opuyorumnanaktan
güneydın kızlar
doktor kan testi verdi acayip üşeniyorum dışarı çıkmaya hava çok soğuk
yaptırmasam mı acaba ???
kızlar gunaydın bugun benım doğum gunum yaslandık bı yas daha valla
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum
gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız
yazık kız iki büklüm duruyolar karnımızda :CüvCüv:
yarın kuzenımı sezeryana alıcaklar sabahtan bende gıdıcem hastaneye onun kadar heyecanlıyım walla nası bısı gelıcek cıkıcak ortaya merak edıyorum kaydirigubbakcemile2
yarın kuzenımı sezeryana alıcaklar sabahtan bende gıdıcem hastaneye onun kadar heyecanlıyım walla nası bısı gelıcek cıkıcak ortaya merak edıyorum kaydirigubbakcemile2
Zehcim seninle aynıyız ama benm sezeryan olacak önce gelecek yani kuzum.Size bişey söledimi dogum hakkında ?kızlar bende 30. haftamdayım bakalım hangi misafir önce gelicek :))))
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız
havvacım, yorgunluk dışında iyiyim canım, sağol.
volescim, gelinin peşinde dolanacam diye dökemedim kurtlarımı. o oynarken de ayaklarımı uzatıp oturdum mecburen: olsun. kuzucum çok eğlendi bu arada, her zamankinden daha harekeketliydi ve sürekli döndü.
hala yorgunluğu atamadım. bel ağrısından geberiyorum valla. biraz uzanayım, gelirim yine.
bu arada, sürekli oturmak yada ayakta durmak varislere neden oluyormuş. özellikle çalışan arkadaşlar doktorlar varis çorabını öneriyor. bilginiz olsun istedim.
shine teyzesi iyiz şükür sen nasılsın? bebiş nasıl?
evet yaa güzeldi valla. ama üniversiteden arkadaşım evlenen. kardeşim sayılır, o yüzden bacım dedim:)) kaydirigubbakcemile3 allah isteyen tüm bekarlara nasib etsin.
iyi olduğuna sevindim canım. bu arada fotoğrafta çok şirin çıkmışsın ama oğluşun çok yoruyor galiba, gözlerinden okunuyor
Allah iyilik versin canım, ben çok geç yatıyorum sabahta kalkmam zor oluyor. İyiyim ama çok şükür, oglumda karnımı yamultmakla meşgul:))
Günaydın canım. İyiyim sen nasılsın?
Sağol canım sen nasılsın?
Yok canım ya bana vermiyo?Ben bir hamileliğin başında istedi,ikili, üçlü o kadar.
Günaydın Fatoşçum nasılsın
ZEYNEPPP sen nasılsın arkadaşım yaa bende yarın şeker yüklemesi yaptırcam ama hiiiiç gidesim yoook yaptırmasam falan aklım öle diyo sence
oh oh yaklaştılar inanki kaydirigubbakcemile2
benimde şubatın 3 veya2 si diyolardı 30 ocak diyor doktorumuz artık ama tabi kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?