ay kızlar ben çok merak ediyorum bakalım doğum anımız nasıl olucak diye sancılar başlayınca falan çok panik yaparmıyız acaba
walla ben 3,5 atıcam onu biliyorum eşimde artık 5,5 atar garanti.... :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kızlar ben çok merak ediyorum bakalım doğum anımız nasıl olucak diye sancılar başlayınca falan çok panik yaparmıyız acaba
günaydın kızzlarrr herkese muttluu bir gün diliyorum...
ayy biz 28. haftamıza girdik günler ne kadar çabuk geçiyo demi... :CüvCüv:
walla ben 3,5 atıcam onu biliyorum eşimde artık 5,5 atar garanti.... :roflol:
aynen canım bende yarın 30. haftama başlıyorum... artık 3 lü rakamlara ulaştım çok şükür.... :dance: :dance: :dance:
evet ya esracım sen nasipse ilk doğum yapacaklardan olucaksın demi abla olcaksınız siz yerim ben o ablayı yaa RABBİM sağlık versin kuzularımıza
ben şimdiden yusuf yusuf modundayım dün gece korkudan uyuyamadım hatta düşünmeyeyim diyorum aklım gene takılıyo:1no2:
valla bende çok korkuyorum kızlar ne yapcaz bakalım gece falan olursa sancılarımız o daha bi kötü olur herhalde bide doğumhaneye girerken tırsarım herhalde
canım 29.haftaya başlamıyomusun sen 28+5 yazıyo sende
hihoyyyt selam güzel hamişlerr maşallahh doğumlara az kalmış..Zaman ne kadar çabuk geçiyor dimii..Daha yenihamiş haberini almıştınızz..Bu topiki :)açalı aylar olmuşş ..Hepiniz sağlıcakla bebekleriniz kucağınıza alırsınız inşallahh .Allaha emanet olun
merhaba cici annişleeerrrr
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız
canım 28+6 yım ben bugün yani yarın 29. haftam dolup 30. haftaya başlıyorum... cetvelim henüz değişmemiş belli bi satten sonra değişiyo sanırım...
28+0 - 28+6 = 29 hafta demek
ya kayseri çok soğukk :sinifsinif:
selda bu gece rüyamda seni gördüm. telefonumda sadece kk'dakilen numaraları kayıtlıymış,rastgele arıyorum birini konuşmak için ve sen çıkıyorsun. diyorum beni tanımadın mı, yok tanıdım da biraz hatırlamaya çalışayım diyorsun ve susuyorsun. sonra ben baya bekliyorum beni hatırlamanı :) o sırada başka telefonla başkasına soruyorsun beni, ben de beklemekten sıkılıp kapatıyorum :)
hayırlara gitsin, neye yorumlanır ki bu rüya :)
gÜNAYDIN CANLAR..ÖPÜYORUZ HEPİNİZİİ..
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız
o zaman bende 29.haftama başlıyorum yani demi bizim aramız 1 hafta senle yani