• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

günaydın kızzlarrr herkese muttluu bir gün diliyorum...
ayy biz 28. haftamıza girdik günler ne kadar çabuk geçiyo demi... :CüvCüv:

aynen canım bende yarın 30. haftama başlıyorum... artık 3 lü rakamlara ulaştım çok şükür.... :dance: :dance: :dance:

evet ya esracım sen nasipse ilk doğum yapacaklardan olucaksın demi abla olcaksınız siz yerim ben o ablayı yaa RABBıM sağlık versin kuzularımıza:nazar:

walla ben 3,5 atıcam onu biliyorum eşimde artık 5,5 atar garanti.... :roflol:

valla bende çok korkuyorum kızlar ne yapcaz bakalım gece falan olursa sancılarımız o daha bi kötü olur herhalde bide doğumhaneye girerken tırsarım herhalde

aynen canım bende yarın 30. haftama başlıyorum... artık 3 lü rakamlara ulaştım çok şükür.... :dance: :dance: :dance:

canım 29.haftaya başlamıyomusun sen 28+5 yazıyo sende

evet ya esracım sen nasipse ilk doğum yapacaklardan olucaksın demi abla olcaksınız siz yerim ben o ablayı yaa RABBİM sağlık versin kuzularımıza:nazar:

kısmet canım belli olmaz aceleci olan bebek walla bekemez...:)))) ama hepsi vaktinde zamanında gelsin Allahın izniyle.. kısmet olursa evet abla olucak benim kızım 1-2 hatfa kadar...

ben şimdiden yusuf yusuf modundayım dün gece korkudan uyuyamadım hatta düşünmeyeyim diyorum aklım gene takılıyo:1no2:

aynen bende o moddayım ama herkes diyoki o an gelince olsun bitsin diye bakarsınız diyolar o sancılar gelince gözün görmez diyo

merhaba cici annişleeerrrr
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız

hihoyyyt selam güzel hamişlerr maşallahh doğumlara az kalmış..Zaman ne kadar çabuk geçiyor dimii..Daha yenihamiş haberini almıştınızz..Bu topiki :)açalı aylar olmuşş ..Hepiniz sağlıcakla bebekleriniz kucağınıza alırsınız inşallahh .Allaha emanet olun

valla bende çok korkuyorum kızlar ne yapcaz bakalım gece falan olursa sancılarımız o daha bi kötü olur herhalde bide doğumhaneye girerken tırsarım herhalde
canım 29.haftaya başlamıyomusun sen 28+5 yazıyo sende

canım 28+6 yım ben bugün yani yarın 29. haftam dolup 30. haftaya başlıyorum... cetvelim henüz değişmemiş belli bi satten sonra değişiyo sanırım...

28+0 - 28+6 = 29 hafta demek

hihoyyyt selam güzel hamişlerr maşallahh doğumlara az kalmış..Zaman ne kadar çabuk geçiyor dimii..Daha yenihamiş haberini almıştınızz..Bu topiki :)açalı aylar olmuşş ..Hepiniz sağlıcakla bebekleriniz kucağınıza alırsınız inşallahh .Allaha emanet olun

slm tatlım naber? sen ne yaptın hayatım ya surattan kafaya bulaştırmışın balı... iyice yaymışın..:)))))

biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız

maşallah maşallah canım gözün aydın kızında büyümüş ne güzel,iyiyiz bizde aynen devam gün sayıyoruzz

canım 28+6 yım ben bugün yani yarın 29. haftam dolup 30. haftaya başlıyorum... cetvelim henüz değişmemiş belli bi satten sonra değişiyo sanırım...

28+0 - 28+6 = 29 hafta demek

o zaman bende 29.haftama başlıyorum yani demi bizim aramız 1 hafta senle yani

ya kayseri çok soğukk :sinifsinif:

selda bu gece rüyamda seni gördüm. telefonumda sadece kk'dakilen numaraları kayıtlıymış,rastgele arıyorum birini konuşmak için ve sen çıkıyorsun. diyorum beni tanımadın mı, yok tanıdım da biraz hatırlamaya çalışayım diyorsun ve susuyorsun. sonra ben baya bekliyorum beni hatırlamanı :) o sırada başka telefonla başkasına soruyorsun beni, ben de beklemekten sıkılıp kapatıyorum :)

hayırlara gitsin, neye yorumlanır ki bu rüya :)

bu gece amma rüya görülmüş bende Selda'yı gördüm hayır olsun Havuz kaydırağından kayıyordu çok mutlu gözüküyordu yanında amcası varmış güya işten çıkıp gelmiş falan karman çorman birşeyler tamda hatırlamıyorum ama hayırlara gitsin inşallah.

Esra arabanız hayırlı olsun canım güle güle kullansın Duru bebek.
Zeh maşallah bebeğine artık hızla buyüyorlar :nazar::nazar:

Subat gelsin artık bebeklerimiz kilolarını alsın doğsunlar kızımı istiyorum.sositososito

kızlar bende 30. haftamdayım bakalım hangi misafir önce gelicek :))))

maşallah canım maşallah kızına kocaman olmuş... erken doğumdan neden şüphelendiler canım ne oldu ki?

o zaman bende 29.haftama başlıyorum yani demi bizim aramız 1 hafta senle yani

evet canım sen şu an 29. haftanın ilk günündesin ve 29+0 da tam 29 u doldurup 30 a başlıycaksın... aramızda 6 gün var:))

vay be gramlardan kilolara geldilerkaydirigubbakcemile3:nazar:

günaydın kızlar bugün çok yorgun kalktım yataktan hiç de birşey yaptığım yok ama.. öğlen kızımın odasına perde seçmeye gidicem brilliant da cok güzel çiçekli kelebekli bir sürü model var aklınızda bulunsun
aman zehracım dursun daha ufaklık yerinde..

Back