2010 Şubat Anneleri

cnm benimde oluyor bazen öle kaydirigubbakcemile3 çok değişik güzel bir duygu.diğerlerinide izledim ama çatlak olan göbişleri gördüm herhalde ilkgebelik değil di mi onlar?ya şimdi eğer çatlak gözükmüyorsa doğumdan sonra birden görünür hale gelmez di mi olsa görürdük herhalde.fisfisfis benim bu konuda kafam karışık.benim şükür şimdi hiç yok ama doğurduktan sonra aniden mi çatlayıp sünücek karnımfisfisfis

oluşsaydı görürdük hayatım bende de yok çatlak hiç. kırmızı çizgiler halinde oluyor ilk başta, jeli her gün sürmeyi bıraktım. belki ilerde kaşıntılar başlarsa o zaman sürerim iyi gidiyoruz maşallah

kızlar ben bebeğime bişiler aldımda
kış die 3 tane 10 lu takım aldım
3 tane 5 li takım aldım
5 tane çıt çıtlı badiy aldım 3 ü uzun kollu çokmu olmuş sizce

ayyy fırlayıp çıkacak gibi bebiş valla..
nas hareket ediyo öleeeekafamçokkarıştı

sağol canım benim inşallah
inşallah düşük çıkar canım benim sonuçların
dua ediyorum canım zaten basşkada yapacak bişi yok
öle canım bencede ondan oluyo
maşallah canım gözün aydın
ii haberlerle gel canım
ah serabım ah keşke elimde olsa
benim ailmede kimsede yok çok şükür şeker
eşimin annesinde var ama oda bebekle benle alakası yoktur
canım onla ilgisi yokki benbim babamda kaçyıldır şeker hastası ama benim sonucum çok ii çıktı şeker ve tansiyon hamilelikte çıkarmış ırsı değil yani ki ben babama çok benzerim her yönüyle
evet hakkımızda herşeyin hayırrlısı canım
yok iileride dinliyom canım da olmuyo insan etkileniyo inan hiç kolay değil canım
çok teşekkür ederiz teyzesi.
Hepimiz iyi günlerde kullanalım cicilerimizi.

canım hepsi çok güzel ii günlerde kullan

daha 2 aydan fazla var sür bence cnm ben sadece dalinin bebe yağını kullanıyorum.ileride oluşmaz inşallah.göbek çok gerilio git gide.

sumifer çok güzel oğlunun cicileri güle güle giysin araya karışanlar olmuş ama olsun saklarsın sende bende çin takvimine baktım kız diye çıkıyordu bende pembe elbiseler alıcaktım ama içimden hep erkek geçtiği için beklemeye karar verdim yoksa benimde pembe tulumlarım olucaktı

kızlar ben bebeğime bişiler aldımda
kış die 3 tane 10 lu takım aldım
3 tane 5 li takım aldım
5 tane çıt çıtlı badiy aldım 3 ü uzun kollu çokmu olmuş sizce

yok canım çok olmamış güle güle giysin bebişin bundan sonra daha almazsın alsan bile biraz daha büyük alırsın

hoşgeldin canım seninde bebişinin odası çok güzel olmuş pembiş beyaz bayılırım valla bende bebişimin eşyalarını dizdim akşam çoğu pembiş ama çok güzel banane banane:))

slm güzel anneler !!!!!!!! nasılsınız? çokkkkkk sıkıcı bigün yaaaaaaaa.

hoşgeldin canım nasılsın bakalımmm evet bencede hiç sevmen hafta başlarını zatennn

daha 2 aydan fazla var sür bence cnm ben sadece dalinin bebe yağını kullanıyorum.ileride oluşmaz inşallah.göbek çok gerilio git gide.

ah kızlar o konuda çok dertliyim ben çok çatladım ilk aydan beri herşeyi denedim ama çok var benim göbişimde çok moral bozucu ama ne yapıyım oluyo işte

Aryaa ve fatoşcum teşekkür ederim a.s.

geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır. Kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın kızlar....

ah kızlar o konuda çok dertliyim ben çok çatladım ilk aydan beri herşeyi denedim ama çok var benim göbişimde çok moral bozucu ama ne yapıyım oluyo işte

sorma canım bende 3,5 ayımdan beri bebe yağı kullanıyorum ama genede çatlak oldu birazda insanın yapısıyla alakalıymış bende bir anda oldu ama yapcak bişey yok

sorma canım bende 3,5 ayımdan beri bebe yağı kullanıyorum ama genede çatlak oldu birazda insanın yapısıyla alakalıymış bende bir anda oldu ama yapcak bişey yok

bencede yapıyla alakalıdır kızlar aman sağlık olsun onunda çaresi çıkar yakında.kahve limon kürü die bişi vardı biryerde.Allah Daha büyük dert vermesin.sağlıkla doğumumuzu yapalımda.

iyiki beklemişsin benim gibi sabırsız davranmamışsın.kızıda veren Allah erkeğide.yeterki sağlıklı olsunlar.daha güzelleri senin oğluşunun olsun canım.

fatoşcum bu kadar stres yapma kendine bir tanıdığında kötü sonuçlandı diye sendede aynısının olması gerekmez.
senin oğlun seni çok seviyo sıkı sıkı tutunuyo annesine sen rahatla biraz gevze üzüldükçe tansiyonun alıp başını gidiyo.bebeğinle konuş dokun karnına rahatlayacaksın eminimki.

diyet yapan arkadaşlar bişey sorcam.

bu diyetleri doktorunuz kan değerlerinize göre mi verdi?yani biz de uygulayabilir miyiz?

bir de çalışırken nasıl yapıyorsunuz? hadi sabah,akşam ve ara öğünler tamam da öğle yemeği için nasıl yapıyorsunuz?

ben de toplamda 10 kilo aldım, bari şu son 2 ay daha fazla almayım diyorum, ama doymuyorum. yedikten sonra da rahatsız oluyorum.doktor diyete yönlendirmedi ama kendi kendime uygularsam, yapabilir miyim bilmiyorum, çok karışığım laelaelaelaelae

bencede yapıyla alakalıdır kızlar aman sağlık olsun onunda çaresi çıkar yakında.kahve limon kürü die bişi vardı biryerde.Allah Daha büyük dert vermesin.sağlıkla doğumumuzu yapalımda.

doğru canım hayırlısıyla doğum yapalımda sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza göbeğimde çatlak varmış umrumda olmaz anneliğin izi diyorum ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…