anladım canım
2. belki kız olursa artık
cnm benimde oluyor bazen öle kaydirigubbakcemile3 çok değişik güzel bir duygu.diğerlerinide izledim ama çatlak olan göbişleri gördüm herhalde ilkgebelik değil di mi onlar?ya şimdi eğer çatlak gözükmüyorsa doğumdan sonra birden görünür hale gelmez di mi olsa görürdük herhalde.fisfisfis benim bu konuda kafam karışık.benim şükür şimdi hiç yok ama doğurduktan sonra aniden mi çatlayıp sünücek karnımfisfisfis
ayyy fırlayıp çıkacak gibi bebiş valla..
nas hareket ediyo öleeeekafamçokkarıştı
sağol canım benim inşallahselamlar herkese...
Güzel bir hafta dilerim herkese....
Fatoşcum moralin bozuk biraz galiba, sakın üzme kendini herşey yolunda gidecek, zamanında sağlıkla gelecek yavrukuşun...
Ama ihtimale karşılık söylüyorum tansiyon problemi olan annelerin bebekleri erken doğsalar bile anne karnına strese ve sıkıntıya maruz kaldıkları için dış dünyaya adaptasyon konusunda daha güçlü oluyorlarmış, yani pek tıbbi bir açıklama olmadı ama ben ancak bu şekilde anlatabilirim sana.
Senin bebeğin 32. Haftada doğsa bile bizim bebeklerimizin 32 haftalık halinden daha güçlü olacak ve hayata, dış dünyaya alışmaya daha hazırlıklı olacak çünkü o senin karnındayken tansiyonunun yükselmesi ile zor şartlara alışık.anlatabildim umarım.
Bunları seni rahatlatmak için söylüyorum inşallah yanlış anlaşılmaz. Yoksa ben senin bebişinin vaktinde sağlıkla dünyaya geleceğine inanıyor ve bunun için dua ediyorum tatlım.
inşallah düşük çıkar canım benim sonuçlarınkızlar ben çarşamba günü tekrar dra gidicem.
50'lik şeker yüklememde 153 çıkmıştı sonucum :çok üzgünüm:
Diyet verdi dr ama sadece pilav,makarna,hamurişi yeme dedi. Zaten ben onları kısıyorum falza yemiyorumki.
Ama şeker yüklemem yapılmadan bir gün önce akşam 11de hem meyve hemde 2 dilim kekle süt içmiştim sabah acıkmayayım diye.
şimdi bu 2 gün benim için çok önemli tatlıyı kesinlikle yemiycem meyve bile yemiyim diyorum.kepek ekmeği ve sebze, süt,yoğurt ağırlıklı besleniyorum.
Bakalım 100'lük yapacak sanırım çarşamba günü.
Dua edin olurmu bizim için çok stres oldum yaa :sm_confused:
dua ediyorum canım zaten basşkada yapacak bişi yokkızlar maşallah topiğimiz dolmuş 20 kişiyiz
fatoşum sen tansiyonun için üzülme hep dua et benim kuzenimde yüksek tansiyonla doğum yaptı sezeryanla aldılar kızını maşallah şimdi çok sağlıklı 5 yaşına geldi stres yapma neolur kendine
öle canım bencede ondan oluyoserapcım günaydın diyet listeni paylaşman çok iyi olmuş teşekkür ederiz ayrıca park yatağa bayıldım ama fiyatı bi garip geldi hepsi böyle uygun mu acaba park yatakların..
Bizde oynuyoruz yaa çok zevkli sositososito
hamileleri üzen kimselere sesleniyorum: Getirtmeyin beni orayaaaaaaaaaaaaa
seldacım merhaba dularımız seninle ve tüm annelerle allah yardımcımız olsun
fatoşcum öyle düşünme gönlünü ferah tut birçeycik olmacak tabi ki.. Hayatında hiç doktora gitmeden sağlıklı doğum yapan kaç kişi var ühüüüü dolu.. Biz çok araştırıyoruzçok didikliyoruz ondan böyle oluyo..
maşallah canım gözün aydınmerhaba arkadaşlar, geçmişe henüz bakamadım, işlerim yogun bugün ama okumaya çalışıcam...
Cumartesi günü doktora gittim şeker yüklemem yapıldı ama sonucu henüz ögrenemdim benim testler çıkmadan doktor çıkmış telefon açıp sorucam. Oglum gayet iyiymiş 968 gr 36 cm olmuş bende 1,5 kilo almışım geçen aydan beri çok değil dedi.
ii haberlerle gel canımherkese günaydın maşallah herkesler burdaBaya bir işim var arada size de bakıcam umarım herkesin keyfi yerindedir ben yerimde duramıyorum yarım oğluşumla görüş günümüz yarın için işyerinden izin aldım rahat rahat oğluşumu görüp gelcem büyümüştür artık ekranlara sığmıyordur inş. Ay çok heyecanlıyım ve mutlu :dance::teytey:
ah serabım ah keşke elimde olsafatoşçum sen herşeye bu kadar üzülür sıkılırsan bu tansiyon nasıl düşecek. Sen daha önce de söylemiştin ne zaman birşeye üzülsem tansiyonum yükseliyor diye. Herkasin aynı olacak diye bir şey yok. Allahtan hakkımızda hayırlısını vermesi için dua edeceğiz elimizden gelen bu.
Serapçım aslında güzelmiş diyet listen ben de faydalanıcam. Ilk zaman az gibi gelebilir ama sonra alışırsın.
Fatima selam aynıyız seninle. Ben de cumartesi gittim oğlum 1008 gr 35 cm olmuş ben de 1.5 kilo almışımkaydirigubbakcemile5
canım onla ilgisi yokki benbim babamda kaçyıldır şeker hastası ama benim sonucum çok ii çıktı şeker ve tansiyon hamilelikte çıkarmış ırsı değil yani ki ben babama çok benzerim her yönüylebenim ailmede kimsede yok çok şükür şeker
eşimin annesinde var ama oda bebekle benle alakası yoktur
evet hakkımızda herşeyin hayırrlısı canımderinderen canım allahım senın ve bebegının yardımcısı olsun
serapcım sıkma canını yaa bebegın saglıklı olsunda gerısı boş tatlım
fatoşcum sende bole seyler dusunup uzme kendını hakkımzda hayırlısı neyse o olsun canım benım
yok iileride dinliyom canım da olmuyo insan etkileniyo inan hiç kolay değil canımtünaydın kızlar iyi haftalar hepinize.
Hafta sonu bizim ofis boyandı.cumartesi çalışıyorz diye 15.00 ten sonra başladılar.dünde çalışmışlar iş yerinde bizim çalıştığımız oda hariç arka odaları bitirmişler kapılarda yağlı boya ile boyanmış.sabah işe gittim oda ne kokudan ofise giremiyorum kendimi hemen balkona attım.nefes alamadım bi ara sonra baş ağrısı yaptı zaten burnum tıkalı agızdan nefes alıyorum miğdem de bulandı.ben bu kokuda çalışamam dedim aldım çantamı çıktım eve geldim. Evdende iş takibi yapabiliyorum evden çalışıyorum yani. Bizim kullandığımız sistem online evden azcık zor oluyor ama o kokuda katiyen kalamazdım bi ara bayılıcam sandım.hele yağlı boya kokusu daha kötü yarına azalmış olur umarım.
Hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla al kucağına.
Biz kızlarla buluşalım sen şu kacanı bizeim yanımıza yollasanaklava: klava: Iyi bi sopa yesinde aklı başına gelsin selda sende yolla kız hamile kadını üzmek nasıl oluyormuş biz bi gösterelim onlara.
şeker testin ne zaman esma.
serap ilk zamanlar zor olur ama boşver zamanla alışırsın azcık aç gezeceksin galiba.kızında alacağını alır beslenir merak etme aksi olsa dr diyet uygulamaz.
fatoş bu kadar evham a o tansiyonun ara ara düşmesi bile iyi sende hiç iyi birşey okuyup dinlemiyorsun hep kötüleri kendine örnek alıyorsun.bunları düşünme lütfen
çok teşekkür ederiz teyzesi.
Hepimiz iyi günlerde kullanalım cicilerimizi.
fatima gözün aydın canım oğlunu görmüşsün durumuda iyiymiş boyu uzamış kilo almış maşallah oğluna şeker sonuçlarında iyi çıkar inşallah canım
oluşsaydı görürdük hayatım bende de yok çatlak hiç. kırmızı çizgiler halinde oluyor ilk başta, jeli her gün sürmeyi bıraktım. belki ilerde kaşıntılar başlarsa o zaman sürerim iyi gidiyoruz maşallah
kızlar biz mamamızı yiyelim şimdilik kaçıyoruz öptük sizleri
Saol canım, evet ogluşumu gördüm iyi maşallah....
kızlar ben bebeğime bişiler aldımda
kış die 3 tane 10 lu takım aldım
3 tane 5 li takım aldım
5 tane çıt çıtlı badiy aldım 3 ü uzun kollu çokmu olmuş sizce
Tünaydın kızlar iyi haftalar hepinize.
hafta sonu bizim ofis boyandı.Cumartesi çalışıyorz diye 15.00 ten sonra başladılar.dünde çalışmışlar iş yerinde bizim çalıştığımız oda hariç arka odaları bitirmişler kapılarda yağlı boya ile boyanmış.sabah işe gittim oda ne kokudan ofise giremiyorum kendimi hemen balkona attım.nefes alamadım bi ara sonra baş ağrısı yaptı zaten burnum tıkalı agızdan nefes alıyorum miğdem de bulandı.ben bu kokuda çalışamam dedim aldım çantamı çıktım eve geldim. evdende iş takibi yapabiliyorum evden çalışıyorum yani. bizim kullandığımız sistem online evden azcık zor oluyor ama o kokuda katiyen kalamazdım bi ara bayılıcam sandım.hele yağlı boya kokusu daha kötü yarına azalmış olur umarım.
hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla al kucağına.
biz kızlarla buluşalım sen şu kacanı bizeim yanımıza yollasanaklava: klava: iyi bi sopa yesinde aklı başına gelsin Selda sende yolla kız hamile kadını üzmek nasıl oluyormuş biz bi gösterelim onlara.
şeker testin ne zaman Esma.
Serap ilk zamanlar zor olur ama boşver zamanla alışırsın azcık aç gezeceksin galiba.kızında alacağını alır beslenir merak etme aksi olsa dr diyet uygulamaz.
Fatoş bu kadar evham a o tansiyonun ara ara düşmesi bile iyi sende hiç iyi birşey okuyup dinlemiyorsun hep kötüleri kendine örnek alıyorsun.bunları düşünme lütfen
slm güzel anneler !!!!!!!! nasılsınız? çokkkkkk sıkıcı bigün yaaaaaaaa.
daha 2 aydan fazla var sür bence cnm ben sadece dalinin bebe yağını kullanıyorum.ileride oluşmaz inşallah.göbek çok gerilio git gide.
ah kızlar o konuda çok dertliyim ben çok çatladım ilk aydan beri herşeyi denedim ama çok var benim göbişimde çok moral bozucu ama ne yapıyım oluyo işte
hoşgeldin canım seninde bebişinin odası çok güzel olmuş pembiş beyaz bayılırım valla bende bebişimin eşyalarını dizdim akşam çoğu pembiş ama çok güzel banane banane:))
hoşgeldin canım nasılsın bakalımmm evet bencede hiç sevmen hafta başlarını zatennn
ah kızlar o konuda çok dertliyim ben çok çatladım ilk aydan beri herşeyi denedim ama çok var benim göbişimde çok moral bozucu ama ne yapıyım oluyo işte
sorma canım bende 3,5 ayımdan beri bebe yağı kullanıyorum ama genede çatlak oldu birazda insanın yapısıyla alakalıymış bende bir anda oldu ama yapcak bişey yok
sumifer çok güzel oğlunun cicileri güle güle giysin araya karışanlar olmuş ama olsun saklarsın sende bende çin takvimine baktım kız diye çıkıyordu bende pembe elbiseler alıcaktım ama içimden hep erkek geçtiği için beklemeye karar verdim yoksa benimde pembe tulumlarım olucaktı
bencede yapıyla alakalıdır kızlar aman sağlık olsun onunda çaresi çıkar yakında.kahve limon kürü die bişi vardı biryerde.Allah Daha büyük dert vermesin.sağlıkla doğumumuzu yapalımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?