How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2010 Şubat Anneleri

Tünaydın kızlar iyi haftalar hepinize.

hafta sonu bizim ofis boyandı.Cumartesi çalışıyorz diye 15.00 ten sonra başladılar.dünde çalışmışlar iş yerinde bizim çalıştığımız oda hariç arka odaları bitirmişler kapılarda yağlı boya ile boyanmış.sabah işe gittim oda ne kokudan ofise giremiyorum kendimi hemen balkona attım.nefes alamadım bi ara sonra baş ağrısı yaptı zaten burnum tıkalı agızdan nefes alıyorum miğdem de bulandı.ben bu kokuda çalışamam dedim aldım çantamı çıktım eve geldim. evdende iş takibi yapabiliyorum evden çalışıyorum yani. bizim kullandığımız sistem online evden azcık zor oluyor ama o kokuda katiyen kalamazdım bi ara bayılıcam sandım.hele yağlı boya kokusu daha kötü yarına azalmış olur umarım.

Merhaba. Bende Şubat da anne olucam Allah izin verirse. Gerçekten mucizevi bir duygu. Angelsounds, meleksesleri el dopleri aldım. Bebeğim kalp atışlarını dinledikce çok mutlu oluyorum ve bebeğimi her an yanımda hissediyorum. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Herkeze mutlu ve sağlıklı bir hamilelik dilerim.

hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla al kucağına.

günaydın herkese...
biz keyifsizis yine kızımla....:( babamız üzüyo bizi
çok ağrım var bide benim sancımı acaba kasılmalarda oluyo...
stres erken doğumu tetiklermiş çok korkuyorum

biz kızlarla buluşalım sen şu kacanı bizeim yanımıza yollasana :oklava::oklava: iyi bi sopa yesinde aklı başına gelsin Selda sende yolla kız hamile kadını üzmek nasıl oluyormuş biz bi gösterelim onlara.

akadaşlar ben 11 den sonra bişiy yemiycemmi şimdi şeker testi için

şeker testin ne zaman Esma.

Serap ilk zamanlar zor olur ama boşver zamanla alışırsın azcık aç gezeceksin galiba.kızında alacağını alır beslenir merak etme aksi olsa dr diyet uygulamaz.

Fatoş bu kadar evham a o tansiyonun ara ara düşmesi bile iyi sende hiç iyi birşey okuyup dinlemiyorsun hep kötüleri kendine örnek alıyorsun.bunları düşünme lütfen

slm güzel anneler !!!!!!!! nasılsınız? çokkkkkk sıkıcı bigün yaaaaaaaa.

cnm hoşgeldin.nasıl gidio?bak bayramdan sonra buluşucaz Allah izin verirse haberin olsun.Ahmet bey sana normal doğummu dedi?epidural normal hakkında konuştunmu hiç bana normal derse ben epidural normal düşünüyorum.bu arada medicalde bir hemşire tanıdığa rastladım ahmet bey için çok iyi bir seçim yapmışsın dedi zaten güveniyorum ona ama böyle duyunca daha da sevindim.

burcu canım yarın gidicem kontrole yapıcak tır heralde

herkezte aynı olmuyordur ama
benim dr akşam saat 17-18.00 den sonra meyve dahi tatlı yeme dedi.ama yemeğini ve tatlı olmayan şeyler yiyebilirsin dedi.saat 23.00 ten sonrada hiç yemek yeme dedi.aynen yaptım.sabahta kan hapınıda içmedim belki sonuçları etkiler diye.sonuçlarım gayette iyi çıktı.biraz acıkıyorsun sabah saatlerinde ama şekerli su içince aclık hissinde azalıyor.sen soramıyorsunda dr a böyle yap istersen.

hepsi çok güzel canım Allah kullanmak nasip etsin
pembişler gördüm arada onlar kime
bazı giysilerin aynısı bendede var canım :)

ahh sorma onlar çin takviminin gazabı sayesinde dayanamayıp aldıklarım.henüz cinsiyeti belli değildi ama takvim kızı gösteriyordu bende aldım veeeee oğlum bize sürpriz yaptı bende ekledim yinede :smiley-cool:

herkezte aynı olmuyordur ama
benim dr akşam saat 17-18.00 den sonra meyve dahi tatlı yeme dedi.ama yemeğini ve tatlı olmayan şeyler yiyebilirsin dedi.saat 23.00 ten sonrada hiç yemek yeme dedi.aynen yaptım.sabahta kan hapınıda içmedim belki sonuçları etkiler diye.sonuçlarım gayette iyi çıktı.biraz acıkıyorsun sabah saatlerinde ama şekerli su içince aclık hissinde azalıyor.sen soramıyorsunda dr a böyle yap istersen.

canım sağol
ben soramam çünkü özel doktorum yok kontrollere hastaneye gidiyorum canım

ahh sorma onlar çin takviminin gazabı sayesinde dayanamayıp aldıklarım.henüz cinsiyeti belli değildi ama takvim kızı gösteriyordu bende aldım veeeee oğlum bize sürpriz yaptı bende ekledim yinede :smiley-cool:

anladım canım
2. belki kız olursa artık ;)

Back