yani bilmiyorum bana öle bişey demedi doktor ben direk gittim sabah yeme sende daha iyi olur sanırım
ok sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani bilmiyorum bana öle bişey demedi doktor ben direk gittim sabah yeme sende daha iyi olur sanırım
Merhaba. Bende Şubat da anne olucam Allah izin verirse. Gerçekten mucizevi bir duygu. Angelsounds, meleksesleri el dopleri aldım. Bebeğim kalp atışlarını dinledikce çok mutlu oluyorum ve bebeğimi her an yanımda hissediyorum. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Herkeze mutlu ve sağlıklı bir hamilelik dilerim.
günaydın herkese...
biz keyifsizis yine kızımla.... babamız üzüyo bizi
çok ağrım var bide benim sancımı acaba kasılmalarda oluyo...
stres erken doğumu tetiklermiş çok korkuyorum
akadaşlar ben 11 den sonra bişiy yemiycemmi şimdi şeker testi için
tünaydın annişler.....nasılsınız bakalımyerimseniben
limonn hoşgeldin canım evet sıkıcı birgün pazartesi yaa :)
slm güzel anneler !!!!!!!! nasılsınız? çokkkkkk sıkıcı bigün yaaaaaaaa.
hepside çook tatlıııı.
gle güle kullansın bebeğin
teyzeleri yağızıma aldığım yeni bi kaç parça cicisinin resmini ekledim.
benim profilimde bakın isterseniz.
burcu canım yarın gidicem kontrole yapıcak tır heralde
hepsi çok güzel canım Allah kullanmak nasip etsin
pembişler gördüm arada onlar kime
bazı giysilerin aynısı bendede var canım :)
sumifer güzel günlerde kullanın canım çok şirinler hepsi
herkezte aynı olmuyordur ama
benim dr akşam saat 17-18.00 den sonra meyve dahi tatlı yeme dedi.ama yemeğini ve tatlı olmayan şeyler yiyebilirsin dedi.saat 23.00 ten sonrada hiç yemek yeme dedi.aynen yaptım.sabahta kan hapınıda içmedim belki sonuçları etkiler diye.sonuçlarım gayette iyi çıktı.biraz acıkıyorsun sabah saatlerinde ama şekerli su içince aclık hissinde azalıyor.sen soramıyorsunda dr a böyle yap istersen.
ahh sorma onlar çin takviminin gazabı sayesinde dayanamayıp aldıklarım.henüz cinsiyeti belli değildi ama takvim kızı gösteriyordu bende aldım veeeee oğlum bize sürpriz yaptı bende ekledim yinede :smiley-cool: