• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar bende epidural normal istiyorum eğer bir sorun olmazsa benim doktorumda epidural normali önerdi bir aksilik olmazsa sezaryanda olsam onuda epidural istiyorum ama bilmiyorum yinede

benim aklım hala sezeryana kayıyor ama bilmiyorum yinede canım. ama epidural normal doğumdan genelde herkes memnun. normal doğumda toparlanma süresi daha çabuk tatlım. allah neyi istiyorsn onu kısmet etsin tatlım hakkımızda hayırlısı. epidural sezeryan konusunu bende düşünüyorum ama heyecan yaparımda kötü olurum diye korkumdan genel anestezi istiyorum. bakalım hepimiz için hayırlısı.

kızlar ben bebeğime bişiler aldımda
kış die 3 tane 10 lu takım aldım
3 tane 5 li takım aldım
5 tane çıt çıtlı badiy aldım 3 ü uzun kollu çokmu olmuş sizce

Canım çok değil bende çıtçıtlı bodylerin az bile geldi bana. Ben 0-3 aylık 7 uzunkollu, 3-6 alık 7 kısakollu aldım. Hastane çıkışlarının içinde de var 2 tane. Kızlar bu arada Mother&Care da 1 pakette 7 tane var ve 46 TL yani tek tek iyi bir şey alsan zaten 5-6 falan aklınızda bulunsun.

sumifer çok güzel oğlunun cicileri güle güle giysin araya karışanlar olmuş ama olsun saklarsın sende bende çin takvimine baktım kız diye çıkıyordu bende pembe elbiseler alıcaktım ama içimden hep erkek geçtiği için beklemeye karar verdim yoksa benimde pembe tulumlarım olucaktı

Benim de kız çıkıyordu takvimde demek baya bir tutmayan var bizde:)

sorma canım bende 3,5 ayımdan beri bebe yağı kullanıyorum ama genede çatlak oldu birazda insanın yapısıyla alakalıymış bende bir anda oldu ama yapcak bişey yok

Benim de 5. ayda birden çatladı 6 kilo aldım o ay ondan herhalde diye. Badem yağı kullanıyorum hem 2.aydan beri. Doktorum çatlayacaksa engeleyemezsin dedi. Ben yine de sordum lierac kullanmaya başladım. Şimdilik yeni çatlaklar oluşmuyor. İnşallah bu kadarla kalırız.

bir de çalışırken nasıl yapıyorsunuz? hadi sabah,akşam ve ara öğünler tamam da öğle yemeği için nasıl yapıyorsunuz?

Canım ben evden getiriyorum öğle yemeklerimi. Yemeğimi, haşlama salatamı, yoğurdumu getiririm. Meyve getiririm şimdi bol meyve getiriyorum. Ama 2 senedir böyle hamilelikte değil yani. Normalde dışarıda yeniyor bizim. Çok nadir dışarıda yiyorum onda da sebze yiyorum.

benim aklım hala sezeryana kayıyor ama bilmiyorum yinede canım. ama epidural normal doğumdan genelde herkes memnun. normal doğumda toparlanma süresi daha çabuk tatlım. allah neyi istiyorsn onu kısmet etsin tatlım hakkımızda hayırlısı. epidural sezeryan konusunu bende düşünüyorum ama heyecan yaparımda kötü olurum diye korkumdan genel anestezi istiyorum. bakalım hepimiz için hayırlısı.

kızlar benim patronumda normal doğum yaptı bana geçenlerde sezeryanla doğum yap ben normal doğum yaptımda ne oldu diyordu sezeryan olanlar benden daha çabuk toparlandı diyor benimde kafam karıştı bakalım hakkaımızda hayırlısı ben bişey düşünmüyorum normal veya sezeryan hangisi nasipse o diyorum

doğru kızlar hakkımızda hayırlısı o an gelsinde bi evdeki hesabımız çarşıya uyumayabilir

hoş geldin canım nasılsın bebişin nasılll
hoşbuldum canım
iyi çok şükür büyüyo kızım benide büyütüyo bu arada doğal olaraktan
sen nasılsın nasıl gidiyo :CüvCüv:

bende iyim canım oğluşumla gün doldurmaya çalışıyoruz

aynen canım bizde gün dolduruyoruz napalım 29. haftaya girdik çoğu bitti azı kaldı diye teselli ediyoruz kendimizi

kızlar benim patronumda normal doğum yaptı bana geçenlerde sezeryanla doğum yap ben normal doğum yaptımda ne oldu diyordu sezeryan olanlar benden daha çabuk toparlandı diyor benimde kafam karıştı bakalım hakkaımızda hayırlısı ben bişey düşünmüyorum normal veya sezeryan hangisi nasipse o diyorum

haklısın canım bakalım ne olcak. doğum konusu şahsa özel hangimiz ne ile karşılaşacağız bilmiyoruz. son haftalarda kesinleşecek. nasibimizde ne var o zaman göreceğiz. sağlıkla doğsunlarda.

hoşbuldum canım
iyi çok şükür büyüyo kızım benide büyütüyo bu arada doğal olaraktan
sen nasılsın nasıl gidiyo :CüvCüv:

aynen canım bizde gün dolduruyoruz napalım 29. haftaya girdik çoğu bitti azı kaldı diye teselli ediyoruz kendimizi

iyiylik canım ne olsun bizde kızımızla büyümeye devam ediyoruz Allah sağlık versinde her şey olur biter

haklısın canım bakalım ne olcak. doğum konusu şahsa özel hangimiz ne ile karşılaşacağız bilmiyoruz. son haftalarda kesinleşecek. nasibimizde ne var o zaman göreceğiz. sağlıkla doğsunlarda.

doğru diyorsun son ana kadar benim dr umda normal doğum diyor.ama o son anda ne gerekir bebeğin pozisyonu,kilosu,gelişi o anda karar verilecek.ama ben normalde olsa, sezeryanda olsa kesinlikle epidural istiyorum.oğlumu ilk çıktığında görmek.yanıma koyduklarında kokusunu hissetmek istiyorum.:asigim:

diyet yapan arkadaşlar bişey sorcam.

bu diyetleri doktorunuz kan değerlerinize göre mi verdi?yani biz de uygulayabilir miyiz?

bir de çalışırken nasıl yapıyorsunuz? hadi sabah,akşam ve ara öğünler tamam da öğle yemeği için nasıl yapıyorsunuz?

ben de toplamda 10 kilo aldım, bari şu son 2 ay daha fazla almayım diyorum, ama doymuyorum. yedikten sonra da rahatsız oluyorum.doktor diyete yönlendirmedi ama kendi kendime uygularsam, yapabilir miyim bilmiyorum, çok karışığım laelaelaelaelae

yarencim buna aslında diyet diye bakmayalım mantıken gün içinde her besin grubundan azami miktarda tükettirmeye bakıyor. şimdi bir kilolu olup liste uygulayan var - benim gibi - bir de çok kilo alan var - serapçım- gibi. onun listesine bakıyorum benden biraz daha az yiyor. ben sana şöyle açıklıyım gününü 2 porsiyon sabah akşam sebze, 1 porsiyon et grubu, tam buğday unu ekmek -gün içinde 6 dilim, 4 ara öğün ve 4 defa süt/ayran/yoğurt grubu olarak planlarsan çok sağlıklı beslenmiş olursun. öğünlerden birinde ceviz fındık veya badem tüket. ölçü günde 2 ceviz, 5 fındık, 4 badem şeklinde. aslında çok da takma kafana kilolu değilsen ve şekerin yükselmemişse..

ya doğum önemli de şu hastane çantası olayını da bir an önce halletmek istiyorum. bir yerde kalın yüksek belli kilotlardan alın yazıyordu nerde unuttum . ananemin kilodu gibi.. normal giysek olmuyor mu acaba yaa

ya doğum önemli de şu hastane çantası olayını da bir an önce halletmek istiyorum. bir yerde kalın yüksek belli kilotlardan alın yazıyordu nerde unuttum . ananemin kilodu gibi.. normal giysek olmuyor mu acaba yaa

sezeryan olursa diye yüksek belli diyorlar canım dikişlerin olcakya birde kışa geliyor doğumumuz üşütürsek iltihaplanır diye duymuştum

Hoşbulduk. Ben 28 hafta 1 günlük hamileyim. Kız bekliyoruz.Prensesime kavuşacağım günü iple çekiyorum. Sitede yeniyim. Kızlar bana yardımcı olun lütfen:))

Hoşbulduk. Ben 28 hafta 1 günlük hamileyim. Kız bekliyoruz.Prensesime kavuşacağım günü iple çekiyorum. Sitede yeniyim. Kızlar bana yardımcı olun lütfen:))

aramızda bir gün var allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesini tabiki yardımcı oluruz canım

sezeryan olursa diye yüksek belli diyorlar canım dikişlerin olcakya birde kışa geliyor doğumumuz üşütürsek iltihaplanır diye duymuştum

anladım canım nolur neolmaz 2 3 tane bulundurmak lazım o zaman belki sezaryen olma durumu olur..

Back