Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sonucun inş. iyi çıkar
bebeğinede maşallah büyümüş tam haftasında yerinde kilosu boyu
ipek güzel isim cnm ipek gibi bir kızın olur eminim.benimkide aynı maşallah bazen çok harketli oluo bazende sakin o zamanda evham yapıyorum.walla cnm ben yürüyüş pek yapamıyorum ya.neden dersen tansiyonum çok düşüo dışarı yanlız çıkmaya korkuyorum emrede işten geç ve yorgun gelio.arada çıkıyorum işte dışarı.
herkese günaydın maşallah herkesler burda baya bir işim var arada size de bakıcam umarım herkesin keyfi yerindedir ben yerimde duramıyorum yarım oğluşumla görüş günümüz yarın için işyerinden izin aldım rahat rahat oğluşumu görüp gelcem büyümüştür artık ekranlara sığmıyordur inş. ay çok heyecanlıyım ve mutlu :dance::teytey:
illaki atlama olucak kaçıracaksın düşük kalorili veriyorum dedi benim derdim bunlar bebişi douyururmu yetrli gelirmi
İnşallah iyi çıkar canım; annemde ve teyzelerimde şeker var o yüzden riskli gruptayım. Bebeğimde iyi maşallah...
Fatima selam aynıyız seninle. Ben de Cumartesi gittim oğlum 1008 gr 35 cm olmuş ben de 1.5 kilo almışımkaydirigubbakcemile5
Canım benım tünaydın... sen bu kararlılıkla herşeyin üstesinden gelirsin bak gör bu sefer iyi çıkacak sonuçların inşallah iyi haberlerinizi bekliyorum ...
kızlar oğluşum dünden beri kıpırdamıyodu hastayım ya şimdi bi kaç tepik attı çok şükür Allah ıma kaydirigubbakcemile5
kız maşallah bebişine kocaman olmuşş
srrpcım bebişine maşallah kocaman olmuş
hareket etmeyince nasılda stres oluyor insan değilmi.sen hastasınya annesi oda içerde dinleniyordur.arada bir heeyy ben buradayım merak etme sen beni diyordur sana.
doyurur merak etme hiçyerimseniben
bende diyetteyim 1 gram dahi almamışım ama bebiş 1 ayda 2 katına çıkmış
1 ay önce 550 gramdı 1 ay sonr yani gecen hafta 1104 gramdı
ben de riskliyim diye fazla yürümüyordum ama şimdi deli danalar gibi koşturuyorum sabah akşam. şekerim çok yüksek çıktı, hastaneden alet verdiler ölçüp duruyorum iyi gidiyor listeye bağlı kalınca.. emre yürütsün seni yarım saat yarım saattir.. göbüşün büyüdü mü kız?
darısı başımıza canım hadi güzel haberlerle gel
doyurur hayatım merak etme önemli olan kanın düşmesin şekerin oynamasın tansiyonun stabil kalsın bunlar.. ama kaçırırsan devamı gelir söyliyim kaydirigubbakcemile3
kızlar oğluşum dünden beri kıpırdamıyodu hastayım ya şimdi bi kaç tepik attı çok şükür Allah ıma kaydirigubbakcemile5
ya bende illa atlıyorum hepsine uyulmuyoki canım ekmeği normalde sevmem zaten o yönden sorun yok bakalım ne olcak
herkese günaydın maşallah herkesler burda baya bir işim var arada size de bakıcam umarım herkesin keyfi yerindedir ben yerimde duramıyorum yarım oğluşumla görüş günümüz yarın için işyerinden izin aldım rahat rahat oğluşumu görüp gelcem büyümüştür artık ekranlara sığmıyordur inş. ay çok heyecanlıyım ve mutlu :dance::teytey:
evet ya korkuyo insan benimki kımıldar dururdu bide yaşıyomu die düşünmeden edemiyo insan bide hastalık olunca kendimi iyi hissetmeyince
ALlah ım sağ sağlim versin inş. bize yavrularımızı
Haklısın cnm yürümek şart.ben şekeri yarın yaptırıcam o kadar dayanamadım çikolata yedimki bu ara kesin yüksek çıkar.ama iradeliyimdir yüksek çıkarsa düşürürüm yine.göbeğim büyüdü walla cnm ama göbek sadece.artık merdiven çıkarken filan nefes nefese kalıyorum.yürümem dahi değiştikaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm.kuzu işte kıyamıo annesine yerim onu ben.
iyioldu bence cnm aslında ben çok kilo almadım aama bende dikkat etmek istiyorum ben böyle daha sağlıklı olacaklarına inanıyorum bebişlerin çünki dikkat etmeyince ister istemez çok ıvırr zıvır yenio.hem doğumdan sonrada vermemiz kolay olur.yerimseniben
cnm iyi haberlerle gel inşallah.kolay gelsin sana.bol bol bak yakışıklına.oyala dr ben öle yapıyorum tüm soruları ultrasyondayken soruyorum gözümde orda oluo.kaydirigubbakcemile3
arya seçil teysesi sağol oğluşum öpüyo
akadaşlar ben 11 den sonra bişiy yemiycemmi şimdi şeker testi için