How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2010 Şubat Anneleri

fatima gözün aydın canım oğlunu görmüşsün durumuda iyiymiş boyu uzamış kilo almış maşallah oğluna şeker sonuçlarında iyi çıkar inşallah canım

ipek güzel isim cnm ipek gibi bir kızın olur eminim.benimkide aynı maşallah bazen çok harketli oluo bazende sakin o zamanda evham yapıyorum.walla cnm ben yürüyüş pek yapamıyorum ya.neden dersen tansiyonum çok düşüo dışarı yanlız çıkmaya korkuyorum emrede işten geç ve yorgun gelio.arada çıkıyorum işte dışarı.

ben de riskliyim diye fazla yürümüyordum ama şimdi deli danalar gibi koşturuyorum sabah akşam. şekerim çok yüksek çıktı, hastaneden alet verdiler ölçüp duruyorum iyi gidiyor listeye bağlı kalınca.. emre yürütsün seni yarım saat yarım saattir.. göbüşün büyüdü mü kız?

herkese günaydın maşallah herkesler burda:nazar: baya bir işim var arada size de bakıcam umarım herkesin keyfi yerindedir ben yerimde duramıyorum yarım oğluşumla görüş günümüz yarın için işyerinden izin aldım rahat rahat oğluşumu görüp gelcem büyümüştür artık ekranlara sığmıyordur inş. ay çok heyecanlıyım ve mutlu :dance::teytey:

darısı başımıza canım hadi güzel haberlerle gel

illaki atlama olucak kaçıracaksın düşük kalorili veriyorum dedi benim derdim bunlar bebişi douyururmu yetrli gelirmi

doyurur hayatım merak etme önemli olan kanın düşmesin şekerin oynamasın tansiyonun stabil kalsın bunlar.. ama kaçırırsan devamı gelir söyliyim kaydirigubbakcemile3

derinderen canım allahım senın ve bebegının yardımcısı olsun
serapcım sıkma canını yaa bebegın saglıklı olsunda gerısı boş tatlım
fatoşcum sende bole seyler dusunup uzme kendını hakkımzda hayırlısı neyse o olsun canım benım

Canım benım tünaydın... sen bu kararlılıkla herşeyin üstesinden gelirsin bak gör bu sefer iyi çıkacak sonuçların inşallah iyi haberlerinizi bekliyorum ...

merhaba özlemcim.yeni arkadaşa iş öğretiyorsun diye rahatsız etmek istemedim bende seni.inşallah canım iyi sonuçlar alırız çok kafama takıyorum stres de yapmak istemiyorum ama yağızım da bugünde bi yaramaz sorma hiç yerinde durmuyo habire teppikliyo

kızlar oğluşum dünden beri kıpırdamıyodu hastayım ya şimdi bi kaç tepik attı çok şükür Allah ıma kaydirigubbakcemile5

hareket etmeyince nasılda stres oluyor insan değilmi.sen hastasınya annesi oda içerde dinleniyordur.arada bir heeyy ben buradayım merak etme sen beni diyordur sana.

hareket etmeyince nasılda stres oluyor insan değilmi.sen hastasınya annesi oda içerde dinleniyordur.arada bir heeyy ben buradayım merak etme sen beni diyordur sana.

evet ya korkuyo insan benimki kımıldar dururdu bide yaşıyomu die düşünmeden edemiyo insan bide hastalık olunca kendimi iyi hissetmeyince
ALlah ım sağ sağlim versin inş. bize yavrularımızı

ben de riskliyim diye fazla yürümüyordum ama şimdi deli danalar gibi koşturuyorum sabah akşam. şekerim çok yüksek çıktı, hastaneden alet verdiler ölçüp duruyorum iyi gidiyor listeye bağlı kalınca.. emre yürütsün seni yarım saat yarım saattir.. göbüşün büyüdü mü kız?

darısı başımıza canım hadi güzel haberlerle gel

doyurur hayatım merak etme önemli olan kanın düşmesin şekerin oynamasın tansiyonun stabil kalsın bunlar.. ama kaçırırsan devamı gelir söyliyim kaydirigubbakcemile3

Haklısın cnm yürümek şart.ben şekeri yarın yaptırıcam o kadar dayanamadım çikolata yedimki bu ara kesin yüksek çıkar.ama iradeliyimdir yüksek çıkarsa düşürürüm yine.göbeğim büyüdü walla cnm ama göbek sadece.artık merdiven çıkarken filan nefes nefese kalıyorum.yürümem dahi değiştikaydirigubbakcemile3

kızlar oğluşum dünden beri kıpırdamıyodu hastayım ya şimdi bi kaç tepik attı çok şükür Allah ıma kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun cnm.kuzu işte kıyamıo annesine yerim onu ben.

ya bende illa atlıyorum hepsine uyulmuyoki canım ekmeği normalde sevmem zaten o yönden sorun yok bakalım ne olcak

iyioldu bence cnm aslında ben çok kilo almadım aama bende dikkat etmek istiyorum ben böyle daha sağlıklı olacaklarına inanıyorum bebişlerin çünki dikkat etmeyince ister istemez çok ıvırr zıvır yenio.hem doğumdan sonrada vermemiz kolay olur.yerimseniben

herkese günaydın maşallah herkesler burda:nazar: baya bir işim var arada size de bakıcam umarım herkesin keyfi yerindedir ben yerimde duramıyorum yarım oğluşumla görüş günümüz yarın için işyerinden izin aldım rahat rahat oğluşumu görüp gelcem büyümüştür artık ekranlara sığmıyordur inş. ay çok heyecanlıyım ve mutlu :dance::teytey:

cnm iyi haberlerle gel inşallah.kolay gelsin sana.bol bol bak yakışıklına.oyala dr ben öle yapıyorum tüm soruları ultrasyondayken soruyorum gözümde orda oluo.kaydirigubbakcemile3

Haklısın cnm yürümek şart.ben şekeri yarın yaptırıcam o kadar dayanamadım çikolata yedimki bu ara kesin yüksek çıkar.ama iradeliyimdir yüksek çıkarsa düşürürüm yine.göbeğim büyüdü walla cnm ama göbek sadece.artık merdiven çıkarken filan nefes nefese kalıyorum.yürümem dahi değiştikaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun cnm.kuzu işte kıyamıo annesine yerim onu ben.

iyioldu bence cnm aslında ben çok kilo almadım aama bende dikkat etmek istiyorum ben böyle daha sağlıklı olacaklarına inanıyorum bebişlerin çünki dikkat etmeyince ister istemez çok ıvırr zıvır yenio.hem doğumdan sonrada vermemiz kolay olur.yerimseniben

cnm iyi haberlerle gel inşallah.kolay gelsin sana.bol bol bak yakışıklına.oyala dr ben öle yapıyorum tüm soruları ultrasyondayken soruyorum gözümde orda oluo.kaydirigubbakcemile3

veririz canım veririz azimliyimdir ben o konuda bi gelsinler sağlıklada herşey boş başkaaa

Back