• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar çatlama olucaksa ne kullanırsan kullan oluyo mutlaka doktorlar böle dio bende bıraktım artık kremlenmeyi içim kalkıyo zaten krem sürerken ama seytin yağı sürmek iyi geliyomuş

günaydın kızlar birkaç gündür giremedim herşey yolundadır umarım... geçmişe bakamadım epeyyyyyyyy bi birikmiş... dr. dan gelenlerin gözü aydın kuzularını gördüler darısı benim ve diğer dr. yolu gözleyenlerin başına inşallah...

kızlar zeynebin şeker sonucu nasıl çıkmış bilgisi olan var mı? merak ettim...

cnm hoşgeldin.nasıl gidio?bak bayramdan sonra buluşucaz Allah izin verirse haberin olsun.Ahmet bey sana normal doğummu dedi?epidural normal hakkında konuştunmu hiç bana normal derse ben epidural normal düşünüyorum.bu arada medicalde bir hemşire tanıdığa rastladım ahmet bey için çok iyi bir seçim yapmışsın dedi zaten güveniyorum ona ama böyle duyunca daha da sevindim.

canım nasıl olsun hep aynı. büyük bir heyecanla gün sayıyoruz. bebişi bekliyoruz. bayramla ilgili henüz bir programımız yok. memlekete gitmezsek buluşuruz tabi. ama gidersek ben bayramdan sonrada biraz kalırım gitmişken . eşimin izin duurumuna bağlı yine konuşuruz. daha belli değil çünkü. canım ahmet bey bana kalça yapımın müsait olduğunu boyumun uzun olduğunu normal doğum yapmamı istediğini söyledi. ama bende heyecan sorunu var. doktor kontrollerimde hep tansiyonum çok yüksek çıkıyo. normalde evde ölçtüğümüzde sağlık ocağında falan ölçtüğümüzde hep normal. bilmiyorum normal doğum yapabilecekmiyim. sezeryan istiyorum ben dedim. oda daha çok erken bebeğin kilosunada bağlı doğum şeklini konuşmak için çok erken dedi. ama sana rağmen seni normal doğuma zorlayamam dedi. ama sezeryana şartlama kendini dedi. bilmiyorum bakalım kısmet ama ben hala normal doğumdan yusuf yusuf. allah hayırlısı ne ise onu kısmet etsin. evet ahmet bey'den herkes memnun genelde. zaten ben sebebini bilmiyorum ahmet bey'e ama çok güveniyorum. bilmiyorum sakinliği beni rahatlatıyor. çok kibar öncelikle. o yüzden aradığım doktor diyorum. inşallah yanılmayacağım. bu arada ben dün kızılayı aradım. pazar olduğunu unutmuşum. ama yine bir bayan yardımcı oldu. şeker testini sordum. ne kadar zamanda verilir diye. bilmediğini yarın aramamı söyledi. ama fiyatını verdi 18 tlmiş canım. bu hafta içinde şeker testini yaptırıp ahmet bey'e gideceğim kısmetse...

günaydın kızlar birkaç gündür giremedim herşey yolundadır umarım... geçmişe bakamadım epeyyyyyyyy bi birikmiş... dr. dan gelenlerin gözü aydın kuzularını gördüler darısı benim ve diğer dr. yolu gözleyenlerin başına inşallah...

hoş geldin esra bizde merak ettik seni nerdesin diye zeynebin şeker sonucu yüksek çıkmıştı

cnm benimde oluyor bazen öle kaydirigubbakcemile3 çok değişik güzel bir duygu.diğerlerinide izledim ama çatlak olan göbişleri gördüm herhalde ilkgebelik değil di mi onlar?ya şimdi eğer çatlak gözükmüyorsa doğumdan sonra birden görünür hale gelmez di mi olsa görürdük herhalde.fisfisfis benim bu konuda kafam karışık.benim şükür şimdi hiç yok ama doğurduktan sonra aniden mi çatlayıp sünücek karnımfisfisfis

bakalım benim göbiş ne olacak bende henüz çatlak yok zaten göbeğimde çok yok. doktora her gittiğimde soruyorum benim göbeğim küçük diyorum. oda herkesin anatomisi farklı diyo bence çok normal göbeğin hatta sevinmelisin bu duruma diyo garibim sırf bana moral versin diye.

canım nasıl olsun hep aynı. büyük bir heyecanla gün sayıyoruz. bebişi bekliyoruz. bayramla ilgili henüz bir programımız yok. memlekete gitmezsek buluşuruz tabi. ama gidersek ben bayramdan sonrada biraz kalırım gitmişken . eşimin izin duurumuna bağlı yine konuşuruz. daha belli değil çünkü. canım ahmet bey bana kalça yapımın müsait olduğunu boyumun uzun olduğunu normal doğum yapmamı istediğini söyledi. ama bende heyecan sorunu var. doktor kontrollerimde hep tansiyonum çok yüksek çıkıyo. normalde evde ölçtüğümüzde sağlık ocağında falan ölçtüğümüzde hep normal. bilmiyorum normal doğum yapabilecekmiyim. sezeryan istiyorum ben dedim. oda daha çok erken bebeğin kilosunada bağlı doğum şeklini konuşmak için çok erken dedi. ama sana rağmen seni normal doğuma zorlayamam dedi. ama sezeryana şartlama kendini dedi. bilmiyorum bakalım kısmet ama ben hala normal doğumdan yusuf yusuf. allah hayırlısı ne ise onu kısmet etsin. evet ahmet bey'den herkes memnun genelde. zaten ben sebebini bilmiyorum ahmet bey'e ama çok güveniyorum. bilmiyorum sakinliği beni rahatlatıyor. çok kibar öncelikle. o yüzden aradığım doktor diyorum. inşallah yanılmayacağım. bu arada ben dün kızılayı aradım. pazar olduğunu unutmuşum. ama yine bir bayan yardımcı oldu. şeker testini sordum. ne kadar zamanda verilir diye. bilmediğini yarın aramamı söyledi. ama fiyatını verdi 18 tlmiş canım. bu hafta içinde şeker testini yaptırıp ahmet bey'e gideceğim kısmetse...

cnm bende yarın yaptırmayı düşünüyorum tlfla haber verirsin dedi pazarteside randevum var zaten.iyiymiş fiyatı.haklısın normal doğumdan korkmakta ama aslında düşününce ikiside zor kolay değil.Hakkımızda hayırlısı olsun cnm buluşma konusunda bayramdan sonra haberleşiriz inşallah havalar çok soğumaz.

hoşgeldin cnm baya kaynattık sen yokken.

slm tatlım hoşgeldin.

bencede yapıyla alakalıdır kızlar aman sağlık olsun onunda çaresi çıkar yakında.kahve limon kürü die bişi vardı biryerde.Allah Daha büyük dert vermesin.sağlıkla doğumumuzu yapalımda.

amin canım çaresi yoksada ne yapalım sağlık olsun

diyet yapan arkadaşlar bişey sorcam.

bu diyetleri doktorunuz kan değerlerinize göre mi verdi?yani biz de uygulayabilir miyiz?

bir de çalışırken nasıl yapıyorsunuz? hadi sabah,akşam ve ara öğünler tamam da öğle yemeği için nasıl yapıyorsunuz?

ben de toplamda 10 kilo aldım, bari şu son 2 ay daha fazla almayım diyorum, ama doymuyorum. yedikten sonra da rahatsız oluyorum.doktor diyete yönlendirmedi ama kendi kendime uygularsam, yapabilir miyim bilmiyorum, çok karışığım laelaelaelaelae

canım benim tahlillerime baktı ona göre verdi galiba,arada kaçıyo tabii ama uyuyorum yinede mesela öğlen lokantada yediğimiz için sorun olmuyo az az sık sık yicekmişiz

hoşgeldin esracım zeynebi dahileye sevk etmişler yüksek çıkmış sanırım geçmişi akşam okumuştum olmazsa hastaneye yatcakmış sanırım ama bugün girmedi hiç

hoşgeldin canım seninde bebişinin odası çok güzel olmuş pembiş beyaz bayılırım valla bende bebişimin eşyalarını dizdim akşam çoğu pembiş ama çok güzel banane banane:))

hoşgeldin canım nasılsın bakalımmm evet bencede hiç sevmen hafta başlarını zatennn

ah kızlar o konuda çok dertliyim ben çok çatladım ilk aydan beri herşeyi denedim ama çok var benim göbişimde çok moral bozucu ama ne yapıyım oluyo işte

hoşbuldum canım. iyiyiz ne yapalım sıkılıyoruz bugün kızımla. sen nasılsın canım.

bakalım benim göbiş ne olacak bende henüz çatlak yok zaten göbeğimde çok yok. doktora her gittiğimde soruyorum benim göbeğim küçük diyorum. oda herkesin anatomisi farklı diyo bence çok normal göbeğin hatta sevinmelisin bu duruma diyo garibim sırf bana moral versin diye.

cnm son aylara belli olmaz birden şişip çatlıyabiliriz.benimde benim ayımdaki arkadaşlara göre ufak ama önemli olan bebişlerimiz boşver onların kilosu normal olsunda.

kızlar bende epidural normal istiyorum eğer bir sorun olmazsa benim doktorumda epidural normali önerdi bir aksilik olmazsa sezaryanda olsam onuda epidural istiyorum ama bilmiyorum yinede

iyiki beklemişsin benim gibi sabırsız davranmamışsın.kızıda veren allah erkeğide.yeterki sağlıklı olsunlar.daha güzelleri senin oğluşunun olsun canım.

fatoşcum bu kadar stres yapma kendine bir tanıdığında kötü sonuçlandı diye sendede aynısının olması gerekmez.
Senin oğlun seni çok seviyo sıkı sıkı tutunuyo annesine sen rahatla biraz gevze üzüldükçe tansiyonun alıp başını gidiyo.bebeğinle konuş dokun karnına rahatlayacaksın eminimki.
öle canım öle benim yavrum üzmeyecek annesinii inşallah o bahsettiğim arkadaşın başka sorunlarıda varmış zaten
günaydın kızlar birkaç gündür giremedim herşey yolundadır umarım... Geçmişe bakamadım epeyyyyyyyy bi birikmiş... Dr. Dan gelenlerin gözü aydın kuzularını gördüler darısı benim ve diğer dr. Yolu gözleyenlerin başına inşallah...

Kızlar zeynebin şeker sonucu nasıl çıkmış bilgisi olan var mı? Merak ettim...
slm canım onun yine yüksek çıkmış dahiliyeye gitçekmiş düşmezse ünsülin kullanacakmış
a.s canım

cnm son aylara belli olmaz birden şişip çatlıyabiliriz.benimde benim ayımdaki arkadaşlara göre ufak ama önemli olan bebişlerimiz boşver onların kilosu normal olsunda.

benim gobiş kocaman ama çatlak yok demekki yapı hiç bişide kullanmadım

cnm bende yarın yaptırmayı düşünüyorum tlfla haber verirsin dedi pazarteside randevum var zaten.iyiymiş fiyatı.haklısın normal doğumdan korkmakta ama aslında düşününce ikiside zor kolay değil.Hakkımızda hayırlısı olsun cnm buluşma konusunda bayramdan sonra haberleşiriz inşallah havalar çok soğumaz.

slm tatlım hoşgeldin.

inşallah canım. haberleşiriz. hakkımızda hepimiz için hayırlısı. her ikiside zor. bakalım ne yapacağız yani doktor henüz bu konuda konuşmanın yesrsiz olduğunu çok erken olduğunu şartlar ne olacak bakalım. bebeğin kilosu v.s. ama annenin piskolojik olarak ne hissettiği önemli bu konuda baskı yapmayacağını en iyi doğum şeklini anne ne istiyorsa o demeye getirdi.

hoş geldin canım bu sıralar pek göremiyorum seni nasılsın
pek giremiyodum canım nete evde durduğumda yokk ki
iyiyim allah a şükür herşey younda sen nasılsın

slm tatlım hoşgeldin.

hb ttalım ne var ne çok

şimdilik normal kilomuz inş. hep öyle gider. bakalım bi dahaki kontrolde ne kadar olmuşuz öğreneceğiz. göbiş küçük ne yapayım insanlar arada canımı sıkıyo hiç belli olmuyo falan diye ama ne yapayım takmamaya çalışıyorum.

Back