2010 Şubat Anneleri

hayirlisi olsun canim bende isden rapor aldim taa kizim 8 aylik olunca basliycam hayirlisiyla
bide benim bakicak kimsemde yok hiç olmazsa biraz büyüyünce krese verebilirim

yazık sana canım benim annemde var kayınvalidemde birisinden biri bakar biraz büyütünce bende başlarım çalışmaya alışkınım ben evde patlarım hem çalışmaya o kadar alışmışım ki evde durunca habire temizlik yemek falan yapıyorum daha yorucu oluyor izin günlerim işle geçiyor hep

Tugbacim bende çikiyorum canim benim kocis gelir simdi
kendinede oglusunada iyi bak
öptük siziŞeniz

napalim canim bizde idare edicez artik ananemiz babanemiz türkiyedede:sinifsinif:
hadi canim ben kaçtim iyi aksamalar

bu akşamın gececisi de ben oldum topiğin kapanışını yapayım bu gecelik tüm anneler ve bebişlere iyi geceler herkes çok güzel rüyalar görür inş. hepimiz bebişlerimizi görürürüz rüyamızdaŞeniz:dance:

Günaydın kızlar a.s. hayırlı cumalar....

Dün tetenoz aşımı oldum kolum agrıyor şimdi, tansiyonumda 9/4 çıktı çok düşükmüş ama ben kendimi iyi hissediyordum şimdi nasıl bilmiyorum. yağmur yağıyor saglık ocağınada gidemem. Kan ilacım bitmişti ücretsiz veriyorlarmış onuda aldım. Cumartesi de şeker yüklemesi yaptırıcam hiçte canım istemiyor saatlerce beklemem gerekecek.

günaydınlarr hayırlı cumalar
fatıma canım günaydın bende tetenoz oldum ozaman benim tansiyonuma düşük çıkmıştı bende arada baş dönmesi sendeleme oluyor ama iyiyim Allah korusun yüksek olması daha kötü

maşallah canım oğluna...tansyonun neden düştüki çok aç kaldın ondanmı?

geçmiş olsun fatma abla
noluyo yahu bu tansiyonlara...

Günaydın canım, tansiyonum aşıdan önce ölçüldü aşıyla alakası yok ama yüksek olması daha kötü tabiki...

Günaydın canım, tansiyonum aşıdan önce ölçüldü aşıyla alakası yok ama yüksek olması daha kötü tabiki...

canım benimed aşıyla alakası yok yanlış telafuz ettim pardon aşı olmaya gittiğim gün sağlık ocağında ölçmüşlerdi ozaman düşük çıktı gerçi benim hep düşük hep 9 6 8 6 felan

Günaydın Seldacım a.s.

Özlemcim gözünaydın herşey yolundaymış maşallah bebişnde kocama olmuş.

Fatoşcum sende iyiymişsin, bunu duyduğuma sevindim.

Anladım Esmacım, benim de hep 11/7 çıkardı bunun altında çıktığını hatırlamıyorum hayır olsun inş.

günaydın herkese hayırlı cumalar
esmacım bazen benim oğlumda kıpırdamıyor uyuyodur birazdan başlar oynamaya kızlar baş dönmesi varmı sizdede benim birkaç gündür başım dönüyor tansiyonummu düştü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…