Gözün aydın aryacım hersey yolundaymıs bak ne güsel .Enfeksiyon hamileliklte cok sık rastlanan bir durum.Bende öncesindede vardı şimdi de var şişlik te ara ara oluyor allah korusun kitle gibi bişey oluyor doktor endişelenecek birşey yok hamilelikte normal dedi sadece iç çamaşırını sık sık değiştir, günlük pedler kullan ama onlarıda 2 yada 3 saatte değiştir.Bol bol su iç.Aslında antibiyotik en iyi cözüm ama malaesef hamile oldugumuz için kullanamıyoruz.Günaydın kızlarrropuyorumnanaktan biz dün gece gittik dr amcamıza.Allaha şükür herşey yolundaymış kızım 924 gr olmuşboyumuzda 35.7 cm suyumuz iyiymiş akıntı enfeksiyondan kaynaklanıyormuş ama önemli bir enfeksiyon değilmiş o şişlikte ondanmış boşuna korkmuşum içinde antibiotik olmayanbir fitil verdi çok zararı olmayan bir enfeksiyon dedi şimdi şeker testimiz var sırada.bu arada benim cimcimem yine uyuyordu eli kafasının altında.rahatladım yani saolun dualarınız için.serapcım bende rüyamda seni gördüm sen rumeliliymişsin rüyamdakaydirigubbakcemile3
günaydınlar herkese nasılsınız:teytey:
bizde dün doktor kontrolümüzü yaptık teyzeleri ogluşum 37cm kilosuda 1290 olmuş doktorum gidişat olarak iyi dedi suyumuz iyi durumdaymış benım su içmem işe yaramış ama kafası hala kanaldaymış artık haftada bir kontrole çagırdı iiyyiz yani çok şükür ve bende 81 kilo olmuşum toplamda 16 kilo almışımakannehir akannehir
geçmiş olsun cnm inş. şeker yüklemesindende iyi sonuçlar alırsın
slm cnm inş. sende iyi haberlerle dönersin kontrolden aynı sorun bendede var cnm benımkıde akşam ve gece inanılmaz hareketli maşallah
slm cnm alttan muayene etmedende anlaşılıyormuki çatının darlıgı filan
kocaman olmuş teyzesi maşallah evet benımde dogum ocak muhtemelen hayırlısıyla tabi
günaydın gülüm gözün aydın maşallah bebişine
Günaydın kızlar,
dr a gidenler gözünüz aydınbebişler büyüyor artık.haftaya hepimiz 1 kg üstüne çıkarız herhalde.
bende yarın şeker testi için gidicem ordan kızımın mobilyası için gidicem bitmiş gelip bakın ekleme yaptıracakmısınız boya vs beğenirseniz sorun yok ise hafta sonu getiririz dediler gidip bi bakacağız nasıl olmuş diye.uyku setinide beğenelimde buda çıksın aradan.sonrada yavaştan yıkayıp ütüleyip yerleştireyim artık.izine geç çıkmayı planlıyorum ne olur ne olmaz yerleştireyimde kızımın cicileri hazır beklesin.
Evet keske reelde de öle bi imkanımız olabilse hepimiz aynı şehirlerde olabilsek nr kahvaltılar 5 çayları hiç bişey boş gecmezdi :)canım tamam geliyoruz kahvaltıya ne güzel olur hep beraber oh ohhh
cnm 2 tüpmüş 50 gr yaptırıosun zaten önce eğer yüksekse 100 gr istior dr.kan yapıcı şeyler ye cnm tahın pekmez ye.bende daha yaptırmadım bu hafta yaptırıcam.inşallah iyi sonuçlar alırız.
bebişlerini görenler gözünüz aydınn
plaj geldinmi kız hoşgeldin
saol cnm inşallah seninde içine siner kızının odası biz daha sadece park yatak aldık alınacak çok şeyimiz var eksiğimiz çok.
canım walla bende yaptırmadan 1 gün önce evlilik yıldönümümdü akşam pasta börek falan yedim... tam sınırda çıktı... dikkat et istersen sende... şu satte yediğinin çok etkiliyceğini düşünmüyorum ama kan aldırmadan en az 12 saat önce tatlıyı kes bence...
benden 4 tüp kan aldılar kızlarr
Gözün aydın aryacım hersey yolundaymıs bak ne güsel .Enfeksiyon hamileliklte cok sık rastlanan bir durum.Bende öncesindede vardı şimdi de var şişlik te ara ara oluyor allah korusun kitle gibi bişey oluyor doktor endişelenecek birşey yok hamilelikte normal dedi sadece iç çamaşırını sık sık değiştir, günlük pedler kullan ama onlarıda 2 yada 3 saatte değiştir.Bol bol su iç.Aslında antibiyotik en iyi cözüm ama malaesef hamile oldugumuz için kullanamıyoruz.
Senin bebiş uykucu olacak heralde kaydirigubbakcemile3 İnşallah şeker testinide hayırlısı ile atlatırsın canm.
Onu doktorun yönlendiriyo canım
kıs esma senle aramızda 1 gün vardı maşallah sen artık 1 hafta önden mi gidiyon
al al bitmiyor valla ben 7 haftalıkdım almaya başladım halen arada alıyorum ama hayatında hiç bebek kıyafeti görmemiş gibi halen hoşuma giden birşey olunca alsam mı diyorum.
Arya benimde Park yatak almam lazım ekstradan. bebişe annem bakacak mayıs gibi falan annemlerede yatak almak gerekecek ben ne varsa aldım zaten sepet (bu ödünç ama olsun ) - karyola-park yatak valla sırp bunlar ziyan olmasın diye 2. bebişimi düşünsen ne yapsam.:1shok::1shok:
Serap senin kanı sevdiler herhalde herkesten 1 tüp senden x4.banada kalsın lazım olacak deseydin.
tamam güselim .....ahhhh sorma benim kız hep ekşi yedirtyo bana tatlıdan midem bulanıyo ama zorlıycam:kedi:
sagol cnm benım evet gelıyor bugün buna en çok eşim seviniyor tüm evişi yemek o yapıyordu kurtulacak diye bayram edyor valla
oh oh valla ne güzel allah hayırlısıyla kurtulmak nasib etsin
cnm sadece 12 saat öncesinden yeme içmeyi kesıyorsun ondan öncesi normal yemene dikkat ediyorsunkı sonuç dogru olsun sen sadece ogün için tatlıyı kesersen sonuç pek dogru olmaz bence
sana 100 gr lıkmı yaptılar cnm?
canım her zaman 10 gün büyük çıkıyodu bende doktoruma korkuyom dedim acaba bebekte bişiymi var dır dedim doktorum baştan beri hep böle gidiyorsa senin adet gördüğün günle yumurtladığıumn gün başkadır dedi artık bu hesaptan devam et dedi
teşekkürler cnm evet bende de enfeksiyon oluodu hamilelik öncesi ama hamileyken farklı oluodu demekki o pedlerden kullanma dedi bana dr.onlar enfeksiyonu arttırıomuş sık değiş çamaşırını dedi.zaten öle yapıyorum aama ne kadar dikkat etsende oluyor işte.sorma teyzesi benim kız dr da hep uyuyor ama geceleri hep uyanık doğduğunda da bu uyku düzenine sahip olursa bize uyku haram olucak galiba.
ya peki 50gr mı yoksa 100 gr mı ona nasıl karar veriliyo acaba
Burcucum inşallah hayırlısı ile şeker taramayıda atlatırsın inşallah.Ohh bebişin eşyaları yavaş yavaş hazırlıyorsunuz ben daha hiç bişeycikler almadım işlerden cıkamaıyorum dışarıya ama Bayramda balıkesire gidince oradan bakacagım herseyini bir seferde halledecegim inşaalh.
Evet keske reelde de öle bi imkanımız olabilse hepimiz aynı şehirlerde olabilsek nr kahvaltılar 5 çayları hiç bişey boş gecmezdi :)
gunaydın kızlar...
valla bugun haberlerım ıyı degıl. sabah seker yuklemesıne gıttım 50lık seker yuklemesı yapıldı 1 saat sonra aldım sonucu yuksek cıktı. en fazla 140 olması gerekıyomus 164 cıktı sonuc. doktor cuma gunu 100luk 3 saat suren tam seker tarama testı yapıcaz oda yuksek cıkarsa dahılıye doktoruyla da gorusucez ınsulıne baslıcaksın dedı. cuma tekrar gıdıcem... moralım cok bozuldu. ılk 3 ay kanamadan yattım. sonrasında ıkılı testım rısklı cıktı. hadı onlar gectı derken 1 aydır kafam rahattı sımdıde seker cıktı karsıma. cuma gunu normal cıkar ınsallah. kendımden gectım ınsulınde vurulurum dıyette yaparım yeterkı bebegıme gecmesın ona bısey olmasın. ısyan etmek ıstemıyorum ama hamılelıgımın basından berı sureklı sınır stres halınde gectı aylarım sapasaglam kucagıma bı alsam bebegımı...
kulak burun bogazada gıttım 1 haftadır hastaydım ya meger sınuzıtım azmış gene antıbıyotıge basladım 1 hafta sonra kontrole gıdıcem tekrar...
offfffffffffffffffffff yazarken bıle ıcım sıkılıyor ya :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?