- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
gunaydın kızlar...
valla bugun haberlerım ıyı degıl. sabah seker yuklemesıne gıttım 50lık seker yuklemesı yapıldı 1 saat sonra aldım sonucu yuksek cıktı. en fazla 140 olması gerekıyomus 164 cıktı sonuc. doktor cuma gunu 100luk 3 saat suren tam seker tarama testı yapıcaz oda yuksek cıkarsa dahılıye doktoruyla da gorusucez ınsulıne baslıcaksın dedı. cuma tekrar gıdıcem... moralım cok bozuldu. ılk 3 ay kanamadan yattım. sonrasında ıkılı testım rısklı cıktı. hadı onlar gectı derken 1 aydır kafam rahattı sımdıde seker cıktı karsıma. cuma gunu normal cıkar ınsallah. kendımden gectım ınsulınde vurulurum dıyette yaparım yeterkı bebegıme gecmesın ona bısey olmasın. ısyan etmek ıstemıyorum ama hamılelıgımın basından berı sureklı sınır stres halınde gectı aylarım sapasaglam kucagıma bı alsam bebegımı...
kulak burun bogazada gıttım 1 haftadır hastaydım ya meger sınuzıtım azmış gene antıbıyotıge basladım 1 hafta sonra kontrole gıdıcem tekrar...
offfffffffffffffffffff yazarken bıle ıcım sıkılıyor ya :çok üzgünüm:
canım benim yaa üzme kendini ne sana nede bebişine hiç bişi olmucak...2.yükleme normal çıkar inş...