günaydınlar herkese nasılsınız:teytey:
bizde dün doktor kontrolümüzü yaptık teyzeleri ogluşum 37cm kilosuda 1290 olmuş doktorum gidişat olarak iyi dedi suyumuz iyi durumdaymış benım su içmem işe yaramış ama kafası hala kanaldaymış artık haftada bir kontrole çagırdı iiyyiz yani çok şükür ve bende 81 kilo olmuşum toplamda 16 kilo almışımakannehir akannehir
oyy maşallah canım ya tosuncuk olmuş oğluşun...
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Günaydın kızlarrropuyorumnanaktan biz dün gece gittik dr amcamıza.Allaha şükür herşey yolundaymış kızım 924 gr olmuşboyumuzda 35.7 cm suyumuz iyiymiş akıntı enfeksiyondan kaynaklanıyormuş ama önemli bir enfeksiyon değilmiş o şişlikte ondanmış boşuna korkmuşum içinde antibiotik olmayanbir fitil verdi çok zararı olmayan bir enfeksiyon dedi şimdi şeker testimiz var sırada.bu arada benim cimcimem yine uyuyordu eli kafasının altında.rahatladım yani saolun dualarınız için.serapcım bende rüyamda seni gördüm sen rumeliliymişsin rüyamdakaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım... bak kendi kendini korkutmuşsun işte... çok şükür bi sorun yokmuş... maşallah sanada meleğinede...
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
valla canım gündüz niyetine olsun anlatmıyayım ama sıkıntılıydı rüyam
bi film izledim etkilendim sanırım
hayırlara yoralım hayır olsun canım... rüyalar tersine çıkar zaten... hamilelikte öyle sıkıntılı korku filmi izlemeyin diyolar bende elimden geldiğince neşeli komedi filmleri izlemeye çalışıyorum... hamileliği boyunca anne ne kadar neşeli olursa bebeğide öyle oluyomuş...