Gözün aydın aryacım hersey yolundaymıs bak ne güsel .Enfeksiyon hamileliklte cok sık rastlanan bir durum.Bende öncesindede vardı şimdi de var şişlik te ara ara oluyor allah korusun kitle gibi bişey oluyor doktor endişelenecek birşey yok hamilelikte normal dedi sadece iç çamaşırını sık sık değiştir, günlük pedler kullan ama onlarıda 2 yada 3 saatte değiştir.Bol bol su iç.Aslında antibiyotik en iyi cözüm ama malaesef hamile oldugumuz için kullanamıyoruz.Günaydın kızlarrropuyorumnanaktan biz dün gece gittik dr amcamıza.Allaha şükür herşey yolundaymış kızım 924 gr olmuş boyumuzda 35.7 cm suyumuz iyiymiş akıntı enfeksiyondan kaynaklanıyormuş ama önemli bir enfeksiyon değilmiş o şişlikte ondanmış boşuna korkmuşum içinde antibiotik olmayanbir fitil verdi çok zararı olmayan bir enfeksiyon dedi şimdi şeker testimiz var sırada.bu arada benim cimcimem yine uyuyordu eli kafasının altında.rahatladım yani saolun dualarınız için.serapcım bende rüyamda seni gördüm sen rumeliliymişsin rüyamdakaydirigubbakcemile3
Senin bebiş uykucu olacak heralde kaydirigubbakcemile3 İnşallah şeker testinide hayırlısı ile atlatırsın canm.
günaydınlar herkese nasılsınız:teytey:
bizde dün doktor kontrolümüzü yaptık teyzeleri ogluşum 37cm kilosuda 1290 olmuş doktorum gidişat olarak iyi dedi suyumuz iyi durumdaymış benım su içmem işe yaramış ama kafası hala kanaldaymış artık haftada bir kontrole çagırdı iiyyiz yani çok şükür ve bende 81 kilo olmuşum toplamda 16 kilo almışımakannehir akannehir
Oyy oyy tosunum benm maşaallah pek bi tosuncuk olmus annesi :)Herşeyin iyi olmasına sevindim canm.Ayy birde iyi tarafını düşün bak bebişşini her hafta göreceksin zemuszemus.Maşallah sende pek bi kilo almıssın kız aman boşver dogumdan sonra hep beraber zayıflama topiclerine transfer oluveririz ne olacak kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm inş. şeker yüklemesindende iyi sonuçlar alırsın
slm cnm inş. sende iyi haberlerle dönersin kontrolden aynı sorun bendede var cnm benımkıde akşam ve gece inanılmaz hareketli maşallah
slm cnm alttan muayene etmedende anlaşılıyormuki çatının darlıgı filan
kocaman olmuş teyzesi maşallah evet benımde dogum ocak muhtemelen hayırlısıyla tabi
günaydın gülüm gözün aydın maşallah bebişine
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canm inşallah. Bakalım hangimiizin sıpası önce gelecek sırnaşık şey
Günaydın kızlar,
dr a gidenler gözünüz aydın bebişler büyüyor artık.haftaya hepimiz 1 kg üstüne çıkarız herhalde.
bende yarın şeker testi için gidicem ordan kızımın mobilyası için gidicem bitmiş gelip bakın ekleme yaptıracakmısınız boya vs beğenirseniz sorun yok ise hafta sonu getiririz dediler gidip bi bakacağız nasıl olmuş diye.uyku setinide beğenelimde buda çıksın aradan.sonrada yavaştan yıkayıp ütüleyip yerleştireyim artık.izine geç çıkmayı planlıyorum ne olur ne olmaz yerleştireyimde kızımın cicileri hazır beklesin.
Burcucum inşallah hayırlısı ile şeker taramayıda atlatırsın inşallah.Ohh bebişin eşyaları yavaş yavaş hazırlıyorsunuz ben daha hiç bişeycikler almadım işlerden cıkamaıyorum dışarıya ama Bayramda balıkesire gidince oradan bakacagım herseyini bir seferde halledecegim inşaalh.
Evet keske reelde de öle bi imkanımız olabilse hepimiz aynı şehirlerde olabilsek nr kahvaltılar 5 çayları hiç bişey boş gecmezdi :)canım tamam geliyoruz kahvaltıya ne güzel olur hep beraber oh ohhh