Daha önce genital bölgemde cıkan sivilceye bakmıstı baska öyle bi altan muyane etmedi .slm gülüm yha bişey soracam bende oglum acele etmesse ocakta dogum yapacam
doktorun çatının dar oldugunu nasıl anladı alttan muayenemi ediyor benım doktor henüz bişi sölemedi okonuda
gülüm valla bende öle eksıkleri halletmeye çalışıyorum yapabildigim kadarıyla hastane çantamıda hazırlamaya başladım neolur neolmaz
evet cnm aramızda 1 gün var en son gittigimde 10 gün önce 1133gr dı bugünde kontrolüm var bakalım nekadar oldu bende merak ediyorum
Ayykız kocaman olmustur şimdi o :) sende ocağa kayıcak gibisin benim gibi.
walla canım kızıma fatoşta talip ben karışmam aranızda halledin... bi kızı 1000 kişi ister biliyonuz 1 kişi alır... hadi hayırlısı...
slm canım hoşgeldin... gözün aydın hastalık faslını inşallah kapatmışsındır.. bi daha kimse hasta olmaz evde umarım...
tabi hemen almam daha araştıriyim bakim eczanelerde ne kadar ona göre ....
walla canım işte bazı şeylerde tecrübe hiç aklıma gelmezdi az kullanılıyo 10 gr.lık yeter diye... şimdi düşünüyorum da cidden bi lokma bişey sürülücek yeterde artar bile 10 gr...
ESRACIM Fatoş olmaz demiş baksana :) Neyse biz deilde dogunca senin kız karar versin kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin zeynepcim hayırlı olsun bebeişin saglıklı sıhhatli dogmak nasip etsin Allah.Herkese merhaba, bende 25 haftalık hamileyim. Yeni gördüm bu topiki..... herhalde doğuma kadar sizinleyim :):lepi:
günaydın esra aşk olsun dün shine aranızda halledin demişsin kız söz vermedinmi o nedemek diyemedinmi kzıım sahipli
bide plaj sena msj yazmış okudunmu sayfa 3323 te şekerim
Fatoşcum ne yapalım bi kızı 1000 kişi ister 1 kişi alırmış artık nasip ne diyelim :) Bebekler kendi arasında karar versin kaydirigubbakcemile3 :roflol:
shine günaydın canım duyduğuma göre gelinime talip olmuşun
Günaydın canm evet biraz öyle oldu kaydirigubbakcemile3 Daha sizin kesin bişi yok e bizimde bebeklerin görüp begenmesi gerek kaydirigubbakcemile3 Onun için birazcık beklememiz lazım sanırım kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın.........
Günaydın canm
Canım geleli epey bi vakit oluyor ama malesef işlerimi bitirip anca yazabiliyortum :) Daha kahvaltı etmedim kociş duysa keser beni neyse hemen cay suıyunu koyayım da kahvaltımı hazırlıyım burda hep beraber ederiz :)günaydın canlarım topiğin kapısını açtım gelin gariiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın canm sanada güzel günler şekerim :) Bizde seni göbüşten öpüyoruz opuyorumnanaktanGünaydın herkese güzel günler kızlarr.
Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Herkese günaydın şubat anneleri ve bebekleri bir kaç gündür yazamadık hem araya hafta sonu girdi evde yoktuk istanbuldaydık biraz stress atttık gezdik dolaştık hemde pazartesi yogunlugundan bakıpta bırseyler yazamadık , umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır ...
Biz yarın sabah doktora gidiyoruz şeker yüklemesi ve kontrol için çok heyecanlıyız bakalım nasıl yarın olacak...Ve bu arada ben artık geceleri hiç uyuyamıyorum herkes aynı problemı yasıyormu bılemıyorum saga donsem tepik yiyorum sola dönsem tepik yiyorum sırt üstü yatsam yine öyle nasıl memnun edicem ben bu oğlanı bilmiyorum sabaha kadar dolanıyorum yatağın içinde yazık eşimde benimmle birlikte uykusuz kalıyor şimdiden böyleysek ilerleyen günleri hiç düşünemiyorum arkadaşlar... :umursamaz:
Canım benım merhaba demek 2 aşınızı oldunuz bizde yarın sabah doktora gitmeden aşımızı olucaz , benim ilk aşım sadece biraz ateş ve ağrı yapmıştı çok şiddetli değildi 2. nasıl olur bilmiyoruz bakalım yarını bekliyoruz heyecanla ... İnşallah diyetin işe yaramıştır canım ikinci kontrolden iyi haberlerini bekliyorummm...![]()
Günaydın canm inşallah doktordan hayırlı haberlerle dönersin .Şeker yüklemende iyi çıkar inşallah. Biraz gezmişssin iyi yapmıssın kıs bebek dgunca evde sıkıntıdan patlıyacagız zaten bi 40 gün kadar.
Ahh geceleri uyuyama problemi benimde vardı aynen bende dön dolaş uyuyamıyordum ama bu aralar kendimi biraz fazla yoruyorum heralde ki yastıgı basıma koydugum gibi uyuyorum .Eşimle bazen uzanarak film izliyorum diyoruz. yazık garibim bütün filmi tek basına izliyor ben filmin basında uyayakalıyormusum kaydirigubbakcemile3
günaydınlar...
Günaydın canm.