• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

slm gülüm yha bişey soracam bende oglum acele etmesse ocakta dogum yapacam
doktorun çatının dar oldugunu nasıl anladı alttan muayenemi ediyor benım doktor henüz bişi sölemedi okonuda
Daha önce genital bölgemde cıkan sivilceye bakmıstı baska öyle bi altan muyane etmedi .

gülüm valla bende öle eksıkleri halletmeye çalışıyorum yapabildigim kadarıyla hastane çantamıda hazırlamaya başladım neolur neolmaz

evet cnm aramızda 1 gün var en son gittigimde 10 gün önce 1133gr dı bugünde kontrolüm var bakalım nekadar oldu bende merak ediyorum

Ayykız kocaman olmustur şimdi o :) sende ocağa kayıcak gibisin benim gibi.
walla canım kızıma fatoşta talip ben karışmam aranızda halledin... bi kızı 1000 kişi ister biliyonuz 1 kişi alır... hadi hayırlısı...

slm canım hoşgeldin... gözün aydın hastalık faslını inşallah kapatmışsındır.. bi daha kimse hasta olmaz evde umarım...

tabi hemen almam daha araştıriyim bakim eczanelerde ne kadar ona göre ....

walla canım işte bazı şeylerde tecrübe hiç aklıma gelmezdi az kullanılıyo 10 gr.lık yeter diye... şimdi düşünüyorum da cidden bi lokma bişey sürülücek yeterde artar bile 10 gr...

ESRACIM Fatoş olmaz demiş baksana :) Neyse biz deilde dogunca senin kız karar versin kaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba, bende 25 haftalık hamileyim. Yeni gördüm bu topiki..... herhalde doğuma kadar sizinleyim :):lepi:
Hoşgeldin zeynepcim hayırlı olsun bebeişin saglıklı sıhhatli dogmak nasip etsin Allah.

günaydın esra aşk olsun dün shine aranızda halledin demişsin kız söz vermedinmi o nedemek diyemedinmi kzıım sahipli
bide plaj sena msj yazmış okudunmu sayfa 3323 te şekerim

Fatoşcum ne yapalım bi kızı 1000 kişi ister 1 kişi alırmış artık nasip ne diyelim :) Bebekler kendi arasında karar versin kaydirigubbakcemile3 :roflol:

shine günaydın canım duyduğuma göre gelinime talip olmuşun

Günaydın canm evet biraz öyle oldu kaydirigubbakcemile3 Daha sizin kesin bişi yok e bizimde bebeklerin görüp begenmesi gerek kaydirigubbakcemile3 Onun için birazcık beklememiz lazım sanırım kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın.........

Günaydın canm

günaydın canlarım topiğin kapısını açtım gelin gariiiiiiiiiiiiiiii
Canım geleli epey bi vakit oluyor ama malesef işlerimi bitirip anca yazabiliyortum :) Daha kahvaltı etmedim kociş duysa keser beni neyse hemen cay suıyunu koyayım da kahvaltımı hazırlıyım burda hep beraber ederiz :)

Günaydın herkese güzel günler kızlarr.
Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Günaydın canm sanada güzel günler şekerim :) Bizde seni göbüşten öpüyoruz opuyorumnanaktan

Herkese günaydın şubat anneleri ve bebekleri bir kaç gündür yazamadık hem araya hafta sonu girdi evde yoktuk istanbuldaydık biraz stress atttık gezdik dolaştık hemde pazartesi yogunlugundan bakıpta bırseyler yazamadık , umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır ...

Biz yarın sabah doktora gidiyoruz şeker yüklemesi ve kontrol için çok heyecanlıyız bakalım nasıl yarın olacak...Ve bu arada ben artık geceleri hiç uyuyamıyorum herkes aynı problemı yasıyormu bılemıyorum saga donsem tepik yiyorum sola dönsem tepik yiyorum sırt üstü yatsam yine öyle nasıl memnun edicem ben bu oğlanı bilmiyorum sabaha kadar dolanıyorum yatağın içinde yazık eşimde benimmle birlikte uykusuz kalıyor şimdiden böyleysek ilerleyen günleri hiç düşünemiyorum arkadaşlar... :umursamaz:

Canım benım merhaba demek 2 aşınızı oldunuz bizde yarın sabah doktora gitmeden aşımızı olucaz , benim ilk aşım sadece biraz ateş ve ağrı yapmıştı çok şiddetli değildi 2. nasıl olur bilmiyoruz bakalım yarını bekliyoruz heyecanla ... İnşallah diyetin işe yaramıştır canım ikinci kontrolden iyi haberlerini bekliyorummm...:nazar:

Günaydın canm inşallah doktordan hayırlı haberlerle dönersin .Şeker yüklemende iyi çıkar inşallah. Biraz gezmişssin iyi yapmıssın kıs bebek dgunca evde sıkıntıdan patlıyacagız zaten bi 40 gün kadar.

Ahh geceleri uyuyama problemi benimde vardı aynen bende dön dolaş uyuyamıyordum ama bu aralar kendimi biraz fazla yoruyorum heralde ki yastıgı basıma koydugum gibi uyuyorum .Eşimle bazen uzanarak film izliyorum diyoruz. yazık garibim bütün filmi tek basına izliyor ben filmin basında uyayakalıyormusum kaydirigubbakcemile3

günaydınlar...

Günaydın canm.

Daha önce genital bölgemde cıkan sivilceye bakmıstı baska öyle bi altan muyane etmedi .

Ayykız kocaman olmustur şimdi o :) sende ocağa kayıcak gibisin benim gibi.

ESRACIM Fatoş olmaz demiş baksana :) Neyse biz deilde dogunca senin kız karar versin kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin zeynepcim hayırlı olsun bebeişin saglıklı sıhhatli dogmak nasip etsin Allah.

Fatoşcum ne yapalım bi kızı 1000 kişi ister 1 kişi alırmış artık nasip ne diyelim :) Bebekler kendi arasında karar versin kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Günaydın canm evet biraz öyle oldu kaydirigubbakcemile3 Daha sizin kesin bişi yok e bizimde bebeklerin görüp begenmesi gerek kaydirigubbakcemile3 Onun için birazcık beklememiz lazım sanırım kaydirigubbakcemile3

Günaydın canm

Canım geleli epey bi vakit oluyor ama malesef işlerimi bitirip anca yazabiliyortum :) Daha kahvaltı etmedim kociş duysa keser beni neyse hemen cay suıyunu koyayım da kahvaltımı hazırlıyım burda hep beraber ederiz :)

Günaydın canm sanada güzel günler şekerim :) Bizde seni göbüşten öpüyoruz opuyorumnanaktan

Günaydın canm inşallah doktordan hayırlı haberlerle dönersin .Şeker yüklemende iyi çıkar inşallah. Biraz gezmişssin iyi yapmıssın kıs bebek dgunca evde sıkıntıdan patlıyacagız zaten bi 40 gün kadar.

Ahh geceleri uyuyama problemi benimde vardı aynen bende dön dolaş uyuyamıyordum ama bu aralar kendimi biraz fazla yoruyorum heralde ki yastıgı basıma koydugum gibi uyuyorum .Eşimle bazen uzanarak film izliyorum diyoruz. yazık garibim bütün filmi tek basına izliyor ben filmin basında uyayakalıyormusum kaydirigubbakcemile3

Günaydın canm.

günaydın canım hoşgeldin nasılsınnn

sen nasılsın canım tansiyonun ne alemde

iyim canım saolasın tansiyonda idare ediyo canım işte aynı seyir ediyo
SHıNE EDERıZ KAHVALTI CANIMDA BıZıM KESıN BıKERE BıZ GÖBEK KERTMESı YAPTIK ONA GÖRE BAŞKA GELıN BUL KENDıNE VALLA BENıM OĞLAN ANASI GıBı KISKANÇ OLUR DıYEYıM YANı:roflol::roflol:

haklısın tatlım yılbasında napıyosunuz bu arada soruya bak ne alakaysa :roflol:

yılbaşında bi koltukta muhtemelen yatıyo olurum birileri benim kafama şapka takıyo olur... kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar canım sende kendine iyi bak ve minik kızına Şenizama senin kız artık bizimkilerin ablası oldu artık dimi göbişine bakınca anladımkaydirigubbakcemile3

evet abla oldu maşallah bi tatlı olduki teyzeleri görmeniz lazım... c.tesi günü gülücük atıyodu bize dr. bile şaşırdı...

esra aŞk olsun ne demek aranızda halledİn bİz gÖbek kertmesİ yapmadık mı shİne gelİnİme talİp olma bozuŞmayalım yanİ

hayırlısı canım en iyisi çocuklar kendileri karar versinler... kaydirigubbakcemile3

evet tatlım topiğe yazmış sayfa 2232 de bende iyim şükür tansiyonda aynı işte

Biz yarın sabah doktora gidiyoruz şeker yüklemesi ve kontrol için çok heyecanlıyız bakalım nasıl yarın olacak...Ve bu arada ben artık geceleri hiç uyuyamıyorum herkes aynı problemı yasıyormu bılemıyorum saga donsem tepik yiyorum sola dönsem tepik yiyorum sırt üstü yatsam yine öyle nasıl memnun edicem ben bu oğlanı bilmiyorum sabaha kadar dolanıyorum yatağın içinde yazık eşimde benimmle birlikte uykusuz kalıyor şimdiden böyleysek ilerleyen günleri hiç düşünemiyorum arkadaşlar... :umursamaz:

canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...

günaydın kızlar nasılsınızzz valla akşam karışık karışık rüyalar görmekten uyuyamadım esracım gene seni gördüm rüyamda iyisizn demi

canım nasıl gördün hayırdır inşallah... gündüz niyetine diyelim....

günaydın esra aşk olsun dün shine aranızda halledin demişsin kız söz vermedinmi o nedemek diyemedinmi kzıım sahipli
bide plaj sena msj yazmış okudunmu sayfa 3323 te şekerim

canım görmemiştim o gün gelmemiştim ya ama özelden cvp yazdım... çok sağol....

evet bebekleri ortaya salarız kim kimin yanına giderse onları kerteriz... en güzeli... kendileri seçmiş olurlar... kamerayada alırız... bide konfeti patlattıkmı tamamdır...

KIZ ESRA ÖNCE BıZE SÖZ VERDıN ANNESı AMA NEYSE BıZDE KAÇIRIRIZ KZIIZNI kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

KÜSTÜKKKKKKKKK TEYZESı :umursamaz:mafoldumbenmafoldumben

KIZ ESRA ÖNCE BİZE SÖZ VERDİN ANNESİ AMA NEYSE BİZDE KAÇIRIRIZ KZIIZNI kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

KÜSTÜKKKKKKKKK TEYZESİ :umursamaz:mafoldumbenmafoldumben

oyy kıyamam ama küsme walla bende ağlarım mafoldumben mafoldumben mafoldumben

yılbaşında bi koltukta muhtemelen yatıyo olurum birileri benim kafama şapka takıyo olur... kaydirigubbakcemile3

evet abla oldu maşallah bi tatlı olduki teyzeleri görmeniz lazım... c.tesi günü gülücük atıyodu bize dr. bile şaşırdı...

hayırlısı canım en iyisi çocuklar kendileri karar versinler... kaydirigubbakcemile3

canım nasıl gördün hayırdır inşallah... gündüz niyetine diyelim....

canım görmemiştim o gün gelmemiştim ya ama özelden cvp yazdım... çok sağol....

evet bebekleri ortaya salarız kim kimin yanına giderse onları kerteriz... en güzeli... kendileri seçmiş olurlar... kamerayada alırız... bide konfeti patlattıkmı tamamdır...

Evet canm en iyisi öyle cocuklar karar versin.Kız esra başlık parası marası istemezsiniz dimi ?
iyim canım saolasın tansiyonda idare ediyo canım işte aynı seyir ediyo
SHİNE EDERİZ KAHVALTI CANIMDA BİZİM KESİN BİKERE BİZ GÖBEK KERTMESİ YAPTIK ONA GÖRE BAŞKA GELİN BUL KENDİNE VALLA BENİM OĞLAN ANASI GİBİ KISKANÇ OLUR DİYEYİM YANİ:roflol::roflol:

Oyy kızlar tek basımayım bebiş ve annelerine bi kahvaltı hazırladım ki sormayın patates kızartıım mayonez ketcap ve kahvaltıklar var kızarmıs ekmek tereyag sıcacık cay hadi buyrun masaya :)

Fatoşcum esra da dedi bak kendileri karar versinler diye en iyisi öle Belki kızı bizim oglanları begenmicek bellimi olur bu kız milletine kaydirigubbakcemile3

günaydın canım hoşgeldin nasılsınnn
Günaydın canm iyiyim valla sizlere kahvaltı hazırladım buyrun masaya hadi caylar sogumasın .
KIZ ESRA ÖNCE BİZE SÖZ VERDİN ANNESİ AMA NEYSE BİZDE KAÇIRIRIZ KZIIZNI kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

KÜSTÜKKKKKKKKK TEYZESİ :umursamaz:mafoldumbenmafoldumben

aaa kafamçokkarıştı Fatş kızın yaşı tutmuyor Allah korusun senin oglan kacırırsa içeri girer falan aman öle bi delilik yapmasın.kaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkese nasılsınız:teytey:
bizde dün doktor kontrolümüzü yaptık teyzeleri ogluşum 37cm kilosuda 1290 olmuş doktorum gidişat olarak iyi dedi suyumuz iyi durumdaymış benım su içmem işe yaramış ama kafası hala kanaldaymış artık haftada bir kontrole çagırdı iiyyiz yani çok şükür ve bende 81 kilo olmuşum toplamda 16 kilo almışımakannehir akannehir

Günaydın kızlarrropuyorumnanaktan biz dün gece gittik dr amcamıza.Allaha şükür herşey yolundaymış kızım 924 gr olmuş :nazar: boyumuzda 35.7 cm suyumuz iyiymiş akıntı enfeksiyondan kaynaklanıyormuş ama önemli bir enfeksiyon değilmiş o şişlikte ondanmış boşuna korkmuşum içinde antibiotik olmayanbir fitil verdi çok zararı olmayan bir enfeksiyon dedi şimdi şeker testimiz var sırada.bu arada benim cimcimem yine uyuyordu eli kafasının altında.rahatladım yani saolun dualarınız için.serapcım bende rüyamda seni gördüm sen rumeliliymişsin rüyamdakaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar seçil canım gözün aydın bebişine de maşallah:nazar:seninde iyi olmana sevindim çok şükür sorun yokmuş şekeride hayırlısıyla atlatttın mı geriye doğumu beklemek kalıyor :teytey::dance:

yılbaşında bi koltukta muhtemelen yatıyo olurum birileri benim kafama şapka takıyo olur... Kaydirigubbakcemile3

evet abla oldu maşallah bi tatlı olduki teyzeleri görmeniz lazım... C.tesi günü gülücük atıyodu bize dr. Bile şaşırdı...

Hayırlısı canım en iyisi çocuklar kendileri karar versinler... Kaydirigubbakcemile3

Canım nasıl gördün hayırdır inşallah... Gündüz niyetine diyelim....

Canım görmemiştim o gün gelmemiştim ya ama özelden cvp yazdım... çok sağol....

Evet bebekleri ortaya salarız kim kimin yanına giderse onları kerteriz... En güzeli... Kendileri seçmiş olurlar... Kamerayada alırız... Bide konfeti patlattıkmı tamamdır...

valla canım gündüz niyetine olsun anlatmıyayım ama sıkıntılıydı rüyam
bi film izledim etkilendim sanırım

Bizde dün doktor kontrolümüzü yaptık teyzeleri ogluşum 37cm kilosuda 1290 olmuş doktorum gidişat olarak iyi dedi suyumuz iyi durumdaymış benım su içmem işe yaramış ama kafası hala kanaldaymış artık haftada bir kontrole çagırdı iiyyiz yani çok şükür ve bende 81 kilo olmuşum toplamda 16 kilo almışımakannehir akannehir
gözün aydın canım maşallah oğluşuna
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan biz dün gece gittik dr amcamıza.allaha şükür herşey yolundaymış kızım 924 gr olmuş :nazar: Boyumuzda 35.7 cm suyumuz iyiymiş akıntı enfeksiyondan kaynaklanıyormuş ama önemli bir enfeksiyon değilmiş o şişlikte ondanmış boşuna korkmuşum içinde antibiotik olmayanbir fitil verdi çok zararı olmayan bir enfeksiyon dedi şimdi şeker testimiz var sırada.bu arada benim cimcimem yine uyuyordu eli kafasının altında.rahatladım yani saolun dualarınız için.serapcım bende rüyamda seni gördüm sen rumeliliymişsin rüyamdakaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım bi maşallahta senin prensesine korktuğun şey çıkmamasına sevindim canım

Selam kızlar şu an topikte benden başka kimse yok.
bugün 2.tetenoz aşımızı olduk.ellerim ateş gibi yanıyordu buz kalıbı koydum koluma ama şu an iyiyim.3.ve son aşımızıda mayıs ayında olucaz inşallah oğluşumla birlikte gidicez teyzeleri aşı olmaya.
haftaya çarşamba da tekrar kontrolümüz var.şeker yüklemem biraz yüksek çıkmıştıya diyet yapıyorum bakalım iyi sonuçlar alabilecekmiyim bu sefer.
geçmiş olsun cnm inş. şeker yüklemesindende iyi sonuçlar alırsın
Biz yarın sabah doktora gidiyoruz şeker yüklemesi ve kontrol için çok heyecanlıyız bakalım nasıl yarın olacak...Ve bu arada ben artık geceleri hiç uyuyamıyorum herkes aynı problemı yasıyormu bılemıyorum saga donsem tepik yiyorum sola dönsem tepik yiyorum sırt üstü yatsam yine öyle nasıl memnun edicem ben bu oğlanı bilmiyorum sabaha kadar dolanıyorum yatağın içinde yazık eşimde benimmle birlikte uykusuz kalıyor şimdiden böyleysek ilerleyen günleri hiç düşünemiyorum arkadaşlar... :umursamaz::
slm cnm inş. sende iyi haberlerle dönersin kontrolden aynı sorun bendede var cnm benımkıde akşam ve gece inanılmaz hareketli maşallah

Ayykız kocaman olmustur şimdi o :) sende ocağa kayıcak gibisin benim gibi..
slm cnm alttan muayene etmedende anlaşılıyormuki çatının darlıgı filan
kocaman olmuş teyzesi maşallah evet benımde dogum ocak muhtemelen hayırlısıyla tabi
Günaydın kızlarrropuyorumnanaktan biz dün gece gittik dr amcamıza.Allaha şükür herşey yolundaymış kızım 924 gr olmuş :nazar: boyumuzda 35.7 cm suyumuz iyiymiş akıntı enfeksiyondan kaynaklanıyormuş ama önemli bir enfeksiyon değilmiş o şişlikte ondanmış boşuna korkmuşum içinde antibiotik olmayanbir fitil verdi çok zararı olmayan bir enfeksiyon dedi şimdi şeker testimiz var sırada.bu arada benim cimcimem yine uyuyordu eli kafasının altında.rahatladım yani saolun dualarınız için.serapcım bende rüyamda seni gördüm sen rumeliliymişsin rüyamdakaydirigubbakcemile3

günaydın gülüm gözün aydın maşallah bebişine :nazar:

bizde dün doktor kontrolümüzü yaptık teyzeleri ogluşum 37cm kilosuda 1290 olmuş doktorum gidişat olarak iyi dedi suyumuz iyi durumdaymış benım su içmem işe yaramış ama kafası hala kanaldaymış artık haftada bir kontrole çagırdı iiyyiz yani çok şükür ve bende 81 kilo olmuşum toplamda 16 kilo almışımakannehir akannehir

Canım 41 kere maşallah oğluşuna ne kadar da büyümüş:nazar::nazar::nazar: Sen dinlen annesi onun da rahatı iyi daha. Sana da maşallah gülümkaydirigubbakcemile3

Aman da kızımıza maşallah canım nazar değmesinn:nazar: Gözünüz aydın.

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan biz dün gece gittik dr amcamıza.allaha şükür herşey yolundaymış kızım 924 gr olmuş :nazar: Boyumuzda 35.7 cm suyumuz iyiymiş akıntı enfeksiyondan kaynaklanıyormuş ama önemli bir enfeksiyon değilmiş o şişlikte ondanmış boşuna korkmuşum içinde antibiotik olmayanbir fitil verdi çok zararı olmayan bir enfeksiyon dedi şimdi şeker testimiz var sırada.bu arada benim cimcimem yine uyuyordu eli kafasının altında.rahatladım yani saolun dualarınız için.serapcım bende rüyamda seni gördüm sen rumeliliymişsin rüyamdakaydirigubbakcemile3

canım benim gözün aydın demiştim sana sorun yok diye aklım sendeydi
doğru kız bizde arnavutluk var rüyam doğru çıkmışşş

Günaydın kızlar,

dr a gidenler gözünüz aydın :nazar: bebişler büyüyor artık.haftaya hepimiz 1 kg üstüne çıkarız herhalde.
bende yarın şeker testi için gidicem ordan kızımın mobilyası için gidicem bitmiş gelip bakın ekleme yaptıracakmısınız boya vs beğenirseniz sorun yok ise hafta sonu getiririz dediler gidip bi bakacağız nasıl olmuş diye.uyku setinide beğenelimde buda çıksın aradan.sonrada yavaştan yıkayıp ütüleyip yerleştireyim artık.izine geç çıkmayı planlıyorum ne olur ne olmaz yerleştireyimde kızımın cicileri hazır beklesin.

sagol gülüm gamyoncuiremsu
Canım 41 kere maşallah oğluşuna ne kadar da büyümüş:nazar::nazar::nazar: Sen dinlen annesi onun da rahatı iyi daha. Sana da maşallah gülümkaydirigubbakcemile3.

sagol cnm büüymüş valla teyzesi maşallah darısı sizlerinkine ben dinlenıyorum valla bugünde annem geliyor adanadan 3 4 ay yanımda artık
zaten bu kilolarla yeırimden kalkmak bile merasim oluyor çok agırlaştım Şeniz

evet canm en iyisi öyle cocuklar karar versin.kız esra başlık parası marası istemezsiniz dimi ?

Oyy kızlar tek basımayım bebiş ve annelerine bi kahvaltı hazırladım ki sormayın patates kızartıım mayonez ketcap ve kahvaltıklar var kızarmıs ekmek tereyag sıcacık cay hadi buyrun masaya :)

fatoşcum esra da dedi bak kendileri karar versinler diye en iyisi öle belki kızı bizim oglanları begenmicek bellimi olur bu kız milletine kaydirigubbakcemile3

günaydın canm iyiyim valla sizlere kahvaltı hazırladım buyrun masaya hadi caylar sogumasın .

Aaa kafamçokkarıştı fatş kızın yaşı tutmuyor allah korusun senin oglan kacırırsa içeri girer falan aman öle bi delilik yapmasın.kaydirigubbakcemile3

canım tamam geliyoruz kahvaltıya ne güzel olur hep beraber oh ohhh

Canım 41 kere maşallah oğluşuna ne kadar da büyümüş:nazar::nazar::nazar: Sen dinlen annesi onun da rahatı iyi daha. Sana da maşallah gülümkaydirigubbakcemile3

Aman da kızımıza maşallah canım nazar değmesinn:nazar: Gözünüz aydın.

saol cnm hepimizinkilere maşallahhh.

geçmiş olsun cnm inş. şeker yüklemesindende iyi sonuçlar alırsın

slm cnm inş. sende iyi haberlerle dönersin kontrolden aynı sorun bendede var cnm benımkıde akşam ve gece inanılmaz hareketli maşallah

slm cnm alttan muayene etmedende anlaşılıyormuki çatının darlıgı filan
kocaman olmuş teyzesi maşallah evet benımde dogum ocak muhtemelen hayırlısıyla tabi

günaydın gülüm gözün aydın maşallah bebişine :nazar:

saol tatlım seninde gözünaydın ikimizde rahatlayıp geldik şükürki.

gözün aydın canım bi maşallahta senin prensesine korktuğun şey çıkmamasına sevindim canım

tşk fatoş teyzesi walla bende nasıl rahatladım anlatamam.

günaydın kızlar seçil canım gözün aydın bebişine de maşallah:nazar:seninde iyi olmana sevindim çok şükür sorun yokmuş şekeride hayırlısıyla atlatttın mı geriye doğumu beklemek kalıyor :teytey::dance:

Ahh cnm nasıl gergindim anlatamam acayip rahatladım.eşimdende fırça yedim:kedi:senin bu paniğin ne olucak bilmem dio.neti kapattırcam bu gidişle dedi burdan bartholis kisti filan diye bulmuştum ya ama şişlik yazdım o çıktı napimm.:kedi: saol bitanem sanada Allahım hepimizin miniklerini prenslerini prenseslerini korusun.:Saruboceq:

Back