Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın.........
Günaydın herkese güzel günler kızlarr.
Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Selam kızlar şu an topikte benden başka kimse yok.
bugün 2.tetenoz aşımızı olduk.ellerim ateş gibi yanıyordu buz kalıbı koydum koluma ama şu an iyiyim.3.ve son aşımızıda mayıs ayında olucaz inşallah oğluşumla birlikte gidicez teyzeleri aşı olmaya.
haftaya çarşamba da tekrar kontrolümüz var.şeker yüklemem biraz yüksek çıkmıştıya diyet yapıyorum bakalım iyi sonuçlar alabilecekmiyim bu sefer.
günaydın canım inşallah ii çıkar sonuçların ii haberlerle gelHerkese günaydın şubat anneleri ve bebekleri bir kaç gündür yazamadık hem araya hafta sonu girdi evde yoktuk istanbuldaydık biraz stress atttık gezdik dolaştık hemde pazartesi yogunlugundan bakıpta bırseyler yazamadık , umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır ...
Biz yarın sabah doktora gidiyoruz şeker yüklemesi ve kontrol için çok heyecanlıyız bakalım nasıl yarın olacak...Ve bu arada ben artık geceleri hiç uyuyamıyorum herkes aynı problemı yasıyormu bılemıyorum saga donsem tepik yiyorum sola dönsem tepik yiyorum sırt üstü yatsam yine öyle nasıl memnun edicem ben bu oğlanı bilmiyorum sabaha kadar dolanıyorum yatağın içinde yazık eşimde benimmle birlikte uykusuz kalıyor şimdiden böyleysek ilerleyen günleri hiç düşünemiyorum arkadaşlar... :umursamaz:
Canım benım merhaba demek 2 aşınızı oldunuz bizde yarın sabah doktora gitmeden aşımızı olucaz , benim ilk aşım sadece biraz ateş ve ağrı yapmıştı çok şiddetli değildi 2. nasıl olur bilmiyoruz bakalım yarını bekliyoruz heyecanla ... İnşallah diyetin işe yaramıştır canım ikinci kontrolden iyi haberlerini bekliyorummm...
günaydın gülşahçımgünaydınlar...
Günaydın kızlar....
günaydınnnn...
Günaydın herkeseeeeee..................
günaydın canım hayırdır inşallahgünaydın kızlar nasılsınızzz valla akşam karışık karışık rüyalar görmekten uyuyamadım esracım gene seni gördüm rüyamda iyisizn demi
günaydın hepinizi kocaman öpüyoruz oğlumlaa opuyorumnanaktan :enbuyukkk:
günaydın esra aşk olsun dün shine aranızda halledin demişsin kız söz vermedinmi o nedemek diyemedinmi kzıım sahipli
bide plaj sena msj yazmış okudunmu sayfa 3323 te şekerim
günaydın canım plaj mesaj yazmış sitem etmiş gördüm bendee
akpak cnm beni unutun saniyodum nasilsin evet tatlım kontrolden ben gecmiyorum gecen alis veris merkezindeki polis bana sen normal gec dedi kadin koruma aradi uzerimi hava allaninda da oyle dicem doktorujum zarari cok yok dedi bilgisayar cep telefonlari falan ayni zararlarda dilmi dedi ama ozaman 16 haftaliktim simdi artık polise arayın gecemem dicem
evet canım