2010 Şubat Anneleri

Senle hemen hemen aynıyız canm onun için sordum bende 28+2 ama bebeğim biraz daha erken gelecek . Sezeryan olacagı için. Benim sıpada herlade 1000 gramı aşmıştır cok merak ediyorum cok taaa bayramda kontrolümüz Çok özledim çok merak ediyorum bebişimi.

kızlar virüsten korunmak için sabah çıkarken ağzımıza karanfil atıcaz yavaş yavaş çiğneye çiğeneye yutucaz mikroplardan korunmakta birebir miş aklınızda olsun
aa ilk defa duydum hemen karanfil aldırayım kocişe.Saol canm bizi de bilgilendirdiğin için.
Selam canm ahh bu kocalar yok mu boşuna koca demiyorlar kocatıyorlar insanı :)

canım bahar tıpa başlıyacam perşembe günü randevum

canım gözün aydın çok sevindim büyüttün kızını hadi gözün aydın

kızlar virüsten korunmak için sabah çıkarken ağzımıza karanfil atıcaz yavaş yavaş çiğneye çiğeneye yutucaz mikroplardan korunmakta birebir miş aklınızda olsun

oo iyimiş en kolay şey aklımızda bulunsun bakalımmm

zeynepcim hadi gözün aydın cnm ipek kız buyumus masallah. senle aynı zamanlarda dogurucaz herhalde benimde sata gore 25 ultrasona gore 20 subat :)

zeynepcim hadi gözün aydın cnm ipek kız buyumus masallah. senle aynı zamanlarda dogurucaz herhalde benimde sata gore 25 ultrasona gore 20 subat :)

sagol canım. oyle walla sata gore 25 ultrasona gore 20 doktora gore subat ayı ıcınde herhangı bı gun olabılır tetıkte ol modu kaydirigubbakcemile3

ah tuğbacım yaa üzüldüm valla.. küs kalmayın diyeceğim ama üzmüş seni belli..

kızzz naptı adam küs konusma gelsın gonlunu alsın naz yap bulmuslar bızım gıbı nazsız kaprıssız hamıle eşleri bunuyolar klava:

valla bence de hiç sesim çıkmıyor benim sizde öylesiniz eminimm.. yalancıktan oramız buramız ağrısa mı acaba azıcık nazlansak mı biraz

ben de başta inci istiyordum ama sonradan bende vazgeçtim. elif koyacam kızımın ismini opuyorumnanaktan
kızlar hastane çantası hazırlarken bebişlerin kıyafetlerini buzdolabı poşetlerine de koyabiliriz. birisi öyle yapmıştı ben de beğenmiştim. :lepi:

ben aldım canım
ayrıca
bal
yoğurt
sarımsak
soğan
bi çok şey koruyomuş

virüsleri kokuyla mı öldürücez kız ne bu sarımsak soğan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aşmıştır canım 1000gramı.. aramız 4 günmüş... sezeryan olucaksa erken alırlar canım... hangimiz erken doğurucaz bakalım diycektim ama %95 sen önce doğurucan benim sıpa aceleci olmazsa:))))

walla lazım aslında bende hıc nazlanmıyorum yasakkelime
zeynepcim gözn aydın. inş şeker yüklemesi de iyi çıkar..
ıns canım bakalım yarına kaldı oda :1rolleyes:

esra kız sen ölme emi guldurdun benı yaaaa :roflol::roflol::roflol:

kızlar azcık cıkıyım uyuamaya calısıyım bu burun benı uyutursa tabı :umursamaz:
optum hepınızıııı

valla esra sen beni güldürdün allahta seni güldürsün doğru ama sarmısak soğan yersek yanımıza kimse yaklaşamazki virüs bulaştırsın sırnaşık şey işin şakası bir yana onlar doğal antibiyotik yemek lazım

Son düzenleme:
kızlar azcık cıkıyım uyuamaya calısıyım bu burun benı uyutursa tabı :umursamaz:
optum hepınızıııı

canım burnuna tuzlu su çek rahatlatır bide viks varsa azıcık burun kenarlarına sür biraz kötü kokuyo ama çok rahatlarsın... tıkalı burun çok zor... zaten nefes alırken güç alıyoruz bide tıkalı olunca ....

erkek 9 ay 10 gün doldurur derler ama kızsa 9 aya girdi hemen dogumu bekle derler belli olmaz yani canm.Senin kız olacak deilmi ? Benimkisi de erkek talibiz kızına ona göre güsel besle gelinimizi kaydirigubbakcemile3 Hayırlısı ile dogumu yapıp gelip buraya kuzucuklarımızın fotolarını ekleyip kilolaları hakkında da konusuruz inşallah.

Buzdolabında bekletin dediler de soğuk havada evin soğuk bir kısmında da durabilir herhalde. şimdilik dolapta benim de çekirdekler. Lansinoh 19 liraya gördüm ben ama küçük bir tüp zaten farklı mı baktıklarımız bilmiyorum canım. Tamamen geçiriyormuş diyorlar krem için ama ben öncelikle şu ayva çekirdeğini yapıcam onun için de öyle diyorlar.

Maşallah kızına canım kocaman olmuş kuzucukopuyorumnanaktan

kızlar selam..
voles zeynep caneylom sinem ve hatırayamadıklarım.doktora gitmişsiniz gözünüz aydın...
biz iyiz cok şükür.artık evde hasta yok ohh.rahatız yanı....

ayten maydarlıng sizden izin aymadan gebelik cizelgesini bende kopyaladım.maydarlıng senle güneriniz aynıya.valla yaptım yaptım kasul etmiyo bi baktım hazır var aldım.kusura bakmayın olurmu...

kızlar benim doktorda sezeryanı 10 gün önceden alıyomuş.bilmem öyle dediler.eger öyle olursa bende ocaga kayabilirim.ama yok yok ben aldırmam tarihini ben kendim belirledimkaydirigubbakcemile3bi terslik çıkmazsa 2 şubat istiyorum..hani karizmatik oluyo 02.02.2010 nası ama...

hoş geldin canım bende uğraştım bayağı olmuyo en sonunda olmuş serapda bişey demez canım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…