• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar benim doktorda sezeryanı 10 gün önceden alıyomuş.bilmem öyle dediler.eger öyle olursa bende ocaga kayabilirim.ama yok yok ben aldırmam tarihini ben kendim belirledimkaydirigubbakcemile3bi terslik çıkmazsa 2 şubat istiyorum..hani karizmatik oluyo 02.02.2010 nası ama...

abimin eşinde 1 hafta önceden aldılar daha öncedende sezeryanlıysan fazla bekletmiyorlar sancın başladımı eski dikiş yerinde sorun olur diye 02,02,2010 çok güzel olur canım

abimin eşinde 1 hafta önceden aldılar daha öncedende sezeryanlıysan fazla bekletmiyorlar sancın başladımı eski dikiş yerinde sorun olur diye 02,02,2010 çok güzel olur canım

evet canım ilk sezeryandı.zeynepte 39+1 de sezeryah oldum.yani 6 gün kala. bundada normal dogum tarihi 9 şubat .2 şubatta dogarsa iyi olur diyorum.gerçi doktorla bunları konuşmak için daha erken ama şimdilik bi aksilik çıkmazsa öyle istiyorum bakalım....

bu arada takvim için sagol canım..ya biz senledemi aynıydık ne..sat ile

evet canım ilk sezeryandı.zeynepte 39+1 de sezeryah oldum.yani 6 gün kala. bundada normal dogum tarihi 9 şubat .2 şubatta dogarsa iyi olur diyorum.gerçi doktorla bunları konuşmak için daha erken ama şimdilik bi aksilik çıkmazsa öyle istiyorum bakalım....

benim sat 2 mayıs canım 27+2 günlüğüz biz

kızlar lansinoh kremin 10 gr lığı 18,99 tl 56gr lığının fiyatıda 37,50 tl... (aşağı yukarı) ben irem bebede uygun buldum ama araştırıyorum daha uygun bulabilirmiyim diye...

Lansinoh Lanolin Krem 56 gr

görümceme yazmıştı dru doğumdan sonra ama gerek kalmamış kullanmasına ben ondan alıcam ama markası neydi bilmiyorum oda 30a almış mayısta eczanelerede sor istersen canım

ben geldımmm opuyorumnanaktan
seker yuklemem yarına kaldı ac karna gıtmem gerekıyomus sabahtan ac karna gıdıcem tekrar...
onun dısında ultrasona gırdım mınık kızım (dıyorum ama pek mınıklıgı kalmamıs naniknanik ) 31 cm ve 730 gr olmus doktor amcamızın soyledıgıne gore gelısımı gayet guzelmıs. boyu,kılosu,suyu,eşi guzelmıs bebegımın. ultrasonla bakarken karnıma 1-2 tepıkte kendısı yedı guldu sonra rahatsız ettık kızını pek de keyfıne duskun dıye kaydirigubbakcemile3
grıp oldugumu soyledım oda atesını takıp et eger atesın cıkarsa,sıddetlı ıshal olursan ve kas,eklem agrıların olursa gorun doktora yoksa buraya saglam gırer hasta cıkarsın dedı. benımde atesım hıc yok agrım sızım yok sadece burnum tıkalı hafıf bıde halsızlık war o zaman normal bı mevsımsel grıp gecırıyosun dedı ılacta vermedı bol bol sebze meyve ye dınlen en ıyı ılacı bu dedı kafamçokkarıştı
hastane zaten korku fılmı gıbı 3 kere oksuren gelmiş walla hasta kabulu yapmıyolar bıle artık bende dedım atesım cıkmadıgı surece doktorun dedıgı seyler olmadıgı surece gıtmıyım orası daha cok mıkrop yuvası...
bu arada 1 kılo daha almısım toplamda aldıgım kılo 6 oldu yanı :sm_confused:

maşallah İpek 'e.gözün aydın zeynep kızınla ilgili herşey yolunda yarında iyi haberler aldın mı yırttık bundan da :)

kızlar lansinoh kremin 10 gr lığı 18,99 tl 56gr lığının fiyatıda 37,50 tl... (aşağı yukarı) ben irem bebede uygun buldum ama araştırıyorum daha uygun bulabilirmiyim diye...

Lansinoh Lanolin Krem 56 gr

10 gr lık olanları yetiyormuş canım benim kuzenim söyledi 10 gr fazla bile o yarını kullanmış diğer yarısınıda bi arkadaşı doğum yapmış ona vermiş azıcık sürüyorsun o bile yetiyor sakın buyük alma dedi bana aklınızda olsun.birde 1 ay öncesinden falan kullanmaya başlamış o dru öyle önermiş çok rahat ettim göğüs uçlarından hiç sıkıntım olmadı demişti.

kızlar benim doktorda sezeryanı 10 gün önceden alıyomuş.bilmem öyle dediler.eger öyle olursa bende ocaga kayabilirim.ama yok yok ben aldırmam tarihini ben kendim belirledimkaydirigubbakcemile3bi terslik çıkmazsa 2 şubat istiyorum..hani karizmatik oluyo 02.02.2010 nası ama...

Ben büyük ihtimal ocak ta yapacagım dogumu zaten normal dogum olursa 31 ocak ama sezeryan dedi doktor catım darmıs vücutum müsait değilmiş vs. galiba ilk bebeklerden biri olacak allah nasip ederse oglum.
Papatya kız pek bi karizmatik duruyo gercekten 02,02,2010 kaydirigubbakcemile3

Ben büyük ihtimal ocak ta yapacagım dogumu zaten normal dogum olursa 31 ocak ama sezeryan dedi doktor catım darmıs vücutum müsait değilmiş vs. galiba ilk bebeklerden biri olacak allah nasip ederse oglum.

tamam sen tam bi ocak annesisin diyebiliriz..benimde dardı çocugun geçebilecegi büyüklükte degildi.genişlememişte.ayy bin sürü sorun vardı yani.nitekim sezeryan oldum.doktorum bunu bilmeyen birisi seni normal doguma götürse bebekte sende ölürdünüz demişti.çıkamaz çünkü diyo.allah korusun....

evek karizmetik duruyo ama bakalam denk gelecekmi..

herkese slmlar kızlar
kontrole gıttım doktora bebekle ılgılı herhangı bır saglık sorunumuz yok cok sukur
seker yuklemesı sonucumda ıyıymıs fakat soye bı durum var benım oglan acelecı
bebek donmus ve dogum kanalına gırmıs bıle
su anda basasagı duruyo heran dogum ozısyonunda yanı doktor cok dıkkatlı olmam gerektıgını soyledısızlerded oyle bebegı erkenden donen varmı kızlar
merak ettımde sadece benmıyım dıyedelikafadulden

Selam papatyacım. Sezeryandan sonra normal doğum yapabiliyor musun ikinciye?

herkese slmlar kızlar
kontrole gıttım doktora bebekle ılgılı herhangı bır saglık sorunumuz yok cok sukur
su anda basasagı duruyo heran dogum ozısyonunda yanı doktor cok dıkkatlı olmam gerektıgını soyledısızlerded oyle bebegı erkenden donen varmı kızlar

bebeğin sağlığı yerindeymiş canım gözün aydın o tekrar döner canım bende olmadı ama cicilibicilinin bebeği doğum kanalına girmişti dru istirahat et demişti yanlış hatırlamıyorsam

herkese slmlar kızlar

oglun iyiymiş gözün aydın.ayyy erken dogumu iyice tetikliyosun desene.dikkat et kendine canım..

herkese slmlar kızlar

slm cnm benım bebişde aceleci biraz 2 haftadır kanala girmiş vaziyette bende istirahat ediyorum oyüzden umarım saglıklı vaktinde gelir bebişlerimiz

yok canım ilk sezeryandan sonra normal olmuyor çünkü ikincide sancı ve kasılmada ilk dikişler açılabirmiş abimin eşi doğum yapcağı zaman dru demişti

yok canım yapmıyorlar.hatta türkiyede yok pek böyle bişey.yani ben normal dogum tarihi 9 şubat ama sezeryan olacagı için genelde bir hafta on gün öncasinden alırlarya onu diyorum.benimki tahminen 2 şubat olacak.kısmetse...

geçmiş olsun canım benimde tetanoz acayip ağrımıştı a.s.benimkilerde istemişti canım ama drum 3gün önce yaptırdı dedim gerek duymadılar sadece sonuçları alıp dosyaya koydular
şekerin 140 üstünde olunca dikkat edilmesi gerekiyormuş bildiğim kadarıyla ama sen dr sor yinede en iyisini o bilir benimki 136 çıktı normal demişti bana
ewet cnm saolbenımkıde normalmıs bısey demedı doktorum

Selam kizlar
hasta arkadaslar geçmis olsun
Aysecim o öksürük bendede vardi kaç gündür yavas yavas geçti sükür aksamlari yatmadan bi limonun suyuna bolca bal koy bide karabiber gece öksürügü keser rahatlatir biraz
ay saol cnm ondanda yatım bıde doktor antıbıyotıkle perebron dıye bı surupp verdı sımdı daha ıyıyım cok sukur

geçmiş olsun canım kıyamam ya cimciye bak nasılda annesini düşünüyoopuyorumnanaktanr Allahım sağlık sıhhat versin tüm herkese:Saruboceq:
amın cnm saol

kızlar bebişin kafası sağ tarafınızdamı soldamı?
ne sagda ne solda anacım tamda asagıda dogum kanalına gırmıs dogum pozısyonunda beklıyo,babasına cekmıs acelecı usakkkk:lepi:

slm gülüm yha bişey soracam bende oglum acele etmesse ocakta dogum yapacam
doktorun çatının dar oldugunu nasıl anladı alttan muayenemi ediyor benım doktor henüz bişi sölemedi okonuda

bebeğin sağlığı yerindeymiş canım gözün aydın o tekrar döner canım bende olmadı ama cicilibicilinin bebeği doğum kanalına girmişti dru istirahat et demişti yanlış hatırlamıyorsam

oglun iyiymiş gözün aydın.ayyy erken dogumu iyice tetikliyosun desene.dikkat et kendine canım..

slm cnm benım bebişde aceleci biraz 2 haftadır kanala girmiş vaziyette bende istirahat ediyorum oyüzden umarım saglıklı vaktinde gelir bebişlerimiz
saolun kızlar

CiciliBicili banada doktor ıstırahat etmemı soyledı ınsallah vakıtlı alırız bebeklerımız kucagımıza
:lepi:bebegımın bazı eksıklerını daha almamıstım dun esımle korktuk valla belkı erken falan olur dıye azız bebeden gıttım 2 takım hastane cıkısı takımı aldım yavas yavas eksıklerımı gıderı hastane cantamı hazırlayayım dıyorum:CüvCüv:

herkese slmlar kızlar
Hadi canm gözün aydın melegin sağlıklıymıs ne güsel şeket taraman da iyi .Ama dikkat etmelisin bol bol dinlen seninki annem ben geliyorum diyomus baksana . Ne kadar gec gelir se o kadar iyi canm.İnşallah vaktinde ve saatinde dogum olur.

tamam sen tam bi ocak annesisin diyebiliriz..benimde dardı çocugun geçebilecegi büyüklükte degildi.genişlememişte.ayy bin sürü sorun vardı yani.nitekim sezeryan oldum.doktorum bunu bilmeyen birisi seni normal doguma götürse bebekte sende ölürdünüz demişti.çıkamaz çünkü diyo.allah korusun....

evek karizmetik duruyo ama bakalam denk gelecekmi..

Allah korumus canm.Evet bizim doktorumuzda riskli dedi .Ee ne yapalım sag salim dogsunlar da her tarafımı kessinler önemli deil yani.

canm inşallah vaktinde gelir bebişleriniz.Bol bol dinlenin artık.
Can senin saat 28+3 mü bende 28+2 yim en son nezamn gittin doktora bebişin ne kadar dı ?

Ayy kızlar göbüş topikine bakın ben de göbüşümü ekledim.

Azıcık cıkıyorum ben en fazla yarım saat sora buralardayım opuyorumnanaktan

Back