ben geldımmm opuyorumnanaktan
seker yuklemem yarına kaldı ac karna gıtmem gerekıyomus sabahtan ac karna gıdıcem tekrar...
onun dısında ultrasona gırdım mınık kızım (dıyorum ama pek mınıklıgı kalmamıs naniknanik ) 31 cm ve 730 gr olmus doktor amcamızın soyledıgıne gore gelısımı gayet guzelmıs. boyu,kılosu,suyu,eşi guzelmıs bebegımın. ultrasonla bakarken karnıma 1-2 tepıkte kendısı yedı guldu sonra rahatsız ettık kızını pek de keyfıne duskun dıye kaydirigubbakcemile3
grıp oldugumu soyledım oda atesını takıp et eger atesın cıkarsa,sıddetlı ıshal olursan ve kas,eklem agrıların olursa gorun doktora yoksa buraya saglam gırer hasta cıkarsın dedı. benımde atesım hıc yok agrım sızım yok sadece burnum tıkalı hafıf bıde halsızlık war o zaman normal bı mevsımsel grıp gecırıyosun dedı ılacta vermedı bol bol sebze meyve ye dınlen en ıyı ılacı bu dedı kafamçokkarıştı
hastane zaten korku fılmı gıbı 3 kere oksuren gelmiş walla hasta kabulu yapmıyolar bıle artık bende dedım atesım cıkmadıgı surece doktorun dedıgı seyler olmadıgı surece gıtmıyım orası daha cok mıkrop yuvası...
bu arada 1 kılo daha almısım toplamda aldıgım kılo 6 oldu yanı :sm_confused: