sağol canım darısı diğer dr. gideceklere inşallah... ben bugün 27+5 oldum tatlım...
evet canım kardeşime göstermek için öyle bi anlık koymuştum da... ama sürekli tutmuyorum iş için konuştuğum insanlarda var listemde görsünler istemiyorum... nazardan çok korkuyorum canım...
oy maşallah ipeğime benim... Allah nazarlardan saklasın onu... sanada çok geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım... dediğin gibi hastaneler mikrop yuvası işin olmadığı sürece gitmemek lazım...
Senle hemen hemen aynıyız canm onun için sordum bende 28+2 ama bebeğim biraz daha erken gelecek . Sezeryan olacagı için. Benim sıpada herlade 1000 gramı aşmıştır cok merak ediyorum cok taaa bayramda kontrolümüz Çok özledim çok merak ediyorum bebişimi.
aa ilk defa duydum hemen karanfil aldırayım kocişe.Saol canm bizi de bilgilendirdiğin için.kızlar virüsten korunmak için sabah çıkarken ağzımıza karanfil atıcaz yavaş yavaş çiğneye çiğeneye yutucaz mikroplardan korunmakta birebir miş aklınızda olsun
Selam canm ahh bu kocalar yok mu boşuna koca demiyorlar kocatıyorlar insanı :)tekrar selam kızlar benim işler çok yoğun birazdanda bankaya gitcem biraz bakabildim geçmişe
dr gidipte güzel haber alan bebişlerini gören tüm kızların gözü aydın maşallah bebişlerimize
bugün dr gidecek olan arkadaşlarımda inş. çok çok güzel haberler getirirler:Saruboceq:
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz bebişlerinizde sağlıkla sıhhatle gelsin inş.:Saruboceq:
umarım herkesin keyfi yerindedir ben hala kocişe kızgınım benden özür dileyene kadarda küscem ona hiç konuşmuycam bu sefer işin dozunu kaçırdı:çok üzgünüm::çok üzgünüm: