• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar selam..
voles zeynep caneylom sinem ve hatırayamadıklarım.doktora gitmişsiniz gözünüz aydın...
biz iyiz cok şükür.artık evde hasta yok ohh.rahatız yanı....

ayten maydarlıng sizden izin aymadan gebelik cizelgesini bende kopyaladım.maydarlıng senle güneriniz aynıya.valla yaptım yaptım kasul etmiyo bi baktım hazır var aldım.kusura bakmayın olurmu...

kız aşkolsun neden kusura bakalım olurmu öle şey güle güle kullan canımmmm

saolun kızlar

CiciliBicili banada doktor ıstırahat etmemı soyledı ınsallah vakıtlı alırız bebeklerımız kucagımıza
:lepi:bebegımın bazı eksıklerını daha almamıstım dun esımle korktuk valla belkı erken falan olur dıye azız bebeden gıttım 2 takım hastane cıkısı takımı aldım yavas yavas eksıklerımı gıderı hastane cantamı hazırlayayım dıyorum:CüvCüv:
gülüm valla bende öle eksıkleri halletmeye çalışıyorum yapabildigim kadarıyla hastane çantamıda hazırlamaya başladım neolur neolmaz
Hadi canm gözün aydın melegin sağlıklıymıs ne güsel şeket taraman da iyi .Ama dikkat etmelisin bol bol dinlen seninki annem ben geliyorum diyomus baksana . Ne kadar gec gelir se o kadar iyi canm.İnşallah vaktinde ve saatinde dogum olur.

Allah korumus canm.Evet bizim doktorumuzda riskli dedi .Ee ne yapalım sag salim dogsunlar da her tarafımı kessinler önemli deil yani.

canm inşallah vaktinde gelir bebişleriniz.Bol bol dinlenin artık.
Can senin saat 28+3 mü bende 28+2 yim en son nezamn gittin doktora bebişin ne kadar dı ?

Ayy kızlar göbüş topikine bakın ben de göbüşümü ekledim.

Azıcık cıkıyorum ben en fazla yarım saat sora buralardayım opuyorumnanaktan

evet cnm aramızda 1 gün var en son gittigimde 10 gün önce 1133gr dı bugünde kontrolüm var bakalım nekadar oldu bende merak ediyorum

slm gülüm yha bişey soracam bende oglum acele etmesse ocakta dogum yapacam
doktorun çatının dar oldugunu nasıl anladı alttan muayenemi ediyor benım doktor henüz bişi sölemedi okonuda

canım bana hem alltan bakmıştı doktor.hemde alttan bişey sokuyolurya rahimi falan görmek için bide öyle bakmıştı.öyle anlaşılmıştı benimkinin dar oldugu...

yok canım ilk sezeryandan sonra normal olmuyor çünkü ikincide sancı ve kasılmada ilk dikişler açılabirmiş abimin eşi doğum yapcağı zaman dru demişti

Anladım şekerim.

yok canım yapmıyorlar.hatta türkiyede yok pek böyle bişey.yani ben normal dogum tarihi 9 şubat ama sezeryan olacagı için genelde bir hafta on gün öncasinden alırlarya onu diyorum.benimki tahminen 2 şubat olacak.kısmetse...

Anladım papatyacım. Bi de şekerim ben ce 1 i de olabilir bak yazılışı çok güzel oluyor 2010 un tersi gibidelikafadulden
01022010

Anladım şekerim.

Anladım papatyacım. Bi de şekerim ben ce 1 i de olabilir bak yazılışı çok güzel oluyor 2010 un tersi gibidelikafadulden
01022010

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız olabilir neden olmasın..ama ben 2 şubata alıştım haaa..

kızlarr bende geldım...
burcu sagol tatlım yarınıda atlattıkmı artık kızımı beklemek kalıyor gerıye
ayse canım cok dıkkat et kendıne mumkun oldugunca yat dınlen ayakta kalma...
cicili kız bı acelecı daha warmıs bak aramızda soyleyın bebıslerınıze otursunlar oturdukları yerde walla ısırırım popişlerini yoksa :oklava:

:asigim:

Kızlar merhaba herkes iyidir umarım bizimde bugün dr kontrolümüz var gece.Allah izin verirse kızımı görücem.çok özledim.konuşmalarıma cvp verio çok hoşuma gidio.ama bugünkü dr kontrolü geriyor beni.hem şefaf su gibi akıntım var onu sorucam hemde şu şişliği bartholis kistiyse yandım normal doğum şansımda bitio sanırım o zaman.benim için dua edin kızım içinde teyzeleri hepinizi öpüyorum.

Kızlar merhaba herkes iyidir umarım bizimde bugün dr kontrolümüz var gece.Allah izin verirse kızımı görücem.çok özledim.konuşmalarıma cvp verio çok hoşuma gidio.ama bugünkü dr kontrolü geriyor beni.hem şefaf su gibi akıntım var onu sorucam hemde şu şişliği bartholis kistiyse yandım normal doğum şansımda bitio sanırım o zaman.benim için dua edin kızım içinde teyzeleri hepinizi öpüyorum.

gece mi :1shok:

hayırlı haberlerle gel canım.evet şeffaf sumu..aman bi terslik olmasında..

seçilcim ne zamandır var bu durum hiç haberim olmadı.. inşallah değildir ya.. ha aklında bulunsun bende de su gibi akıntı oluyordu bir ay önce, cemile hanım bana renk değiştiren kağıtlardan verdi gün içinde kilodunda dursun diye.. eğer rahimden geliyorsa su, kağıt renk değiştiriyor. bak dr eğer unutursa sen hatırlat mutlaka, bir arkadaşım böyle böyle olmuş de..

hoşgeldin canım güzel haberler olucak rahat ol

Allahı anmak güzel bişi ama hiç duymamıştım bunu.. olabilir neden olmasın

kızlar bende simdi gobegimi cekip koydum ayı gibityim resmen kızım kocaman yerde keyıf yapiyo bu arad esimle kızımızın ismini uzun zamandir özge dusunuyoduk her halde özge kalcak esim cok özge olsun istiyo kendi özcan ya uyanık kocam benim

erkek 9 ay 10 gün doldurur derler ama kızsa 9 aya girdi hemen dogumu bekle derler belli olmaz yani canm.Senin kız olacak deilmi ? Benimkisi de erkek talibiz kızına ona göre güsel besle gelinimizi kaydirigubbakcemile3 Hayırlısı ile dogumu yapıp gelip buraya kuzucuklarımızın fotolarını ekleyip kilolaları hakkında da konusuruz inşallah.

walla canım kızıma fatoşta talip ben karışmam aranızda halledin... bi kızı 1000 kişi ister biliyonuz 1 kişi alır... hadi hayırlısı...

kızlar selam..
voles zeynep caneylom sinem ve hatırayamadıklarım.doktora gitmişsiniz gözünüz aydın...
biz iyiz cok şükür.artık evde hasta yok ohh.rahatız yanı....

slm canım hoşgeldin... gözün aydın hastalık faslını inşallah kapatmışsındır.. bi daha kimse hasta olmaz evde umarım...

görümceme yazmıştı dru doğumdan sonra ama gerek kalmamış kullanmasına ben ondan alıcam ama markası neydi bilmiyorum oda 30a almış mayısta eczanelerede sor istersen canım

tabi hemen almam daha araştıriyim bakim eczanelerde ne kadar ona göre ....

10 gr lık olanları yetiyormuş canım benim kuzenim söyledi 10 gr fazla bile o yarını kullanmış diğer yarısınıda bi arkadaşı doğum yapmış ona vermiş azıcık sürüyorsun o bile yetiyor sakın buyük alma dedi bana aklınızda olsun.birde 1 ay öncesinden falan kullanmaya başlamış o dru öyle önermiş çok rahat ettim göğüs uçlarından hiç sıkıntım olmadı demişti.

walla canım işte bazı şeylerde tecrübe hiç aklıma gelmezdi az kullanılıyo 10 gr.lık yeter diye... şimdi düşünüyorum da cidden bi lokma bişey sürülücek yeterde artar bile 10 gr...

Back