• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

biz de cmt dra gittik oglum 30 cm 717 gr olmus 24+2 sata gore ama ultrasona gore 25 haftalık cıktık masallah. toplamda 8 kilo almısım 1 kilo fazla ama olsun cok zararı yok 12-14 hedefimiz olsun dedi.

yalnız oglum bize hic yuzunu donmedi sinir etti bizi ve dru yok herseye ragmen donmedi bir resim bile veremedi dr. sadece olcumlerin oldugu kagıdı verdi :( seker yuklememizi,kan idrar testi yaptırdık. sekerimiz normal kanımız normal ama idrarda enfeksiyon cıktı :(( az su iciyosun bol bol su ic dedi. eger idrarda yanma varsa hemen idrar kulturu yapıcaz dedi yok cok sukur akıntıdan da bulasabilir korkulacak bisey yok dedi.

bu arada kızlar drala domuz gribini konustuk soyledikleri soyle
- Aslında ası olman gerekiyor ama asılarda soru isaretlerimiz var oyuzden ol demiycem
- her gun c vitamini takviyesi yap (redoxon verdi) fazla c vitamininin vucuda zararı yokmus vucut atıyormus
- haftada 1-2 muz hergun fındık-ceviz ye
-karbonhidratı azalt meyve-sebze agırlıklı beslenmeye devam
- su ana kadar domuz girbi olan hamile bir hastası olmamamıs. hamilelerde bebeger gecmesi degil eger olunursa bagısık  sistemimiz zayıf oldugundan agır gecirme durumumuz oluyormus oyuzden korkuluyormus.
- olduki grip oldum test yaptırmalıyım dedim evet hemen yaptırmalısın soguk algınlıgı da olabilir ama yaptır dedi.
- tamiflunun normal insalarda bile kullanmında soru isarteleri var cogu d.gribi olan kisiye eger durumu kritik degilse normal grip tedavisi yapılıyor kotuyse tamifluya baslanıyomus.
- kalabalık ortamlara girme,kendini yorma,uykunu al vs.

Günaydın Kızlar nasılsınız,

iyi haftalar olsun inşallah.

günaydın canlarım herkes iyidir umarım geçmişi okuycaktım ama bi 50 sayfa kadar birikmiş bakamadım inşallah herşey yolundadır herkes iyidir...

biz c.tesi dr. gittik... kızımı gördüm... çok yaramaz dr. teyzesi 2 gündür sürekli tekmeleyip duruyo dedim seni rahatsız etmesi bizim için iyi dedi... hareketli bebek sağlıklı bebek dedi... kafası aşağı doğru duruyomuş.. ama o çok yer değiştirir daha dedi... rahim ağzına baktı daha mesafe var ve kapalı şu an için tam istediğimiz gibi dedi... bi sonraki buluşmaya kadar en azından erken doğum riskim yokmuş... kilomuz 1060 gr olmuş... boyumuzda 37 cm... 9 kilo aldım toplamda dr. teyzemiz iyi dedi.. ağırlaşmamışsın dedi bu çok iyi dedi... çatı muayenesini ne zaman yapmaya başlıycaksınız dedim 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum ben dedi... bide ilaçlarım bitmişti... onları yazdırıcaktım reprezantlar elevit bırakmışlar ona numune sana hediye ediyim bunu dedi....:)))) havadan elevitimizde geldi yani... doktorumuzu çok seviyoruz biz...

Esracığım gözün aydın canım herşey yolunda ohh Duru Ela'ya da kiloda almış maşallah.kızıma adaş geliyor desene Durum diye sevmek garip geliyor bana ben 2. adını kullanıyorum Azem güzel kızım diye seviyorum.Adıyla yaşasın umarım değişmez bana Duru ismi çok hoş geliyor saflığı temizliği çağrıştırıyor.
Şu catı muayenesi işi beni çok geriyor ya sanki etimden et kopartıyorlar öyle utanıyorumki.

kızlar ben cıkıyorum 1 saat sonra randewum anca hazırlanıp gıderım ıyı haberlerle gelırım ınsallah ozleyın benı anacım opuyorumnanaktan

iyi haberlerle gel Zeynepciğim gelince yaz hemen bize.

Fatoş bebiş taklalar atıyor oynuyordur ama sen hissetmiyorsundu.ilerde hissedersin umarım yaşayabileceğimiz duygulardan bence en güzeliii.

biz de cmt dra gittik oglum 30 cm 717 gr olmus 24+2 sata gore ama ultrasona gore 25 haftalık cıktık masallah. toplamda 8 kilo almısım 1 kilo fazla ama olsun cok zararı yok 12-14 hedefimiz olsun dedi.

yalnız oglum bize hic yuzunu donmedi sinir etti bizi ve dru yok herseye ragmen donmedi bir resim bile veremedi dr. sadece olcumlerin oldugu kagıdı verdi :( seker yuklememizi,kan idrar testi yaptırdık. sekerimiz normal kanımız normal ama idrarda enfeksiyon cıktı :(( az su iciyosun bol bol su ic dedi. eger idrarda yanma varsa hemen idrar kulturu yapıcaz dedi yok cok sukur akıntıdan da bulasabilir korkulacak bisey yok dedi.

- Aslında ası olman gerekiyor ama asılarda soru isaretlerimiz var oyuzden ol demiycem
- her gun c vitamini takviyesi yap (redoxon verdi) fazla c vitamininin vucuda zararı yokmus vucut atıyormus
- su ana kadar domuz girbi olan hamile bir hastası olmamamıs. hamilelerde bebeger gecmesi degil eger olunursa bagısık virüssistemimiz zayıf oldugundan agır gecirme durumumuz oluyormus oyuzden korkuluyormus.
- olduki grip oldum test yaptırmalıyım dedim evet hemen yaptırmalısın soguk algınlıgı da olabilir ama yaptır dedi.
- tamiflunun normal insalarda bile kullanmında soru isarteleri var cogu d.gribi olan kisiye eger durumu kritik degilse normal grip tedavisi yapılıyor kotuyse tamifluya baslanıyomus.

Maşallah oğluna canım. Küstürdünüz galiba oğluşunu siz gitmedenkaydirigubbakcemile3

Sağol verdiğin bilgiler için canım. Allah hepimizi korusun:Saruboceq:

- su ana kadar domuz girbi olan hamile bir hastası olmamamıs. hamilelerde bebeger gecmesi degil eger olunursa bagısık virüssistemimiz zayıf oldugundan agır gecirme durumumuz oluyormus oyuzden korkuluyormus.

gözün aydın canım maşallah oğluna belki fotoğraf çektirmeyi sevmiyordur test sonuçlarında iyiymiş verdiğin bilgiler içinde teşekkürler canım

snm2008 canım maşallah yavruna üzülme canım az kaldı doğunca yüzünü bol bol görücez bak ben renkli usg ye bile girmedim hiç görmedim
bu giripten ALlah ım hepimizi korusun
yabancı ülkede var bi vaka kadın doğum yapmış kendisi hayatını kaybetmiş bebeği çok sağlıklı dünyaya gelmiş

biz de cmt dra gittik oglum 30 cm 717 gr olmus 24+2 sata gore ama ultrasona gore 25 haftalık cıktık masallah. Toplamda 8 kilo almısım 1 kilo fazla ama olsun cok zararı yok 12-14 hedefimiz olsun dedi.

Yalnız oglum bize hic yuzunu donmedi sinir etti bizi ve dru yok herseye ragmen donmedi bir resim bile veremedi dr. Sadece olcumlerin oldugu kagıdı verdi :( seker yuklememizi,kan idrar testi yaptırdık. Sekerimiz normal kanımız normal ama idrarda enfeksiyon cıktı :(( az su iciyosun bol bol su ic dedi. Eger idrarda yanma varsa hemen idrar kulturu yapıcaz dedi yok cok sukur akıntıdan da bulasabilir korkulacak bisey yok dedi.

Bu arada kızlar drala domuz gribini konustuk soyledikleri soyle
- aslında ası olman gerekiyor ama asılarda soru isaretlerimiz var oyuzden ol demiycem
- su ana kadar domuz girbi olan hamile bir hastası olmamamıs. Hamilelerde bebeger gecmesi degil eger olunursa bagısık virüssistemimiz zayıf oldugundan agır gecirme durumumuz oluyormus oyuzden korkuluyormus.

canım gözün aydın çok sevindim oğluşun büyümüş oh oh maşallah bende aşı olmayı düşünmüyorum dikkat etmek en önemlisi

sinem gözün aydın canım maşallah size, bilgiler de çok aydınlatıcı oldu benim için sağol

sınemcım maŞallah kuzucuĞuna canım benım hadı atlatın bol bol su ıÇtatlım
burcu teyzesı haklısın canım baŞladı zaten yavaŞtan hıssettırmeye

Herkese merhaba kızlar. Bir fırsat buldum girdim hemen.
Esracım gözün aydın. Adıyla yaşasın inşallah Duru Elamız.
Doktora gidenler inşallah güzel haberlerle gelirler.

Maşallah oğluna canım. Küstürdünüz galiba oğluşunu siz gitmedenkaydirigubbakcemile3

Sağol verdiğin bilgiler için canım. Allah hepimizi korusun:Saruboceq:

gözün aydın canım maşallah oğluna belki fotoğraf çektirmeyi sevmiyordur test sonuçlarında iyiymiş verdiğin bilgiler içinde teşekkürler canım

snm2008 canım maşallah yavruna üzülme canım az kaldı doğunca yüzünü bol bol görücez bak ben renkli usg ye bile girmedim hiç görmedim
bu giripten ALlah ım hepimizi korusun
yabancı ülkede var bi vaka kadın doğum yapmış kendisi hayatını kaybetmiş bebeği çok sağlıklı dünyaya gelmiş

canım gözün aydın çok sevindim oğluşun büyümüş oh oh maşallah bende aşı olmayı düşünmüyorum dikkat etmek en önemlisi

sinem gözün aydın canım maşallah size, bilgiler de çok aydınlatıcı oldu benim için sağol

sİnemcİm maŞallah kuzucuĞuna canım benİm hadİ atlatın bol bol su İÇtatlım
burcu teyzesİ haklısın canım baŞladı zaten yavaŞtan hİssettİrmeye

saolun kızlar.. hepimiz dikkat edelim c vitamini takviyesi alalım muhakkak ve dogal besinlerle insallah hastalanmadan geciririz.

Esra'cım ne güzel sende kızını görmüssün. HAdi bakalım ismi de hayırlı olsun cok güzel..

sağol canım iyiyim ama bulantılarım basladı kaç gündür ve bel ağrısı var
neyse az kaldı sayılır artık sen nasılsın
diyete basladın mı

iyiyim canım sağolasın canım diyete başlamadım ama dikkat ediyorum perşembe gidicem diyetisyene yalnız ben evdeki tartımda tartıldım 3 kilo daha az doktordakine göre anlamıyorum ben bu işi

herkese merhaba hanımlar.. iyi günler diliyorum...
günaydın canlarım herkes iyidir umarım geçmişi okuycaktım ama bi 50 sayfa kadar birikmiş bakamadım inşallah herşey yolundadır herkes iyidir...

biz c.tesi dr. gittik... kızımı gördüm... çok yaramaz dr. teyzesi 2 gündür sürekli tekmeleyip duruyo dedim seni rahatsız etmesi bizim için iyi dedi... hareketli bebek sağlıklı bebek dedi... kafası aşağı doğru duruyomuş.. ama o çok yer değiştirir daha dedi... rahim ağzına baktı daha mesafe var ve kapalı şu an için tam istediğimiz gibi dedi... bi sonraki buluşmaya kadar en azından erken doğum riskim yokmuş... kilomuz 1060 gr olmuş... boyumuzda 37 cm... 9 kilo aldım toplamda dr. teyzemiz iyi dedi.. ağırlaşmamışsın dedi bu çok iyi dedi... çatı muayenesini ne zaman yapmaya başlıycaksınız dedim 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum ben dedi... bide ilaçlarım bitmişti... onları yazdırıcaktım reprezantlar elevit bırakmışlar ona numune sana hediye ediyim bunu dedi....:)))) havadan elevitimizde geldi yani... doktorumuzu çok seviyoruz biz...

günaydın esracım.. maşallah bebeğine..

canlarım bu arada kızımızın ismine DURU ELA olarak karar verdik... sonradan yine değişmezse böyle olucak... durular bayağı çok oldu gerçi topikte ama... babamıza beğendirmek zor oldu isimleri...

ne güzel isimler bulmuşsunuz beğendim ben sağlıcakla doğsun duru ela mız..

sinemcim maşallah bebeğine sağlıcakla doğsun inşallah. domuz gribini sorduğun iyi olmuş valla herkesin kafası karışık bu konuda..

zeynepcim şu saatlerde doktordasın sen ama yine de söyleyeyim benimde gribim inan ki 10 günde geçti dr ye gitmedim c vitamini ıhlamur vs kullandım nefes alamamak çok zor hakkaten

merhaba arkadaslar bende subat annesiyimmm ve buraqyı malesef yeni gördğmmm aranızda yer varmı acabaa :)

Back