aç olman lazımdı canım
hadi gözün aydın tatlım
günaydın canım
kesınlestı yanı bı kızımız daha gelıyo topıce gozun aydın canımmm hihoyyyt
ya netten okudum ac gıtmenız gerekmıyo sadece sekerlı suyu ıctıkten sonrakı 1 saat kan alınana kadar bısı yıyıp ıcmemenız lazım dedı bende ona guvendım yedım :gitme:
neyse yarın bı daha gıderız napalım :CüvCüv:
sağolun kızlar aylardan sonra yenice kesinleşti utangaç kızım göstermedi :kedi:
evet esracım doğru diyon sen kilo al al çocuğu hissetmiyomde minicik kuzucuğu suçla tembel diye bu bana gelsinklava:
berrin teyzesi annesi hissediyo onuda çok az az tekmik değil yani
üzülme canım benim tembel kızımda uyuşuk biraz hareketli ama öyle ortalığı yıktığıda söylenemez yani ama bazen keyfi gelirse varya kaydirigubbakcemile2 göbeğimin deliğinden dışarı fırlıycak sanıyorum resmen karnım yamuluyo biraz daha büyüsün annesi biz biraz tombik anneler olduğumuzdan her hareketini hissedemiyoruz ama karnını aç izle o hep hareket halinde gözle görünüyo ama hepsini hissedemiyoz
tükkahvesi caneylom zeynep hoşgeldinizz zemuszemus
hoşbulduk canım uzun zamandır gelememiştim geçmişide okuyamadım inşallah herkes iyidir
günaydın canım maşallah kızına bir kaç gün geride olmasında sorun yok canım benimde 1 hafta geridendi ama normale döndü kız olduğuda kesinleşmiş ne güzel
teşekkür ederiz teyzesi doktorda öyle dedi sorun yokmuş benim zaten yeni hamileykende 4 gün geride çıkmıştı sonra bi ara bi hafta kadar ilerde çıktı ama tekrar eski haline dönmüş neyse sağlıklı olsunda meleklerimiz üçgün geri beş gün ileri farketmez