• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

aç olman lazımdı canım

hadi gözün aydın tatlım

günaydın canım

kesınlestı yanı bı kızımız daha gelıyo topıce gozun aydın canımmm hihoyyyt

ya netten okudum ac gıtmenız gerekmıyo sadece sekerlı suyu ıctıkten sonrakı 1 saat kan alınana kadar bısı yıyıp ıcmemenız lazım dedı bende ona guvendım yedım :gitme:
neyse yarın bı daha gıderız napalım :CüvCüv:

sağolun kızlar aylardan sonra yenice kesinleşti utangaç kızım göstermedi :kedi:

evet esracım doğru diyon sen kilo al al çocuğu hissetmiyomde minicik kuzucuğu suçla tembel diye bu bana gelsin:oklava:
berrin teyzesi annesi hissediyo onuda çok az az tekmik değil yani

üzülme canım benim tembel kızımda uyuşuk biraz hareketli ama öyle ortalığı yıktığıda söylenemez yani ama bazen keyfi gelirse varya kaydirigubbakcemile2 göbeğimin deliğinden dışarı fırlıycak sanıyorum resmen karnım yamuluyo biraz daha büyüsün annesi biz biraz tombik anneler olduğumuzdan her hareketini hissedemiyoruz ama karnını aç izle o hep hareket halinde gözle görünüyo ama hepsini hissedemiyoz

tükkahvesi caneylom zeynep hoşgeldinizz zemuszemus

hoşbulduk canım uzun zamandır gelememiştim geçmişide okuyamadım inşallah herkes iyidir

günaydın canım maşallah kızına bir kaç gün geride olmasında sorun yok canım benimde 1 hafta geridendi ama normale döndü kız olduğuda kesinleşmiş ne güzel

teşekkür ederiz teyzesi doktorda öyle dedi sorun yokmuş benim zaten yeni hamileykende 4 gün geride çıkmıştı sonra bi ara bi hafta kadar ilerde çıktı ama tekrar eski haline dönmüş neyse sağlıklı olsunda meleklerimiz üçgün geri beş gün ileri farketmez

zeynepcim iyi haberlerini bekliyoruz diye yazmıştım ,tekrar yazayım :). 50 g şeker yüklemesinde açlık-tokluk farketmiyor canım. bu arada sen grip için doktora gittin mi? bu cocukların kullandıkları burun spreyinden veriyorlar, belki o rahatlatırdı seni.. inş en kısa zamanda düzelir canım.
hayır canım banada 50 gram yüklediler aç olman gerekiyor
canlarım bu arada kızımızın ismine DURU ELA olarak karar verdik... sonradan yine değişmezse böyle olucak... durular bayağı çok oldu gerçi topikte ama... babamıza beğendirmek zor oldu isimleri...

oy oy oy yesin onun adını kaynanası adıyla yaşasın ttalı gelinim esra foto yokmu sanki msnede foto gördüm kayboldu

Esracım maşallah kızımıza kocaman olmuş yaw:nazar:
Zeynepçim bana doktorum kahvaltını yap glukozu iç öyle kan ver demişti. Açlık şekerine bakmadı zaten her test yapıldığında bakılıyor diye. Seninki de sadece tarama istediyse aç olman gerekmiyor.
Caneylom maşallah kızına canım.

Kızlaar göbiş topiğine bugün çektiğim resimlerimi koydum:asigim:
bakalım benımkı ne dıcek yedım mamaları ama cokacimcoook

Herkeze günaydın iyi haftalar...Şeker yüklemesine idecek olan arkadaşlara ben aç karnınan gittim vegitmeden önce 24 saat şekerli hiç bişey yemedim meyve dahil doktorum özellikle öyle söyledi...
artık sansa kaldı canım yaaa ne cıkarsa bahtıma ac ısterse yarın yıne gıdıcem gamyoncuiremsu

canlarım bu arada kızımızın ismine DURU ELA olarak karar verdik... sonradan yine değişmezse böyle olucak... durular bayağı çok oldu gerçi topikte ama... babamıza beğendirmek zor oldu isimleri...

duru larda cogaldı elalarda cogaldı topıcte kızlar cok alemız heee ısım yok gıbı hepımız aynı ısımlerde donup duruyoruz en guzel ısımlerı bulmusuz demek :asigim:
bızımkıde ıpek gızem olucak kesınlestı ben ıpek dıyorum babamız gızem dıyo barı ıkımızın ıstedıgıde olsun onunda ıcınde kalmasın warsın 2 ısmı olsun nolcak :dance:

bende Duru ismini çok beğeniyorum bizim haftalarımz aynı tahmini doğum tarihi 3 şubatmı sat 'ın kaçtı senin...

koyun kızlar gobıslerınızıııı ben koymustum 2 gun once gaze gelırsem bugunde koyarım :roflol:

İsmiyle yaşasın inşallah canım karar vermek güzel. Duru ismi topikte 1 tane vardı benim hatırladığım. Ama benim etrafımda çok fazla var. Geçen sene doğan 6 arkadaşımın bebeklerinden 4 ünün adı Duru, 2 sinin adı Ada kaydirigubbakcemile3

sağol canım walla büyüttük kızımızı okula yazdırıcaz nerdeyse kaydirigubbakcemile3 hayırlı haberler sizlerdende alırız canım inşallah...
göbişede hemen bakıyorum... bugün bende çekip resim ekliyim oraya bari... karnı burnunda diyolar ya:))) ben öyle oldum... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Biz de doktora gidicez Esra teyzesioğlumla Perş veya Cuma bakalım.
Koy göbişini görelim. Valla sabahları o kadar büyük durmuyor karnım. Akşamları acayip şiş oluyor.

Kızlar yavaştan göbişleri yenileyelim de bakalım nasıl büyümüşüzzemuszemus

sağol canım ... sen nerelerdesin epeydir karşılaşamıyoruz seninle... dediğin gibi pozisyonları çok önemli hissetmede... ben bazen karnımdan çıkıcak gibi hissediyorum bazende çok hafif vuruyo yada içerde kayma hareeketleri hissediyorum... değişiyo... maşallah canım seninde kızına 790 gr olmuş... 25+4 hiç kafana takma canım bazen bebeklerde oluyomuş... geriden gelirken bi bakmışsın bi sonraki kontrole 1 hafta önden gidiyo... sen hiç buna takılma canım.. bak ne güzel dr. da yolunda herşey demiş.... merak etme olumsuz bişey olsa hayatta içlerinde tutamaz onlar... felaket habercisi gibiler... opuyorumnanaktan
evet canım bayadır yazmıyodum aslında gelip gidip okumaya çalışıyom ama yazamadım bi türlü netede çok giremedim son zamanlarda aslında bilgisayarın odası değişti salonda kalrı oturma odasında eşimi bırakıp bu tarafa gelemidm pek:)) çok haklısın canım en ufak bi terslikte başlıyolar felaket senaryolarına 50 gr şeker yüklemesi sınırda çıktı diye 100gr yaptırdı hemen nolur nolmaz dedi ay ertesi gün dört defa kan verdim açlıktan ölcem sandım 4. saatteki şekerimdibe vurmuştu nerdeyse 56 çıktı:))

Esracım maşallah kızımıza kocaman olmuş yaw:nazar:
Zeynepçim bana doktorum kahvaltını yap glukozu iç öyle kan ver demişti. Açlık şekerine bakmadı zaten her test yapıldığında bakılıyor diye. Seninki de sadece tarama istediyse aç olman gerekmiyor.
Caneylom maşallah kızına canım.

Kızlaar göbiş topiğine bugün çektiğim resimlerimi koydum:asigim:

sağol teyzesi birazdan geçerim göbiş topiğine bende uzun zamandır eklemedim belki bugün bende eklerim:CüvCüv:

Herkeze günaydın iyi haftalar...Şeker yüklemesine idecek olan arkadaşlara ben aç karnınan gittim vegitmeden önce 24 saat şekerli hiç bişey yemedim meyve dahil doktorum özellikle öyle söyledi...

haklısın canım bende 50 gr testinden bi önceki gün bisküvi pirinç pilavı allah ne verdiyse yedim şeker sınırda çıkınca yok yere 100 gr yaptırmak zorunda kaldık

çok güzel canım ama eminim daha çok değişir:)) bizimki hala melike karar değiştirmessek böyle kalcak melike değişmez ama ben bi ikinci sim daha istiyorum bakalım bulabilirsek:uhm:

sagol canım... gıtmedım grıp ıcın doktora doktordan korkuyorum resmen mıkrop yuvası baktım kendı kendıne hafıflıyor gıtmedım ama gıtmem gerek sanırım bu burun gecmıcek gıbı... 1 hafta hastalık cek doktora gıtme burnun tıkansın tıpıs tıpıs gıt doktor gulecek bana heralde :sinifsinif:

kız arada bı gel ozletme kendını kaydirigubbakcemile2

tatlım o 1 hafta duzelır hıc sıkma canını bazen olabılıyor boyle seyler :1hug:

inşallah canım gerçi bi yaramazlık olmasında tek aksilik bu olsun iki ileri bi geri gideriz 9 aya inşallahzemuszemus

kızlar kanal d de doktorum war genetıgı degıstırılmıs gıdaları anlatıyolar bebek beslenmesı ve hamılelıktekı etkısındende bahsedıyolar...

kızlar ben cıkıyorum 1 saat sonra randewum anca hazırlanıp gıderım ıyı haberlerle gelırım ınsallah ozleyın benı anacım opuyorumnanaktan

günaydın canlarım herkes iyidir umarım geçmişi okuycaktım ama bi 50 sayfa kadar birikmiş bakamadım inşallah herşey yolundadır herkes iyidir...

Biz c.tesi dr. Gittik... Kızımı gördüm... çok yaramaz dr. Teyzesi 2 gündür sürekli tekmeleyip duruyo dedim seni rahatsız etmesi bizim için iyi dedi... Hareketli bebek sağlıklı bebek dedi... Kafası aşağı doğru duruyomuş.. Ama o çok yer değiştirir daha dedi... Rahim ağzına baktı daha mesafe var ve kapalı şu an için tam istediğimiz gibi dedi... Bi sonraki buluşmaya kadar en azından erken doğum riskim yokmuş... Kilomuz 1060 gr olmuş... Boyumuzda 37 cm... 9 kilo aldım toplamda dr. Teyzemiz iyi dedi.. Ağırlaşmamışsın dedi bu çok iyi dedi... çatı muayenesini ne zaman yapmaya başlıycaksınız dedim 36. Haftadan sonra bakmaya başlıyorum ben dedi... Bide ilaçlarım bitmişti... Onları yazdırıcaktım reprezantlar elevit bırakmışlar ona numune sana hediye ediyim bunu dedi....:)))) havadan elevitimizde geldi yani... Doktorumuzu çok seviyoruz biz...

canım gözün aydın çok sevindim ama şimdi arkadaşların aklına bişey takılıcak çok az hareket eden bebek sağlıksızmı oluyo yani.bence hissetmiyoda olabilirler.kızımız iyimiş demek çok sevindim maşallahhh elevitide aldınız ohhhh

gözün aydın volescim hadi bakalım darısı öbür buluşmanıza inşallah benim kızımda biraz tembel sanki teyzesi hareketli ama böyle aşırı değil olsun sağlıklı olsunda napalım bütün bebeklerin hareket şekli aynı olmazmış zaten pozisyonu filan önemliymişi doktor amcalarımız teyzelerimiz iyi desinlerde biz güveniyoruz doktorlarımıza .... Inşallah sonuna kadar böyle güzel haberlerle gideris ..... Bu arada biz en son geçen hafta pazartesi gittik 26+2 de gittik yani ama bebişimiz 25+4 filan çıktı biraz üzüldüm ama hiç bi problem yok dedi doktor 790 gr olmuş kızım bu aradada kız olduğuda yeni kesinleştiopuyorumnanaktan

canlarım bu arada kızımızın ismine duru ela olarak karar verdik... Sonradan yine değişmezse böyle olucak... Durular bayağı çok oldu gerçi topikte ama... Babamıza beğendirmek zor oldu isimleri...

canım ismiyle büyüsün bebişin çok güzel duru elamız ismi gibi güzel olur inşallahh

esracım duru isminide ela isminide çok seviyorum kızım olsaydı bende duru istiyordum adıyla yaşasın kızın değişmez galiba bundan sonra ismi biz ilk furkan dedik hala öyle

çok uymuş ikisi birbirine adıyla yaşasın canım maşallah

ben de açıklıyorum sonunda bizimki de İpek olucak babası seçti

kızlar ben cıkıyorum 1 saat sonra randewum anca hazırlanıp gıderım ıyı haberlerle gelırım ınsallah ozleyın benı anacım opuyorumnanaktan

güle güle canım iyi haberlerle gel

Kızlar bişey sorcam doğum sonrasıyla bebek büütmeyle ilgili okuduğunuz kitap, internet sayfası dergi gibi nereler. Hep hamilelikle ilgili okuyodum artık biraz bebek doğduktan sonrayla ilgili şeyleri okumam lazımmış gibi geldide çünkü nasıl bakcam korkusu sarmaya başladı beni

kızlar bişey sorcam doğum sonrasıyla bebek büütmeyle ilgili okuduğunuz kitap, internet sayfası dergi gibi nereler. Hep hamilelikle ilgili okuyodum artık biraz bebek doğduktan sonrayla ilgili şeyleri okumam lazımmış gibi geldide çünkü nasıl bakcam korkusu sarmaya başladı beni

canım ben okuyorum yeni başladım 0-1 yaş bebek beslenmesi nasıl davranılması gerkiliyo güzel kitaplar var

Back